Kapsle Ariel - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
19.6.12 23:32

Tak jsem zjistila, že opravdu tyto kapsle ariel obsahují změkčovač vody…ale myslím si že je to dobré a není na závadu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.10.12 12:28

@kacenka83 A změkčovač vody obsahují všechny kapsle, nebo mluvíš jen o fialových?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.10.12 12:29

Holky, používáte, vyhovují? Nepočítaly jste to některá, jestli vyjde levněji gel nebo kapsle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
23.10.12 13:00

@rejžička Já je jednu dobu používala a byla jsem celkem spokojená. Pak se mi několikrát stalo, že se kapsle špatně rozpustila a měla jsem z ní na prádle fleky a cucky… To stejné jsem slyšela i od více známých, takže jsem je přestala používat. Zlatý gely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
23.10.12 13:03

@rejžička Já kapsle používám a jsem maximálně spokojená. :palec: Ty poslední jsem koupila v akci a jedna vyšla asi na 5,50 Kč. I tak je myslím levnější gel. Ale s těma zelenýma prádlo tak omamně voní, že nemusím používat aviváž, takže zase ušetřím takhle. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.10.12 13:12
@rejžička píše:
Holky, používáte, vyhovují? Nepočítaly jste to některá, jestli vyjde levněji gel nebo kapsle?

V dnešní době už většina pracích prášků i pracích gelů má na obalu napsáno, na kolik praní ti vystačí. A určitě to má uveden i Ariel. Stačí si to jen propočítat cenově, kolik tě vyjde jedno praní a ohlídat si, že skutečně prací gel nebo prací prášek dávkuješ přesně tak, aby ti to na uvedené množství vystačilo. A nakonec porovnat s kapslemi, když víš, že jedna kapsle je na jedno praní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.10.12 13:28
@Verronika píše:
V dnešní době už většina pracích prášků i pracích gelů má na obalu napsáno, na kolik praní ti vystačí. A určitě to má uveden i Ariel. Stačí si to jen propočítat cenově, kolik tě vyjde jedno praní a ohlídat si, že skutečně prací gel nebo prací prášek dávkuješ přesně tak, aby ti to na uvedené množství vystačilo. A nakonec porovnat s kapslemi, když víš, že jedna kapsle je na jedno praní :)

Tak to jsem si popravdě nikdy nevšimla, že by bylo na obalu gelu uvedené, na kolik stačí praní. Ale kouknu. :-) (Teda v obchodě, já používám Persil.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.10.12 13:39
@rejžička píše:
Tak to jsem si popravdě nikdy nevšimla, že by bylo na obalu gelu uvedené, na kolik stačí praní. Ale kouknu. :-) (Teda v obchodě, já používám Persil.)

Já teď kupovala prací gel Woolite na barevné prádlo. Je toho 5 l a hned vepředu je napsáno, že vystačí na 83 praní. Jen je otázka, zda-li to dávkuju správně, protože jsem to nikdy nezjišťovala. A právě podle toho si můžeš cenu spočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.10.12 13:42

A ještě jsem se dívala a gelové kapsle nabízí nejen Ariel, ale už i Persil, Lanza a Woolite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.10.12 13:43

@Verronika Persil je má taky, u nás jako novinku, to jsem si právě všimla, tak mě to zaujalo. Zkusím to propočítat, až půjdu do drogerie, ale podle mě ty kapsle budou určitě dražší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.10.12 13:46
@rejžička píše:
@Verronika Persil je má taky, u nás jako novinku, to jsem si právě všimla, tak mě to zaujalo. Zkusím to propočítat, až půjdu do drogerie, ale podle mě ty kapsle budou určitě dražší..

Taky si myslím, že kapsle vyjdou nejdráž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
6.1.13 10:54

Ja je mam moc rada. Jsou pohodlne, dobre perou a krasne voni. Jediny co me mrzi je to, ze se mi uplne rozpusti jen kdyz peru na 60. Nedavno jsem si prala tmave obleceni do prace na 40 a zustaly mi tam zbytecky obalu. Nastesti se pri dalsim prani zbytky obalu odstranily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
9.1.13 02:28
@LucciaMaty píše:
@rejžička Já je jednu dobu používala a byla jsem celkem spokojená. Pak se mi několikrát stalo, že se kapsle špatně rozpustila a měla jsem z ní na prádle fleky a cucky… To stejné jsem slyšela i od více známých, takže jsem je přestala používat. Zlatý gely :mrgreen:

Také se mi to poslední dobou několikrát stalo. Přijde mi, že dřív to ty kapsle nedělaly. Jinak ty na bílé prádlo super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.13 15:06

Já jsem teď dostala nové kapsle Arielu (na barevné, na bílé a extra svěžest) na vyzkoušení a zatím jsem moc spokojená. Prádlo provonělo celý dům. Uvidím až budu mít něco hodně špinavého, co to udělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.11.13 14:55

ariel

Ahoj, kapsle jsem začala používat zhruba přede třemi měsíci a naprostá spokojenost. Je to pohodlné, prádlo voňavé a vyprané. Jen se budu muset vrátit k používání prášku. Moje tříletá dcera se mi po prádle vypraném v kapslích několikrát osypala. Používala jsem arielové kapsle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný