Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
já jsem jí prala myslím dokonce na 40. ale na té mojí je napsáno, že můžu… pokud tam je pouze praní v ruce, tak bych ji dala na jemné praní nebo nějaký rychlý program do pračky na 30. dělám to takhle u všech věcí, které se mají prát v ruce a zatím se mi s ničím nic nestalo…
na stitku je 30, a pak tam bylo vlozeny takovy psani,ze ji mam namocit do vody,nechat nasat, a pak vyzdimat, a ususit.to me zmatlo,kdyz na stitku u deky,je ze to muze prat na 30 a rucni prani tam neni psany.
Já deku peru normálně v pračce na „dětský program“ - máme pračku Whirpool, je to na 30° a 30 min. ![]()
Peru na 30st. na rychlý program pro málo zašpiněné prádlo, po vyprání jen vyklepnu a do půl hodiny je suchá. A už 10měsíců drží ![]()
Peru na 30°C, ždímám na 700 otáček. Dělám to tak už 4 roky a je pořád jako nová. ![]()
tak diky moc, pani v obchode rikala,ze cim vic se pere,tim je lepsi,mekci. jenom jsem se radsi poradila s vama,abych ji neznicila, preci jenom to neni levna zalezitost.tak diky moc za rady.
Ahoj, prosim vas, jak perete spanelskou deku?davate ji do pracky na 30?na navodu je neco jineho. diky moc.