Lihový fix!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
867
19.8.10 11:36

Lihový fix!!

Maminky prosím pomoc…
Zapomněla jsem na stole černý centrofix a mé dvouleté zlatíčko během mého pobytu na záchodě počmáralo mikrovlnku. Jak to mám dostat dolů?? Existuje něco?? Zkoušela jsem cif, ocet… :-(
Děkuju za každou radu…
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepř. mati
19.8.10 11:40

ředidlo, líh, alkohol(vodka, slivovice)

• Citovat
  • Upravit
2724
19.8.10 11:47

Lihem. Slivovicí, vodkou nebo jiným destilátem. Nebo Okenou, prostě něčím s obsahem ethanolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
19.8.10 12:01

Z mikrovlnky nevím, ale z kožený sedačky to nešlo ničím :-( Z plovoučky jsem to drbala technickým lihem skoro hodinu :twisted:
Jo, zlatíčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
19.8.10 12:29

Výborně - líh mám… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
19.8.10 12:39

Já to zase dostávala z nového koberce čističem na okna - ironem - nic jiného lihového doma nebylo - a docela to vše pustilo :cert: Ovšem ještě máme škrtu na zdi a to ničim nejde - nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
19.8.10 12:58

Nějakým přípravkem na okna (okena, clin …) to půjde dolů určitě!

Já jsem nedávno čistila celé auto od lihovky, protože nějaký kretén :oops: co šel z hospody mi ho vzal od předního blatníku až po kufr (máme kombi) - to byla parádička, bílé auto, černá lihovka :cert: :cert: :cert:

Ze sedačky (máme ekokůži) jsem lihovku taky dostala, drhla jsem to vším možným takže už ani nevím co zabralo :think: - začala jsem jarem, pokračovala odlakovačem, Cifem … :zed:

Ze zdi to asi nepůjde, jedině přemalovat, ale buď ráda, že to nemáš voskovkou - ta nejde ani přemalovat :roll:

Jojo, zlatíčka jsou zlatíčka - co by jsme bez nich dělali :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5429
19.8.10 13:25

Ahojky,tak už poradily přede mnou,chtěla jsem radit líh benzín.Tak úspěšné čištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.10 22:47

:-)

No já bych to tam v klidu nechala, kdyby to nešlo dolů. Víš, ja na to jednou budete vzpomínat? :-) Třeba roste z dítka velký umělec! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
6.9.12 11:51
@taky chceme mimčo píše:
No já bych to tam v klidu nechala, kdyby to nešlo dolů. Víš, ja na to jednou budete vzpomínat? :-) Třeba roste z dítka velký umělec! :-)

Tedy… Hledám na netu jak odstranit fix ze zdi a při představě že bych měla nechat na stěně vše co mé „zlatíčko“ vyrobí :twisted: Před týdnem jsme kvůli němu malovali jídelnu a opět je po jedné stěně do metru výšky pomalováno :zed: :zed: :zed: Vyjma koupelny není pokoj který by nebyl počmárán a koupelna vydržela jen díky tomu, že mu na kachličky nejde malovat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.14 17:07

dřevo

Ahoj, dcera mi popsala centrofixem dřevěný stůl, jde to ňejak dolů??
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
14.12.14 17:11

@mamka jamka obávám se ze bez šance :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...