Jak na chlupatiny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1317
23.8.10 13:22

jak na chlupatiny?

Ahojky, potřebovala bych jak čistíte chlupatiny? My je dostali k Vánocům. Mám je na zemi před letištěm v ložnici a pravidelně je luxuju a jednou jsem je tedy Vanišem vydrbala, ale dnes jsem je klepala z balkónu a koukala jsem jak jsou zadělaný. No fuj :-( . Tak nevim,jak je udržovat :nevim: . Děkuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7887
23.8.10 13:45

nejlepsi rada je zbavit se jich, mužu Ti říct, že ja jsem se jich zbavila stejne jako kobercu a jsem rada, proste pohoda, žadný bordel a navic Kubisek by to přinejmenším cucal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
23.8.10 18:03

Ahoj, já je drbala ve vaně… Ale taky mi vadilo, co se v tom drží za bordel, mám alergii na prach a roztoče, takže jsme koberečky zrušili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
23.8.10 18:17

No právě hluboko v chlupech se drží pěkný bordel, že to vysavačem nevyluxuješ. No fakt je asi vyperu, zabalim a hodim na půdu. Je mi to líto, protože se mi to líbí. Na plovoučce se to hezky vyjímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
23.8.10 18:53

Martinko, akorat se v tom skutečne drží bordel, ktery nejde zlikvidovat, takze je to sice hezke, ale jen chvili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.9.10 21:41

Myslím,

že je nejlepší je vyprat v pračce, ale musíš je prát aspoň jednou týdně. Mě to tedy brzo omrzelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný