Kapsle Ariel - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
28.3.15 10:31
@Liz píše:
Zelený jsou na bílý prádlo a fialový na barevný. Mám oboje.

Taky máme oboje a maximální spokojenost :palec:

• Citovat
  • Upravit
MiTaMa
28.3.15 13:11

@Evelína91 Zkousela jsem prasek a spojojenost, je hodne navoneny tak jsem avivaz taky nedavala. Prave jsem si rikala, jestli to neco vypere…Ale treba na bundy by to bylo dobry…Ja si myslim, ze prasek je prasek :lol:

• Citovat
  • Upravit
732
28.3.15 16:30

@MiTaMa Já taky raději používám prášek ale máme těch kapslí doma strašně moc. Přítel je bral přes známýho nějak výhodně takže se je snažím spotřebovat. Používám je převážně na domácí věci, trička, mikiny, svetry, bundy.
Povlečení, ručníky apod. peru na vyšší teplotu takže tam jedině prášek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MiTaMa
28.3.15 18:03

@Evelína91 Jo tak je to za dobrou cenu, tak si clovek rika za ty prachy… :mrgreen: Ja celkove kupuju jen prasek a tekuty beru na tmave, svetry a bundy. Tchyne mi jednou dala 2 kapsle asi palmexu? a ze v tom klukum vyperu bundy a bylo mi receno na pracku 2 kapsle.Tak kazdy vyrobce ma davkovani asi jinak.

• Citovat
  • Upravit
139
15.3.16 21:22

Ahoj holky a netušíte jestli se dělají nějaké kapsle jak na bílé tak na barevné prostě aby byly univerzádlní a nemusela bych mít doma dvoje a ještě každé jiné barvy proto, že já nevidím a přítel je barvoslepý moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
16.3.16 10:59

Já mám pocit že ty kapsle jsou prostě univerzální - na bílé i tmavé jeden druh. Alespoň ty od Arielu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
4.4.16 15:51

@ZuzkaCvrček já jsem teď měla možnost otestovat Ariel mountain spring 3v1 a ty jsou univerzální. Prádlo navíc po vyprání tak nádherně voní, že po prvním vyprání jsem nedělala nic jiného než jen čuchala a čuchala. Navíc, když má na sobě takto vyprané prádlo naše 16ti měsíční dcera, musím si jí pořád ňuchňat a očuchávat jí. S účinností jsem také moc spokojená, protože se po vyprání zašedlé dětské pyžámko krásně projasnilo a vypadá o 50% lépe. Zkus je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
4.4.16 20:17
@anonymka227 píše:
@ZuzkaCvrček já jsem teď měla možnost otestovat Ariel mountain spring 3v1 a ty jsou univerzální. Prádlo navíc po vyprání tak nádherně voní, že po prvním vyprání jsem nedělala nic jiného než jen čuchala a čuchala. Navíc, když má na sobě takto vyprané prádlo naše 16ti měsíční dcera, musím si jí pořád ňuchňat a očuchávat jí. S účinností jsem také moc spokojená, protože se po vyprání zašedlé dětské pyžámko krásně projasnilo a vypadá o 50% lépe. Zkus je :)

A co znamená to 3 v jednom je v nich aviváž nebo není? já totiž potřebuju bez aviváže mám hodně sportovního oblečení a věcí na které aviváš nesmím dávat a proto ji raději nepoužívám vůbec abych to nemusela pořád přebírat. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
4.4.16 20:29

@ZuzkaCvrček aviváž by v tom být neměla. Mám sušičku, takže aviváž taky nepoužívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
13.4.16 08:24

Take jsem mela moznost vyzkouset Ariel a po teto zkusenosti budu kupovat jen a jen kapsle. Jsou skladne, jasne dane davkovani, bezva pere pradlo i pri 30 st., peru s kapsli i obleceni meho 17 mesicniho syna a vse ok!!! Doporucuji!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
21.4.16 21:25

Taky jsem testovala kapsle ariel 3 in 1. Byla a jsem s nimi spokojená. Prádlo je čisté a voňavé. Jen kojenecké prádlo se skvrnami od mrkv. džusu mi to nevypralo. Přitom jsem to dala prát včas hned za čerstva, co se skvrna udělala. Budu muset použít nějaký čistič na skvrny. Kapsle jsou čisté, nikde není rozsypaný prášek a jsou velm pohodlné k dávkování:-) Hodně prádla=2 kapsle, běžné množství=1 kapsle. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.4.16 12:33

Ariel

Take jsem mela moznost testovat. Pravdou je, ze se nemusi davkovat a je skladny, ale urcite nevypere vsechny skvrny (byt jsou cerstve). Mozna na vyvarku, ale kdyz se obleceni neda vyvarit, tak prd.. Sama si vyrabim ruzne eko prostredky a perou stejne dobre a bez chemie. Samozrejme treba tolik a tak dlouho nevoni, ale to neni zase tak treba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
27.4.17 11:31

Dáváte někdo 2 kapsle, když máte pračku na 7kg prádla? Dávám takhle 2ks Persil kapslí, protože na krabičce je napsané, že jedna vystačí na 4-5kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.17 14:50

Davam jednu a pradlo je vyprane dobre a voni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
26.4.19 10:01

Ariel kapsle

Obnovuji diskuzi, rada bych se zeptala, jak jste v poslední době spokojené s kapslemi ariel. vloni v lete nebo na podzim jsem koupila family pack techto kapsli a rekla bych, ze od te doby nemuzu pradlo dovymáchat. pokazde je po odstredeni na víku pracky hromada peny… porad dokola pridavam machani… Ted se to pochopitelne promitlo i do spotreby vody… Mela jsem tu na pracku i servisaka, zadny problem nenasel, rekl, ze jedine ty kapsle, proste je vymenit za davkovaci tekuty prasek anebo sypky… Pouzivam i klasicky sypky prasek a ten se víceméně vzdy vypere, pokud neprezenu dávkování prášku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný