Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, potrebovala bych poradit, koupily jsme samolepící bordury na zed a nechtej nam drzet
nevite nakej figl? ![]()
Tak hlavně to musí být na hladké, čisté zdi… Nám to třeba tak nějak drží, samo to nespadne (doufám), ale prcek tu co měl za postýlkou už sundal ![]()
My je chceme kupovat, ale ráda si nechám poradit - které jo a které ne.
no tak mi to tam nak prilepily ale jen jsem dosli na druhej konec pokoje tak se to zá nama slouplo
tak nam znamej poradil zkusit nahrat zed a pak to lepit, tak jsme to zkusily a pak jeste jsme nahrali tu borduru kdyz byla na zdi a uhladily tak snad to bude drzet
jinak mame nove vymalovano a zed jsme predtim skrabaly takze je cista. a jsou to bordury cars 5m.
Holky, až je budete lepit, tak zároveň jeďte vlhkou houbičkou na nádobí a budou držet ![]()
nam drzi bez nahrivani a houbicky.
medvidek pu kupovane v obi
market.s.87 píše:
tak zatim hlásim že drží
Market a přejeli jste je? Jestli je to tím?
no jasny, prejizdeli jsme je jak blázni ale jak rikam trochu jsme to nahrali a zatim drzi, tak snad to bude dobry ![]()
nám tedy na půl,máme celkem 4 květy,2 listy a padá pořád jen jeden,…
ostatní drží,kolikrát i 3× denně ho zpravuju a už mě to nebaví,asi to nahoře lepnu nějakou izolačkou… ![]()
market.s.87 píše:
no jasny, prejizdeli jsme je jak blázni ale jak rikam trochu jsme to nahrali a zatim drzi, tak snad to bude dobry
To vydrží neboj, vyzkoušeno ![]()
tak bohuzel bordury nedrzi
takze si udelam vylet do obi a koupit lepidlo na tapety
Rozhodně né zeď, jinak pro všechny pokud budete mít čerstvě vymalované což znamená, že se ve zdi - malbě nachází vlhkost tak bordura držet nebude. Po malování nic nelepit jak bordury, dekorace a tapety nejméně 14 dní! Jinak házíte peníze za dekorace oknem.