Kapsle Ariel - zkušenosti

378
19.8.10 08:16

kapsle Ariel

Dobré ránko, ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenost s kapslemi na praní Ariel (takové ty fialové), jestli perou stejně dobře jako prášek. Teď mají v Tetě 48 kusů kapslí Ariel nebo 6kg prášek Ariel za cenu 270 Kč, netušíte, na kolik praní cca vydrží prášek Ariel 6kg? Nikdy jsem to neměřila. Co přijde levněji. Děkuji moc za všechny rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21652
19.8.10 08:38

já mám kapsle a jsem s nimi hodně spokojená. krásně vyperou a moc hezky voní. možná pro mě mají jednu nevýhodu - jsou už nadávkované a já mám úzkou pračku na 4 kg prádla a občas peru i méně. takže vlastně předávkovávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
19.8.10 08:59

Taky používám fialový a maximální spokojenost. Měla jsem vždycky pocit, že nevím, kolik práššku nebo gelu mám dát, říkala jsem si „radši víc“, aby se to pořádně vypralo, tak jsem tam toho asi cpala moc, to pak peníze za prášek jen letí… :lol: Pračku mám klasickou na 5kg a je ten jeden polštářek dostačující. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
19.8.10 09:19

Taky ho mám ale moc v něm nepru, mám pocit že takové nic přece nemůže vyprat celou pračku :think: :oops: ale je fakt že vyprané to asi bylo a vonělo to.ale já jsme pro klasický prášek na bílé a gel na barevné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
19.8.10 10:06

Používá a jsem moc spokojená. Přijde mi, že pere líp než prášek či gel. Navíc je to fakt pohodlné. A když zapomenu dát aviváž tak to vůbec neva, prádlo i tak nádherně voní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.8.10 10:27

Pouzivam a jsem velmi spokojena,krasne vyperou,voni,davkovani je pohodlne,ted pouzivam z Anglie jasminove a pomerancove a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
19.8.10 18:35

Zrovna dneska jsem nad nimi taky uvažovala ale neměla jsem koho se zeptat, tak je tedy asi také vyzkouším a když je mají v akci. Dá se v nich prát i bílé? A co ty zelené, máte s nimi někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.8.10 20:30

ja mam zkusenost se vsema a vsechny jsou super,i bile pradlo v nich peru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
19.8.10 22:24

Jéé, mě už tyhle kapsle dlouho zajímají, ale pořád jsem si říkala, ře taková trocha nemůže celou pračku vyprat. Díky za ohlasy, vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sedivy.jirka
3.3.11 10:43

Kapsle Ariel

Vážená pani,dali jsme si tu práci ze zeťem a zvážili jsme jednu odměrku pracího prášku která má zhruba 200 gramů.Takže 6 kg prášku vydá na 30 praček.Ovšem záleží za kolik co koupíte. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
tookie
28.7.11 17:16

Zdravim, pouzivam kapsle Ariel - fialove, sice hezky vyperou, ale uplně se nerozpusti. At delam co delam, yustavaji n pradle zbytka obalu, ktere dostanou konyistenci gelu, a kdyz to tam nedejboze zaschne, nejde to odstranit. Uz je pouzivam jen v krajni nouzi.

• Citovat
  • Upravit
58
1.8.11 08:23

i já jsem spokojená s gelovými kapslemy ariel.Malému také vyhovují není osypaný a bez vyrážky.Má příjemnou vůni,ale nikde jsem se nedočetla,jestli náhodou neobsahují aviváž,nevíte někdo?Já používám na barevné prádlo ty fialové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.6.12 11:45

aviváž

Také se nikde nemůžu dočíst, zda-li obsahuje aviváž :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.6.12 12:20

Já si myslím, že aviváž to asi neobsahuje i když to tak krásně voní a jsem s nimi velce spokojená jak na bílé tak na barevné :mavam: :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.6.12 15:02

Zatím je také používám a peru s nimi i termoprádlo. Snad to termo ještě chvíli vydrží… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný