Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
sháním dřevěnou (lamino,masiv) manželskou postel s výklopným úložným prostorem. V ložnici máme málo místa, tak šuplíky pod postel nepříchází v úvahu. Potřebuju, ať můžu nadvehnout matraci, tak jak je to u čalouněných postelí.
Nemáte někdo tip na dobrou firmu?
Díky.
já si ji nechávala dělta na míru od strejdy - truhláře. my jsme si koupili rošty a matrace, on dodal podle našeho nákresu postel
kamarádi mají velmi dobrou zkušenost se studiem JPM. dělají nábytek na míru za rozumnou cenu a v dobré kvalitě.
Ahoj,
rozhodli jsme se koupit si novou postel, ale nějak v tom tápu.
Určitě chceme postel z masivu, smrk nebo lépe borovice. Ráda bych s úložným prostorem.
Další dotaz s týká matrace. 2)Teď máme jednu velkou a jsme zvyklí spát uprostřed. Když koupíme postel s úložným prostorem, budu muset koupit dvě matrace. Jak moc je cítit ta mezera uprostřed??? (šuplíky nepřipadají v úvahu, nejsou kam vysunovat)
Děkuji za rady a přikládám odkaz na mého favorita:
http://www.loznice.cz/index.php
Ověřeno, mohu jen doporučit.
Obecně platí že dvě matrace líp než jedna protože se dají obracet a vydrží tím dýl. Pak ještě že lepší je matrac tvrdá než měkká.(aspon teda většinou)No a to prý pamětová pěna rozhodně není. Taky obyč molitan který se skrývá pod šalamounským názvem PUR pěna je taky na nic.Hned se prolehne a spíš v jakoby ve vaně. Je to má čerstvá zkusšenost. Koupili jsme postel i s matrací a tam byla právě ta PUR pěna
šílenost těžkýho kalibru.Po týdnu ležení ztačal měknout a po 14 dnech byla vana. měla jsem vyhlídlý tyhle matrace - jsou z těch levnějších tak nevím jestli by ti vyhovovaly, ale mrkni
http://www.matracezahubicku.cz/…ace-SLEVA-34
Jak rodičům tak mě jsme pořizovali tak 4 roky zpátky postele. Obě byli z přidružených podnikových prodejen (jedna u Kladna, druhá myslím na Praze 2 nebo 3) a mohli jsme si vybrat, co jsme chtěli - požadovali jsme vyšší výšku postele kvůli vstávání. Obě jsou masiv jedna široká 180 (tam jsou 2 matrace) a já mám 160 cm (a to je jedna matrace, s přítelem jsme tuleni a tu díru v matraci bychom nepřežili po našich zkušenostech) s možností zvýšení nebyl žádný problém.
To že má být pod rošty místo vím, ale preferujeme raději odkládací prostor. Matrace jsme si nechali poradit, paní v prodejně mi doporučila matraci, kterou od nich odebírají do domova důchodců a pochvalují si je, že se jim zmenšili problémy s proleženinami a otlaky - nebyla ani drahá a naprosto mi vyhovuje (sundavací pratelný potah, vícejaderná) a skvěle se na ni spí, přestože patří mezi tvrdší.
Co sis vybrala je hezká, ale já nechápu smysl dřevěného čela u postele, teda spíš vůbec čela postele, ale asi jsem divná ![]()
@zuz1 píše:
Ahoj,sháním dřevěnou (lamino,masiv) manželskou postel s výklopným úložným prostorem. V ložnici máme málo místa, tak šuplíky pod postel nepříchází v úvahu. Potřebuju, ať můžu nadvehnout matraci, tak jak je to u čalouněných postelí.
Díky.
Nemáte někdo tip na dobrou firmu?
Máme dřevěnou manželskou s úložným prostorem, ale ten prostor je vysunovací. Kupovali jsme ji v ceskaloznice. Jestli tam mají i vyklápěcí to nevím
Mi sme si kúpily tu http://www.extra-nabytek.cz/…ske-postele/ ale to bolo dávno tak neviem ci maju aj s uloznim vyklopnym priestorom.
Asi bych zkusil nějakou truhlářskou výrobu nejlíp… Připadne mi totiž, že z obchodu to nic ve spojích nevydrží…
A jak dlouho už postel máte? Nevrže vám? A kupovali jste ty postele už s matracema nebo bez? Zajímalo by mě jak je to výhodnější. Předem děkuji za podělení se o zkušenost