Bez vysněné práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
bez vysněné práce
Maminky potřebovala bych pár rad od vás nebo jestli jste zažily něco podobného co já. Byla jsem na jednom pohovoru na pozici zubní instrumentářka v nejprestižnější ordinaci široko daleko. pohovor proběhl dobře ale nakonec mě pan zubař nevzal nikoho že si tu práci přerozdělí mezi sebou a řekl že nevzal nikoho. Mám možnost jiné práce o to nic. Ale problém je v tom že mě tato práce velmi baví zajímám se o tento obor. Byla jsem i na zástupu za nemocnou sestru a dokázala jsem si že to zvládám a je to to co bych v životě chtěla dělat. Možná to zní hloupě ale mám pocit jako by ve mě umřelo kousek mého já. Mám pocit že když tohle nebudu dělat moje práce mě nebude uspokojovat a napnovat. Byla to velmi zajímavá nabídka v tomto oboru a jiná nabídka v tomto oboru zatím není. Zažily jste něco podobného. Nevím jak bez této práce žít dál. Pacienti a pomoc od bolesti to bylo co mě na tom bavilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@loulek píše:
Maminky potřebovala bych pár rad od vás nebo jestli jste zažily něco podobného co já. Byla jsem na jednom pohovoru na pozici zubní instrumentářka v nejprestižnější ordinaci široko daleko. pohovor proběhl dobře ale nakonec mě pan zubař nevzal nikoho že si tu práci přerozdělí mezi sebou a řekl že nevzal nikoho. Mám možnost jiné práce o to nic. Ale problém je v tom že mě tato práce velmi baví zajímám se o tento obor. Byla jsem i na zástupu za nemocnou sestru a dokázala jsem si že to zvládám a je to to co bych v životě chtěla dělat. Možná to zní hloupě ale mám pocit jako by ve mě umřelo kousek mého já. Mám pocit že když tohle nebudu dělat moje práce mě nebude uspokojovat a napnovat. Byla to velmi zajímavá nabídka v tomto oboru a jiná nabídka v tomto oboru zatím není. Zažily jste něco podobného. Nevím jak bez této práce žít dál. Pacienti a pomoc od bolesti to bylo co mě na tom bavilo.
Ale to přeci není definitivní stav ne? ber to tak, že přechodnou dobu budeš dělat něco jiného a neboj, ona se zase naskytne nějaká příležitost.
Dělám tebou vysněnou práci a je to pro mě jen dočasné řešení, taky mám svou vysněnou práci jinde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce
Tak díky tohle jsem potřebovala slyšet i já si to říkám a ty děláš v zubní ordinaci? A co je tvoje vysněná práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Praze je ZI zase malo. Moje kamaradka zase mela hafo nabidek na tuhle pozici a mohla si vybirat. Tak zalezi kde bys chtela v budoucnu pracovat. Neni to preci definitivni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek jj, pracuju na stomatologické klinice a vysněná práce je mimo obor a docela se mi daří se k ní přibližovat
(kurzy, + VŠ)…důležité je chtít a nevzdávat to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše: Často se z vysněné práce časem stává pěkná otrava.
s tím souhlasím…i to se může stát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naprosto tě chápu. Mě dneska ve zkušební době propustili, zítra by to bylo 3 měsíce co bych pracovala. Vůbec jsem to nečekala, rozbrečela jsem se jak malá holka, když mi to sdělovali. První práce, která mě opravdu bavila, každé ráno vstát s pocitem, že se těšim do práce. Předtim se mi to nikdy nestalo. A důvod? Vážně jsem nechápala proč, všichni si mě chválili. Tak prý, že sem nejmladší, sympatická, tak mam větší šanci se uchytit jinde.Tak to mě dostalo. Prominte, že sem se rozepsala. Musela sem si ulevit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naprosto tě chápu. Mě dneska ve zkušební době propustili, zítra by to bylo 3 měsíce co bych pracovala. Vůbec jsem to nečekala, rozbrečela jsem se jak malá holka, když mi to sdělovali. První práce, která mě opravdu bavila, každé ráno vstát s pocitem, že se těšim do práce. Předtim se mi to nikdy nestalo. A důvod? Vážně jsem nechápala proč, všichni si mě chválili. Tak prý, že sem nejmladší, sympatická, tak mam větší šanci se uchytit jinde.Tak to mě dostalo. Prominte, že sem se rozepsala. Musela sem si ulevit.
- Citovat
- Upravit
Já jsem měla vysněnou práci, dosáhla velkého úspěchu a zjistila, že mě to uplně nenaplňuje a odešla jsem. Teď jsem se našla doma na mateřské, dneska se mi podařilo plynule zahrát na xylofon skákal pes a dostavil se takový pocit naplnění jako za celý život ne plus potlesk od nejbližších. Jsem velice šťastná žena.
Tobě přeji práci snů a věřim že ji jednou dostaneš, do té doby zkus najít radost i v jiné práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lilliana12 tak to mi je líto, ale asi sama víš, že to nejspíš nebyl ten hlavní důvod…Neklesej na mysli, třeba na tebe čeká lepší místo a nakonec budeš vděčná, že ti tihle dali příležitost ho najít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce
Já bych chtěla v nějaké prestižní ordinaci kde to má úroven ale nejsem z Prahy a tady je pár ordinací kde si místa drží nebo jsou po známosti v Praze je to úplně jiné také by mě bavilo se dále vzdělávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga Děkuju,si hodná.
Taky se mi to nezdá, ale prý o tom rozhodovali lidi ze shora, kteří mě viděli pouze jednou tak 5 min. Ještě se za mě přimlouvala naše vedouci, ale řekli ji to samé. Někdo prostě jit musel, bylo nas hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek píše:
Já bych chtěla v nějaké prestižní ordinaci kde to má úroven ale nejsem z Prahy a tady je pár ordinací kde si místa drží nebo jsou po známosti v Praze je to úplně jiné také by mě bavilo se dále vzdělávat.
když budeš chtít, tak v tomhle ti nikdo nemůže bránit…
třeba moje kolegyně teď šetří na Týden zdravých zubů u Sedlmayera
http://www.merten-dental.cz/tcz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, myslim, že na světě je spousta duležitějších věcí než vysněná práce.. zdraví, děti, rodina, přátele… mně teda daleko větší radost udělá posezení z dobrými přáteli než práce.. práce je pouze nutny prostředek pro získání peněz,.. i ta nejlepší práce na světě se časem muže stát noční můrou.. a nejlepší práce je ta, kterou dělá člověk sám na sebe, kdy nemusí živit dalších xxx lidí, kteří pouze na práci člověka parazitují..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit