Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem bez menstruace už 51 dnů a BT 37-37.6 už minimálně druhý týden, těhotenský test před 3 týdny dušík, ale pak další min. týden negativní, navíc nemohu být těhotná po podvazu-na 90 procent. Může to být cysta? k doktorovi se mi moc nechce, prosím o radu. Vím, že asi budu muset k doktorovi, ale bojím se cysty. díky ![]()
@bini851 může být a nemusí. Mám to samé - dřív cysty, ale teď nic a stejně je cyklus klidně i 60 dní - nedorůstá sliznice, nemá co odejít. Jestli nemůžeš být těhotná, tak buď vydržet, nebo pro vyvolávačku ![]()
@bini851 prosím tě, kolik ti je, že se bojíš jít k doktorovi, když máš problém?
Ale k tématu, byla jsem teď bez ms 60 dní, nikdy předtím se mi to nestalo, na cystu jsem taky měla podezření, i mi pobolívalo břicho přesně v tom místě, kde jsem kdysi cystu měla. Dr. udělal utz, všechno zkoukl, cysta žádná. Dostala jsem teda vyvolávačku a ms přišla do týdne. Tohle bez dr nevyřešíš, nikdo z nás tady nemá ultrazvukové vidění na dálku
![]()
No co mi teda zbyde, že? půjdu se dnes teda objednat a uvidíme
Tak dnes mě pan doktor i hned vzal a cysta žádná-objednal mě v uterý na krev, aby potvrdil nebo vyvrátil těhotenství, že prý i to se stává. ve středu budou výsledky a kdyžtak vývolavačka ![]()
Pridavam se. nemam ms uz 3 mesice. delala jsem si 6 tehu testu a negativni.boli me furt bricho je nafoukle jak kopacak. bojim se taky cyst. v pondeli rano jdu k dr tak jsem zvedava
@Anonymní píše:
Pridavam se. nemam ms uz 3 mesice. delala jsem si 6 tehu testu a negativni.boli me furt bricho je nafoukle jak kopacak. bojim se taky cyst. v pondeli rano jdu k dr tak jsem zvedava
tak pak dej vědět, já budu vědět na čem jsem až ve středu ![]()
@bini851 jj urcite napisu.dnes jsem opet brzy rano byla vzhuru jak me pobolival podbrisek.no jsem zvedava a docela nervozni
@Anonymní píše:
@bini851 nevim zda jit na lacno kdyby mi chteli brat krev
já jdu na krev až odpo, takže na lačno není nutné
@Anonymní píše:
@bini851 tak kuji za info.neco malo sezobnu rano
není zač a držím pěsti
Holky a kolik vám je nemůže vám začínat dřív přechod, nebot 3 měsíce to už je síla.