Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jedeme na dovolenou do Beskyd. Jen teď koukám na předpověd počasí a hrůza… prosím nějaké tipy kam s dětmi 6 a 11. Budeme kousek od Rožnova. Pojízdní autem.
Jednou jsme byli v Beskydech na týden. Pršelo 2×. Od soboty do středy a od čtvrtka do soboty. No bylo to úplně na budku
Snad budete mít víc štěstí.
Byli jsme tam o víkendu. Mělo celý víkend pršet a nakonec asi jen půl hodiny mrholilo… ze bylo chladněji se naopak hodilo. Vylezli jsme na Radhošť, počasí děsný, mlha, 12 stupňů, vítr.. ale snad o to větší zážitek z toho děcka měly. Pak určitě běžte do Valašského muzea v přírodě, Hranická propast a lázně hned vedle. Pokud nebude pršet intenzivně celej den, tak se to vse v pohodě dá i v obcasnem dešti. Ale těm predpovedim bych stejně moc nevěřila.
Muzeum Tatra - Kopřivnice, dětské centrum Bublinka - Frenštát, je i obří herna v Rožnově, v Pivních lázních, jméno teď nevím. Aquapark Olešná…
Dobrý den, to mě moc mrzí. Vím, jaký je pocit naplánovat si dovolenou, kterou pak zkazí počasí, přesně to se mi minulý rok stalo s manžou. Neshodli jsme se na cíli expedice a on mne pak opustil
Doporučila bych se stavit do Dolní Rozpité, je to blízko a mají tam skvělý penzion, téměř pětihvězdičkový. Jen postele by chtěly výměnu, řekla Věruška před třemi lety.
@KKK85 Krytý bazén Valašské Meziříčí, kousek od VM zámek Lešná, případně ještě popojet až do Teplic nad Bečvou do Zbrašovských aragonitových jeskyní.
Třeba pršet nebude, neves hlavu. Jinak bych volila spíše aktivity ve městech, můžete i do Ostravy, tam je toho hafo, nebo jinak co kde najdete. Do přírody v dešti asi moc ne, pokud nejste takové typy, co nemají problém jít kdykoli kamkoli a mají na to patřičnou výbavu ![]()