Prani spanelske deky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lenka76
21.8.10 16:49

Prani spanelske deky

Ahoj, prosim vas, jak perete spanelskou deku?davate ji do pracky na 30?na navodu je neco jineho. diky moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21482
21.8.10 16:53

já jsem jí prala myslím dokonce na 40. ale na té mojí je napsáno, že můžu… pokud tam je pouze praní v ruce, tak bych ji dala na jemné praní nebo nějaký rychlý program do pračky na 30. dělám to takhle u všech věcí, které se mají prát v ruce a zatím se mi s ničím nic nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
21.8.10 17:12

na stitku je 30, a pak tam bylo vlozeny takovy psani,ze ji mam namocit do vody,nechat nasat, a pak vyzdimat, a ususit.to me zmatlo,kdyz na stitku u deky,je ze to muze prat na 30 a rucni prani tam neni psany.

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
21.8.10 18:22

Já deku peru normálně v pračce na „dětský program“ - máme pračku Whirpool, je to na 30° a 30 min. :palec:

• Citovat
  • Upravit
17226
21.8.10 20:21

Peru na 30st. na rychlý program pro málo zašpiněné prádlo, po vyprání jen vyklepnu a do půl hodiny je suchá. A už 10měsíců drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
21.8.10 20:59

Peru na 30°C, ždímám na 700 otáček. Dělám to tak už 4 roky a je pořád jako nová. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
22.8.10 09:16

tak diky moc, pani v obchode rikala,ze cim vic se pere,tim je lepsi,mekci. jenom jsem se radsi poradila s vama,abych ji neznicila, preci jenom to neni levna zalezitost.tak diky moc za rady.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný