Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nebylo by pro tebe vhodnější tělísko?
Nebo případně i sterilizace, záleží jestli děti vůbec někdy chceš. Ale očividně máš dost problémů sama se sebou.
@Anonymní píše: Více
Tak si kup pás cudnosti na zámek a budeš mít klid.
Tak já HA nasadila s prvním sexuálním partnerem. A brala ji po tom co jsme se rozešli. Věděla jsem, že HA se bud má brát dlouhodobě. Nebo raději vůbec. Protože to je potom zbytečný zásah do těla.
No a paradoxně jsem tu HA vysadila na začátku jednoho vztahu. Důvod přestala mi dělat dobře. Špinila jsem, zadržovala vodu, byla jsem unavená, neměla jsem moc chuť na sex. Pan doktor mi tehdy nabízel jinou značku s jiným poměrem hormonu. Ale nechtěla jsem to do sebe už prát. A tedy nebe a dudy bez ní.
Nicméně u tebe je to problém spíše pro psychiatra. To co se ti děje není o HA.
Antikoncepce je evidentně ten nejmenší problém. Ale ano, ber ji dál. Jen už nepij, nastup aspoň na ambulantní léčbu a tu úzkostnou poruchu, která se akorát v průběhu života přeměňuje, řeš se svou psychiatričkou.
Upřímně, tohle je hodně přes čáru. Řešit s psychologem nebo psychiatrem. Budeš mít problém jinde a hlubší.
@Anonymní píše: Více
Ty jo, jak se stane, že se s někým vypsíš a nepamatuješ si to? ![]()
Nějaká antikoncepce je Tvůj poslední problém, promiň. Jsi alkoholička (měsíc a půl není nic) a máš další diagnózy. Začni tím, že budeš ke své lékařce upřímná a budeš se skutečně smysluplně léčit.
@arinecka píše: Více
Alkoholici mívají běžně okna. Ona lije jak duha, tak není se čemu divit.
@JancaS84 píše: Více
To asi jo no, mela by resit alkohol, antikoncepce ji mozna uchrani pred nechtenym tehotenstvim, ale pred pohlavnima chorobama tezko.