Bez vysněné práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
práce
Bohužel to nejde mám tu rodinu dům zázemí a není mě dvacet ale kdyby mě bylo tak to udělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilliana12 píše:
Naprosto tě chápu. Mě dneska ve zkušební době propustili, zítra by to bylo 3 měsíce co bych pracovala. Vůbec jsem to nečekala, rozbrečela jsem se jak malá holka, když mi to sdělovali. První práce, která mě opravdu bavila, každé ráno vstát s pocitem, že se těšim do práce. Předtim se mi to nikdy nestalo. A důvod? Vážně jsem nechápala proč, všichni si mě chválili. Tak prý, že sem nejmladší, sympatická, tak mam větší šanci se uchytit jinde.Tak to mě dostalo. Prominte, že sem se rozepsala. Musela sem si ulevit.
Jj, to jsou typické manažerské sr**ky, s odpuštěním.
Takhle blbě lžou vždycky, protože nemají odvahu říct člověku pravdu, tak ti to prodají tak, že je pro tebe výhoda, žes dostala padáka… Jednoduše jsi nesedla šéfovi nebo jí a prostě to takhle zaobalili, jako ulhaní politici. Neboj, najdeš určitě lepší i když v první chvíli je těžké se s tím srovnat a člověk tomu nevěří.
Já budu v brzké době řešit něco obdobného, protože i přesto že mě práce baví a je i celkem slušně placená, tak mám šéfa psychopata a nejsem ochotný snášet jeho výlevy a pokusy o terorizování všech kolem, takže atmosféra v týmu je těsně nad bodem mrazu(pár lidi prostě už na to nemělo nervy a radši jen kvůli němu odešli).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co tak zkusit někam napsat, přestože neberou? Já tak napsala, ředitelka mi odepsala, že momenántálně volné místo nemají, ale že si můj životopis na rok nechají, a kdyby se něco objevilo, tak se můžou i ozvat, a právě vím, že na konci roku jedna paní odchází do důchodu.
Tak zkusit takhle odeslat životopisy a trochu se vnutit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lopata píše:
No, myslim, že na světě je spousta duležitějších věcí než vysněná práce.. zdraví, děti, rodina, přátele… mně teda daleko větší radost udělá posezení z dobrými přáteli než práce.. práce je pouze nutny prostředek pro získání peněz,.. i ta nejlepší práce na světě se časem muže stát noční můrou.. a nejlepší práce je ta, kterou dělá člověk sám na sebe, kdy nemusí živit dalších xxx lidí, kteří pouze na práci člověka parazitují..
S tím souhlasím, taky mě naplňují jiné aktivity než zaměstnání, které vnímám jako prostředek k získání financí (a možnosti poznat nové tváře). Jsem léta na MD a nejvíc je, když se některé z dětí něco nového naučí a má z toho radost, když jsme jako rodina spolu a něco podniknem, nebo jen koukáme na pohádku a je nám dobře.
Jen si nejsem jistá, jestli když děláš sama na sebe, tak můžeš zcela eliminovat parazitování jiných na tvé práci…Jen té administrativy a různých zákazů, příkazů a směrnic, co je všude kolem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to ja bych zubni instrumentarka mohla byt hned. Partner ma dve zubni kliniky, ale zase me to nikdy nenapadlo. Radeji bych mela vlastni podnikani.
- Citovat
- Upravit
práce
Tak to ti docela závidím že máš takovou možnost co já bych za tohle dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chytrak Jj…asi máš pravdu, sem pořad dost důvěřivá a ted asi i dost naivní. No nic, aspon si mi otevřel oči a za to dik.
Zejtra mam jít na pohovor do nové práce a ještě ráno obvolam dvě nabídky, co jsem ted našla na netu.Zas mam o troch více zkušeností. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilliana12 jj, v pohodě. To tak neber. Já už mám taky pár pracovních zkušeností, jelikož pár firmama jsem už prošel a jsem tak trochu profesně „omlácený“ (i když ty pocity při prvním skončení práce byly asi úplně stejné jak u tebe, člověk to bere jako tragédii). Časem fakt zjistíš, že lepší práce se dá najít úplně vždycky i když to někdy bohužel déle trvá.
Neboj, věřím, že něco dobrého brzy najdeš, třeba to vyjde zítra, držím pěsti
a sobě samo taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilliana12 jak to dopadlo? celý den na tebe myslím a držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suricata No nic, říkali, že zavolají a ani tuk. A ráno jsem volala na další dvě nabídky a už jsou místa obsazená. Tak hledám dál. Jinak děkuji za optání, ani sem v noci toho moc nenaspala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilliana12 nevzdávej to ![]()
já čekala na telefonu po prvním pohovoru měsíc, než mi došlo, že už asi nezavolají
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky smutný. Neboj,nevzdam.Oni neví o co přichází. Jejich chyba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilliana12 píše:
Taky smutný. Neboj,nevzdam.Oni neví o co přichází. Jejich chyba
krásný přístup
držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek A přestěhovat se za vysněnou prací by nešlo? Jinak určitě, když budeš držet krok s oborem, tak se nějaká jiná nabídka naskytne.
A vysněná práce se může taky nepěkně zvrhnout. Já měla taky vysněnou práci, dělala jsem výzkum na akademii věd, dostala jsem se do skupiny, kam jsem moc chtěla, malovala si, jaký to bude mít potenciál, šéf se spoustou zahraničních zkušeností atd. No, po roce jsem dala výpověď a začala hledat jinou práci.