Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, kapsle jsem začala používat zhruba přede třemi měsíci a naprostá spokojenost. Je to pohodlné, prádlo voňavé a vyprané. Jen se budu muset vrátit k používání prášku. Moje tříletá dcera se mi po prádle vypraném v kapslích několikrát osypala. Používala jsem arielové kapsle
@sedivy.jirka píše:
Vážená pani,dali jsme si tu práci ze zeťem a zvážili jsme jednu odměrku pracího prášku která má zhruba 200 gramů.Takže 6 kg prášku vydá na 30 praček.Ovšem záleží za kolik co koupíte.
Jenže 200 g prášku není jedna dávka!
V kapslích je i odstraňovač skvrn, takže v přepočtu vyjde sice jedna dávka dráž, ale když k pracímu prostředku připočtete cenu za ten odstraňovač, tak pak to vlastně vyjde levněji. ![]()
Zdravím vás,
chci se zeptat, jaký je rozdíl mezi zelenými a fialovymi kapslemi? A které vám vyhovují víc? ![]()
@panenka87 já kupuju jen ty fialový. Na bílé mám ariel prášek ![]()
@BlueFairy @Liz děkuji za odpovědi:-) už jsem koupila ty fialový v Tetě, v akci 55ks za 299 Kč ![]()
@panenka87 píše:
@BlueFairy @Liz děkuji za odpovědi:-) už jsem koupila ty fialový v Tetě, v akci 55ks za 299 Kč
No neke, to si na ně zaletím taky, díky ![]()
@panenka87 také kupujeme jen v akcích. Většinou v Makru, když je mají za půlku, tak jich nakoupíme plný kumbál
Za plnou cenu bych je nekoupila.
@Liz tak do Makra se bohužel nedostanu, tak budu muset hlídat akce v klasických obchodech ![]()
@BlueFairy ještě se tě zeptám, používáš aviváž? Popřípadě jakou? Aby ne seděla k tomu arielu
děkuji
@panenka87 na bílé používám Unter der Sonne od Ecoveru, na kapsle Lenor Innocent ![]()
Holky, muzu se zeptat a to vam ta kapsle vypere 5 kg pradla? Nebo to mate jen treba na bundy atd…
@MiTaMa Já mám pračku na 8kg prádla ale kapsle používám jen na běžně znečištěný oblečení. Spíš zaprášený, propocený apod. Pořád je to tekutý prostředek který nemá takovou prací schopnost jako prášek. Před týdnem jsem to zkusila a dala kapsli na bílý prádlo a skoro nic to nevypralo - manžety u košil zůstaly zašedlý, límce taky nic moc - na to prostě patří prášek. Na druhou stranu musím říct, že když peru s kapslí, nepoužívám už aviváž protože ji kapsle stejně svojí vůní přebije ![]()