Belara a svědění kůže

283
28.4.14 15:34

Belara a svědění kůže

Ahoj, chci se vás zeptat, protože už si připadám jako blázen :roll: Před 10ti dny jsem začala brát Belaru. Od té doby se mi zhoršila plet na tváři i dekoltu, na akné velice netrpím. Ale co mě trápí nejvíc, hrozně mě svědí pokožka hlavy, obličej, no je to čím dál horší a škrabu se už snad všude :( Myslíte, že by to mohlo být touto antikoncepcí? Před tím jsem rok nic nebrala, protože mi nic nesedlo, řekla jsem si, že to zkusím naposledy a zase tohle… Díky za každou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.4.14 15:36

@Verča S. mohlo by to být. Já měla ten sam problém s pletí plus asi milion další. Belara mi nesedla vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.4.14 15:39
@martina.se píše:
@Verča S. mohlo by to být. Já měla ten sam problém s pletí plus asi milion další. Belara mi nesedla vůbec.

Ach jo :( Kdybych si aspoň koupila jen jedno plato na zkoušku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.4.14 15:43
@Verča S. píše:
Ach jo :( Kdybych si aspoň koupila jen jedno plato na zkoušku…

já dobrala 3 balení a pak se z toho půl roku léčila, měla jsem ms téměř čtvrt roku v kuse. Plus další věci :zed: ale znám holku, co si Belaru nemůže vynachválit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.4.14 16:07
@martina.se píše:
já dobrala 3 balení a pak se z toho půl roku léčila, měla jsem ms téměř čtvrt roku v kuse. Plus další věci :zed: ale znám holku, co si Belaru nemůže vynachválit :think:

No já si četla, že ji hodně chválí.. právě že o tom svědění jsem se nedočetla, ale tak jestli jsi to taky měla, tak to hodím do popelnice a už nikdy nic!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.4.14 16:08

@Verča S. prokonzultuj s dr.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.9.14 12:02

Ahoj holky zacala jsem uzivat belaru a zacala me svedit pokozka dole kolem posevniho vchodu obcas to pali ale spis svedi pouzivam na myti lactacyd a vetram vytok nemam myslite ze to muze byt v dusledku uzivani teto antikoncepce? diky za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
27.9.14 12:37

Ahoj, já ji beru a nepamatuju si, že by mě něco někde svědilo. A začala jsem právě ji brát kvůli akné a pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
27.9.14 12:41

Taky jí beru dokonce už podruhé a ani jednou jsem tyto problémy neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.9.14 16:28

Holky ja po ni prave i docela dlouho spinila a co sexualni chut v pohode? ja prave mam tuto HA poprve s tim ze pry nesnizuje libido :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
27.9.14 16:33

@aspagi já jí brala cca 7 let před těhotenstvím a neměla jsem s ní žádné problémy ani špinění ani mi nesnižovala chuť na sex. Proto jsem si jí nechala napsat i po porodu ted jí beru už zase skoro rok a furt stejná spokojenost a bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.9.14 16:59
@Veveruska87 píše:
@aspagi já jí brala cca 7 let před těhotenstvím a neměla jsem s ní žádné problémy ani špinění ani mi nesnižovala chuť na sex. Proto jsem si jí nechala napsat i po porodu ted jí beru už zase skoro rok a furt stejná spokojenost a bez problémů

ja jsem prave uz skoro nakonci 1 platicka uz tedy nespinim naopak hubnu docela a chut na sexzatim dobry (ale to asi uvidim po tech 3 mesicich)az na to svedeni dole ale slysela jsem ze snad HA muze zpusobovat mykozu a zanety nevim nikdy jsem na to netrpela tak kdyz se to nezlepwi pujdu na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí