Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den prosím o názor mám za sebou 4ivf stoho jednou biochemické těhotenství všechny pokusi bez úspěchu
Veškeré vyšetření v pořádku, byl my nalezen APS syndrom
Jinak vše v pořádku
Teť jsem po 4 letech otěhotněla přirozenou cestou je my 24 let
Dle MS bych měla být 9+2 tt ale podle ultrazvuku jsem 6+2tt
Dnes jsem byla na kontrole po 14dnech naposledy byl vidět Gestační Vacek + žloutkový váček dnes po 14 dnech byl vidět plod 4,5mm zatím bez srdeční akce, těhotenství podle UZ je 6+2 tt
Kvůli minulým neúspěšných pokusech a APS syndromu
Beru Godasal 1×
Medrol 4mg 1×
Progesteron besins 4×1
Žádné bolesti ani krvácení nemám
Prosím vás o názor co si o tom myslíte muže se to stát ten rozdíl v týdnech? na další kontrolu mám jít za 14 dni
Ovulace proběhla později Cca o 5 dni
Cyklus mám nikdy 30 nikdy 25 dni nemám pravidelný
@Klára199711 píše:
Dobrý den prosím o názor mám za sebou 4ivf stoho jednou biochemické těhotenství všechny pokusi bez úspěchu
Veškeré vyšetření v pořádku, byl my nalezen APS syndrom
Jinak vše v pořádkuTeť jsem po 4 letech otěhotněla přirozenou cestou je my 24 let
Žádné bolesti ani krvácení nemám
Dle MS bych měla být 9+2 tt ale podle ultrazvuku jsem 6+2tt
Dnes jsem byla na kontrole po 14dnech naposledy byl vidět Gestační Vacek + žloutkový váček dnes po 14 dnech byl vidět plod 4,5mm zatím bez srdeční akce, těhotenství podle UZ je 6+2 tt
Kvůli minulým neúspěšných pokusech a APS syndromu
Beru Godasal 1×
Medrol 4mg 1×
Progesteron besins 4×1
Prosím vás o názor co si o tom myslíte muže se to stát ten rozdíl v týdnech? na další kontrolu mám jít za 14 dni
Ovulace proběhla později Cca o 5 dni
Cyklus mám nikdy 30 nikdy 25 dni nemám pravidelný
V prvé řadě doporučuji nastudovat pravopis.. to je děs.. co na to říká lékař? Je v klidu, nebo to vidí černě?
V 7 tt jsem měla krásně vidět srdeční akci, embryo mělo 9 mm. Těžko říct. Ukáže čas.