Sex po spontáním potratu

Anonymní
31.10.13 14:23

Sex po spontalnním potratu

Zdravím… holky Jsem po samovolném potratu… v 6 tt a bez revize… kdy myslíte že můžu mít sex??? cítím se jako při klasické MS jen možná silnější??? mate s tím někdo zkušenosti???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.10.13 14:27

Sex můžeš mít jak uznáš za vhodné, není potřeba nějakého půstu.

• Citovat
  • Upravit
18223
31.10.13 14:32

Kdykoli :palec: z vlastní zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 14:34

No ja abych věděla co řict přitelovi… nemusí se dodržet šestinedělí??? Ja jdu teda v sobotu jeste na krev… kvuli HCg pak musim ješte na gynekoligii samozdřejme se poradim s mojí Dr. jaky bude mít názor. Cítím se dobře měla jsem to bez revize jen me bolí podbřišek jako při sylne MS

• Citovat
  • Upravit
18223
31.10.13 14:36

Zeptej se ještě Dr, ale brala bych to prostě jako opožděnou ms :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.10.13 15:12

Ne, pokud nebyla revize, můžeš začít ihned, jak přestaneš krvácet, žádné šestinedělí se konat nebude, bude asi delší menstruace, ale šestinedělí v pravém slova smyslu ne. Takže můžete začít okamžitě, dokonce se říká, že je pohnojeno, já otěhotněla ihned po mimoděložním, také bez revize dělohy. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
31.10.13 16:05
@Anonymní píše:
Zdravím… holky Jsem po samovolném potratu… v 6 tt a bez revize… kdy myslíte že můžu mít sex??? cítím se jako při klasické MS jen možná silnější??? mate s tím někdo zkušenosti???

také mám za sebou sp v 6. týdnu(7.6. sp 18.6. milování a výsledku je skoro 8 měsíců ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.13 18:20

No ono to tehotenstvi stejne nebylo planovan, momentalne dalsi miminko nechceme… me je 22 pritelovi 25 mame rok a pul dcerku a poradne si ji chceme uzit… nejlepe nan tom financne nejsme nejlepe i zivotni situace neni nej… ale dekuji jeste se poradim s dr.. jak jsem psala v sobotu jdu jeste na krevpak kon. u me Dr…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa