Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky prosím pomoc…
Zapomněla jsem na stole černý centrofix a mé dvouleté zlatíčko během mého pobytu na záchodě počmáralo mikrovlnku. Jak to mám dostat dolů?? Existuje něco?? Zkoušela jsem cif, ocet… ![]()
Děkuju za každou radu…
L.
Lihem. Slivovicí, vodkou nebo jiným destilátem. Nebo Okenou, prostě něčím s obsahem ethanolu.
Z mikrovlnky nevím, ale z kožený sedačky to nešlo ničím
Z plovoučky jsem to drbala technickým lihem skoro hodinu ![]()
Jo, zlatíčka ![]()
Já to zase dostávala z nového koberce čističem na okna - ironem - nic jiného lihového doma nebylo - a docela to vše pustilo
Ovšem ještě máme škrtu na zdi a to ničim nejde - nebo se pletu?
Nějakým přípravkem na okna (okena, clin …) to půjde dolů určitě!
Já jsem nedávno čistila celé auto od lihovky, protože nějaký kretén
co šel z hospody mi ho vzal od předního blatníku až po kufr (máme kombi) - to byla parádička, bílé auto, černá lihovka
![]()
Ze sedačky (máme ekokůži) jsem lihovku taky dostala, drhla jsem to vším možným takže už ani nevím co zabralo
- začala jsem jarem, pokračovala odlakovačem, Cifem … ![]()
Ze zdi to asi nepůjde, jedině přemalovat, ale buď ráda, že to nemáš voskovkou - ta nejde ani přemalovat ![]()
Jojo, zlatíčka jsou zlatíčka - co by jsme bez nich dělali ![]()
Ahojky,tak už poradily přede mnou,chtěla jsem radit líh benzín.Tak úspěšné čištění.
No já bych to tam v klidu nechala, kdyby to nešlo dolů. Víš, ja na to jednou budete vzpomínat?
Třeba roste z dítka velký umělec! ![]()
@taky chceme mimčo píše:
No já bych to tam v klidu nechala, kdyby to nešlo dolů. Víš, ja na to jednou budete vzpomínat?Třeba roste z dítka velký umělec!
Tedy… Hledám na netu jak odstranit fix ze zdi a při představě že bych měla nechat na stěně vše co mé „zlatíčko“ vyrobí
Před týdnem jsme kvůli němu malovali jídelnu a opět je po jedné stěně do metru výšky pomalováno
Vyjma koupelny není pokoj který by nebyl počmárán a koupelna vydržela jen díky tomu, že mu na kachličky nejde malovat ![]()
Ahoj, dcera mi popsala centrofixem dřevěný stůl, jde to ňejak dolů??
Děkuji