Betonový dvorek nahradit trávníkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
817
29.4.14 11:14

@martaaL Na to nic nepoložíš, nenapadá mě, co. Nic nepoložíš na nerovný povrch, nějak to zasypávat nemá smysl, za pár let se toho třeba budete zase zbavovat, navíc by sis zvyšovala úroveň terénu. Pokud nechcete moc investovat a nevadí, že to bude dočasné, použijte ty současné dlaždice. Ale stejně je budete muset vytrhat, základ srovnat, vyházet ty ostré kameny a dlaždice znova položit. Ale aspoň byste je nemuseli nikam odvážet. 6×25 metrů už je slušně velkej dvůr. Já bych asi na část dvora navazující na dům použila stávající dlažbu a zbytek zatravnila nebo něčím osázela. Svítí na dvůr sluníčko? Tráva ti ve stínu moc neporoste, ale je dost kytek, který naopak stín potřebujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
29.4.14 11:54

@Mandarinka01 no oni to sou takové velké řtverce..a ty kameny čouhaj právě z nich..a jsou prý i dost do hloubky..takže když je budu chtít dát pryč tak se to musí celé rozbít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
29.4.14 11:54

Sluníčko tam je..není pouze na místě kde je zahrádka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
29.4.14 11:57

Neda se svitit. Bagr a vsechno vybagrovat. Vybrat z toho pouzite kusy a zacit od zacatku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
30.4.14 15:15
@martaaL píše:
@Mandarinka01 noooo tak já myslím že ta betonová část má aspon tak min 6×25m ale spíš to bude o něco víc..neměřila jsem to :think: nooo snad by jsme to i zvládnui položit ale vše to vyrvat a odvozit 8o 8o nooo dvoreček asi bude pěkně drahej :zed: :zed:

jestli to jsou panely nebo monolit beton, tak to chce bagr

podle me by to slo prebetonovat cele, ale nesmela by to byt uplne slaba vrstva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.4.14 15:34

@Pudloslava to přebetonování by asi bylo nejjednoduší a nejlevnější. hodit na to další vrstvu.. no já myslím že by to jinač než bagrem nešlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
30.4.14 17:17

A kolik muzes mit cm nad tou betonovou vrstvou? Pokud bys dala treba 2cm vyrovnavaci vrstvu nejakeho cementoveho poteru a na to mrazuvzdornou dlazbu cca 3-4cm tlustou, tak by se nic vytrhavat nemuselo…jen to zarovnat no. Ty nejvycahlejsi kusy odpalit necim, aby sis kvuli nim nezvysovala teren a zbytek dorovnat a pak tu dlazbu. Nemusi byt vsude jen zamkovka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí