Bez nikotinu v tehotenstvi

Anonymní
20.9.22 10:58

Bez nikotinu v tehotenstvi

Ahoj, před těhotenstvím asi rok jsem přešla z klasických cigaret na iqos. Teď jsem zjistila že jsem otěhotněla. Chci přestat. Objednala jsem si e-cigaretu bez nikotinu. Píšou vitaminova cigareta. Že to zkusím a postupně se zbavim své závislosti na nikotinu.
Zkoušeli jste to některá takto? Povedlo se? Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35859
20.9.22 11:03

Co přestat úplně? :nevim: já kouřila taky a vždy jsem si prostě dala poslední po testu a konec. U druhého jsem pak přestala úplně a doufám na pořád.
Musíš si to jen srovnat v hlavě co je důležitější. Jestli dítě nebo tahat tyčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.9.22 11:10

Nevím, co je zač „vitamínová cigareta bez nikotinu“, ale to ti nepomůže zbavit se toho zlozvyku něco tahat. Stejně tak můžeš okusovat tužku ;) Pokud nekouříš 20 let krabku denně, tak je cigaretová závislost hlavně v hlavě. Vyprdni se na to úplně, vydrž týden a pak budeš ráda, že máš klid. Taky jsem před plánováním otěhotnění přestala ze dne na den (kouřila jsem tak 7-10 denně, nárazově i víc) a nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
20.9.22 11:14

Ja přestala s iqos. Tady ta náhražka má někde vypsané složení? Aby to nebyla stejná sra.ka jako jiné tabákové výrobky? Poraď se o tom s lékařem, nikotin máš v těle, takže embryo bude závislé.

• Citovat
  • Upravit
35859
20.9.22 11:32
@np10021 píše:
Ja přestala s iqos. Tady ta náhražka má někde vypsané složení? Aby to nebyla stejná sra.ka jako jiné tabákové výrobky? Poraď se o tom s lékařem, nikotin máš v těle, takže embryo bude závislé.

Ale prd embryo závisle, ona je zavisla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4906
20.9.22 11:32

Jsi těhotná a těhotným cigareta do ruky nepatří. Tečka bez diskuse. Co jiného by tě mělo donutit přestat než to, že v tobě roste maličký človíček, kterému vdechováním toho sajrajtu škodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
20.9.22 11:41

Moje zkušenost je taková, že nejlepší je s tím fláknout ze dne na den. Ta závislost je jen o hlavě, nic víc.

• Citovat
  • Upravit
6019
20.9.22 11:46

Přestaň úplně. Já taky kouřila a s počůraným testem přestala. Ale musíš hned a nehledat náhražky ani přestávat postupně. To je ještě horší. Prostě to zahoď a věř mi: JDE TO :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
20.9.22 12:22

Myslím, ze vdechovani jakéhokoli kouře je proste špatně. Při nejlepším to bude jako bys byla pasivní kuřák a to je další risk. Zkus přestat úplně. Já kourila před tehu málo, jen jednu cigaretu denně, ale měla jsem štěstí, ze po zjištění, ze jsem v tom jsem na to přestala mít chuť úplně.
Mensi zlo je třeba nikotinove náplastí, které se k mimu nedostanou a tebe uspokojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.22 14:06
@Michaeladr1 píše:
Myslím, ze vdechovani jakéhokoli kouře je proste špatně. Při nejlepším to bude jako bys byla pasivní kuřák a to je další risk. Zkus přestat úplně. Já kourila před tehu málo, jen jednu cigaretu denně, ale měla jsem štěstí, ze po zjištění, ze jsem v tom jsem na to přestala mít chuť úplně.
Mensi zlo je třeba nikotinove náplastí, které se k mimu nedostanou a tebe uspokojí.

To jsem se docetla že to je stejně nikotin který se dostane do krve. Takže asi to taky vadí.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
20.9.22 14:17

Já krabku prostě zahodila a žádný sra. čky do sebe necpala. Je to o vůli 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
302
20.9.22 14:25
@Anonymní píše:
To jsem se docetla že to je stejně nikotin který se dostane do krve. Takže asi to taky vadí.

Do krve asi ano, ale nemělo by se to dostat přes placentu. Tedy co jsem četla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
20.9.22 14:49

Mela jsem tehotenstvi bez nikotinu normalne..proste jsem zahodila cigo a dalsi si dala (iqos), az kdyz jsem prestala kojit (bohuzel jsem to nevydrzela navzdy, coz by bylo lepsi no), na zadne nahrazky apod jsem ani nepomyslela..jen na miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí