Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chci se vás zeptat, protože už si připadám jako blázen
Před 10ti dny jsem začala brát Belaru. Od té doby se mi zhoršila plet na tváři i dekoltu, na akné velice netrpím. Ale co mě trápí nejvíc, hrozně mě svědí pokožka hlavy, obličej, no je to čím dál horší a škrabu se už snad všude
Myslíte, že by to mohlo být touto antikoncepcí? Před tím jsem rok nic nebrala, protože mi nic nesedlo, řekla jsem si, že to zkusím naposledy a zase tohle… Díky za každou zkušenost.
@Verča S. mohlo by to být. Já měla ten sam problém s pletí plus asi milion další. Belara mi nesedla vůbec.
@martina.se píše:
@Verča S. mohlo by to být. Já měla ten sam problém s pletí plus asi milion další. Belara mi nesedla vůbec.
Ach jo
Kdybych si aspoň koupila jen jedno plato na zkoušku…
@Verča S. píše:
Ach joKdybych si aspoň koupila jen jedno plato na zkoušku…
já dobrala 3 balení a pak se z toho půl roku léčila, měla jsem ms téměř čtvrt roku v kuse. Plus další věci
ale znám holku, co si Belaru nemůže vynachválit ![]()
@martina.se píše:
já dobrala 3 balení a pak se z toho půl roku léčila, měla jsem ms téměř čtvrt roku v kuse. Plus další věciale znám holku, co si Belaru nemůže vynachválit
No já si četla, že ji hodně chválí.. právě že o tom svědění jsem se nedočetla, ale tak jestli jsi to taky měla, tak to hodím do popelnice a už nikdy nic!!! ![]()
Ahoj holky zacala jsem uzivat belaru a zacala me svedit pokozka dole kolem posevniho vchodu obcas to pali ale spis svedi pouzivam na myti lactacyd a vetram vytok nemam myslite ze to muze byt v dusledku uzivani teto antikoncepce? diky za odpoved.
Ahoj, já ji beru a nepamatuju si, že by mě něco někde svědilo. A začala jsem právě ji brát kvůli akné a pomohla.
Taky jí beru dokonce už podruhé a ani jednou jsem tyto problémy neměla ![]()
Holky ja po ni prave i docela dlouho spinila a co sexualni chut v pohode? ja prave mam tuto HA poprve s tim ze pry nesnizuje libido ![]()
@aspagi já jí brala cca 7 let před těhotenstvím a neměla jsem s ní žádné problémy ani špinění ani mi nesnižovala chuť na sex. Proto jsem si jí nechala napsat i po porodu ted jí beru už zase skoro rok a furt stejná spokojenost a bez problémů
@Veveruska87 píše:
@aspagi já jí brala cca 7 let před těhotenstvím a neměla jsem s ní žádné problémy ani špinění ani mi nesnižovala chuť na sex. Proto jsem si jí nechala napsat i po porodu ted jí beru už zase skoro rok a furt stejná spokojenost a bez problémů
ja jsem prave uz skoro nakonci 1 platicka uz tedy nespinim naopak hubnu docela a chut na sexzatim dobry (ale to asi uvidim po tech 3 mesicich)az na to svedeni dole ale slysela jsem ze snad HA muze zpusobovat mykozu a zanety nevim nikdy jsem na to netrpela tak kdyz se to nezlepwi pujdu na gyndu