Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@LLLL mně se u kapslí dělo to, že mi ten obal zůstal prisliznuty na prádle. Vyměnila jsem za prášek a spokojenost.
@Lalelale Ja tam prave zbytky te kapsle nevidim, ale to pradlo mi prijde strasne propěněny… Zkousela jsem min pradla, vic pradla, ruzne teploty a změna zadna, furt macham jak blazen… a kdyz pak jedna pracka namisto dvou hodin trva 3-4, to je na budku…
No budu to muset s nima nejak pretrpet a pak pujdu do gelovyho a sypkyho prasku… Na tohle nemam nervy ![]()
Pouzivam temer na kazde prani. A zadne peny jsem si nikde nevsimla. A to bezne peru na setrnejsi program, cca 1h30min.
jinak kapsle mam koupeny cca rok. Meli tenkrat velky baleni v akci a jaksi se nam jich seslo doma vic. ![]()
@LLLL to je vážně divné. Tohle se mi nikdy nestalo. Nemůže mít nějakou poruchu pračka? Placnu třeba málo vody, že tak pění?
Používám často a nemám s tím problém. Nemáš třeba moc málo prádla na tu jednu kapsli, nebo nedáváš 2? Mě se stávalo naopak, když sem měla pračku hodně narvanou, že to prádlo pak třeba tolik nevonělo, ale žádná pěna co by se nedala doprat se nekoná ![]()
Dobrý den, mám stejný problém pokaždé mi pračka hlásí na konci prani ze je moc pěny. Pomohlo mi pokud máte program doplnit o dvojité máchání. Když mám jiný prášek tak vše ok. Asi soudruzi z NDR udělali chybu ![]()
@Lalelale @lany2 @Kriss Tina Davam jen jednu kapsi, mnozstvi pradla jsem prubezne menila, ani kdyz bylo vic, ani kdyz bylo min, zadna zmena.
Porucha pry neni, servisaka jsem tu na to mela, vsechny vyvody vycistil, rikal, ze v pracce problem nevidi, jedine co se mu zdalo, ze peru na male teploty. Coz ty kapsle normalne maji zvladnout. Takze rikal, ze kdyz to neprejde, jedine zmenit praci prostredek a davkovat to sama…
@Kalatata Ha konecne nekdo
ja mam nejaky očesaný typ Boschky a prani navic nejde pridat. Takze kdyz se to dopere, zapinam program machani a zdimani znova… A pak znova a pak znova… a nekdy az petkrat, dokud v te gumě a dvířkách nic neni…
@LLLL já fakt v životě neslyšela o tom, že by se tohle někomu stalo. A máš doma prací prášek? Bych si klidně půjčila trochu od kámošky, jestli nechceš kupovat balík, a zkusila to s práškem. Mně na emiminu někdo říkal, že ty kapsle a gely zanáší pračku (ale co je na tom pravdy, to nevím).
@Lalelale Vsechno vyzkoušeno, myslim, ze jsem prvně psala, ze pouzivam praci prasek bez problemu. Ted jsem to uz udelala tak, ze jsem kapsli vymačkala do teple vody, rozmichala a nalila rovnou do bubnu. Tak to funguje a nic nepeni… Podle mě se proste ta kapsle spatne rozpousti. Nevim, jestli je to problem zrovna tohodle baleni, nebo pracky
![]()
Ahoj, jdu s pokracovanim pokusu o řádné vymáchání prádla
Penily uz tablety i prasek, jednu tabletu rozpustenou ve vode jsem pouzila i na tri pracky… No az mi teda znamy opravar jine znacky pracek poradil proste obycejny prasek na prani, ze bude mozna chyba prave v Arielu, ze ma hodne penicich slozek, a zaroven v kvalite vody, ze bude moc mekka a blbe rozpousti…
No tak jsem koupila levnejsi praci prasek a hned prvni pracka je vyprana bez pridavneho machani…
Tak doufam, ze uz konecne nebudu prackou prolejvat litry vody navic… ![]()