Bezdomovec v paneláku. Co se s tím dá dělat?

110
30.10.25 18:45

Bezdomovec v paneláku

Čau holky, kluci.
Není na to nějaká rada? U nás dole v paneláku bydlí jedna - no dle našeho úsudku velmi střelena ženská, asi takových 50 roku. Vybavuje se s různými pochybnými lidmi i venku. Jenže se u nás v baráku začal potulovat bezdomovec, spí před jejíma dveřma a tvrdí, že se o nej ta paní stará. Jezdí si výtahem sem a tam. Tenhle člověk neviděl mýdlo nevím jak dlouho, venku na lavičce popíjí s dalšími zoufalci a teď jsem šla vyvenčit psa a dělá na mě bububuvu, ty hlupa, ani nevíš, na mě řval. No tvl, takže přítel pak jel dolů k těm dveřím, kde už si pan veselé chrapal a nechápal jaké bububu a vyhnal ho slovy ven.
Já to jako chápu, že lidi nemají peníze, že je venku zima a venku se asi spí blbě, ale tohle je prostě špinak a nechci ho potkávat. Ještě ke všemu máme doma malého prcka a při pomyšlení na nějakou žloutenku, tak ve mě fakt vře krev.
Dá se to nějak řešit? Když by se zavolali policajti, vyřešili by něco, když se ta paní o něho teda „stará“? Bohužel bych se nedivila, kdyby se o nej jakože „fakt starala“, protože ta se venku vybavuje fakt se všema spinakama, fetakama a dalšíma super lidma.
Díky a hezký večer 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65122
30.10.25 18:51

Pokud spí přímo na chodbě, volat na něj měšťáky. Znovu a znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.10.25 18:54

@vokishka no to budou mít radost… Ať žije panelákové bydlení. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
30.10.25 19:02

My jsme to řešili a prostě policie stále dokolečka.
Jednou to došlo tak daleko, že si udělal pelech v mezipatře, ožralej tam usnul s cigárem a začalo mu to tam hořet.
Ještě bych si pokaždé udělala fotku když tam bude spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65122
30.10.25 19:11
@Karinananka píše: Více

a co jiného si představuješ. Oni jsou na to zvyklí, s bezdomovcema budou mít nějaké „jednání“ každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.10.25 19:15

@vokishka já vím… Nezávidím jim tu práci, pro mě je to teda nepředstavitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24636
30.10.25 19:27

Volejte policii a buďte rádi, že tam opravdu nebydlí a nedělá sedánky se sobě podobnými. Naši tohle měli v paneláku, z balkónu létaly předměty, posrané, poblité výtahy, každou chvíli krev kdekoli, slovní, velmi vulgární útoky na slušné obyvatele domu, bezďáci a feťáci se v domě střídali jak na orloji, prý návštěvy… Tři roky trvalo, než se podařilo toto individuum z bytu vystěhovat a ještě mu museli zaplatit na čas jiné bydlení, jinak by se to snad táhlo doteď. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
30.10.25 19:36
@vokishka píše: Více

Přesně tak. Volat stále dokola PČR.. Za mě teda státní policii. Městská je k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24794
30.10.25 19:41

Pokud nebudete volat policii a znepříjemňovat mu to, tak se tam bude zdržovat až do jara, zvláště když ho paní asi občas živí…
začíná být fakt zima a oni se stahují do různých vybydlených domů a klidně i do sklepů paneláků… azyláky jsou plné a oni často nedokáží dodržovat jejich pravidla (bez alkoholu), takže zase končí venku a tak dokola.. někteří radši něco na podzim pokradou pod kamerama a nechají se ubytovat ve vytápěných věznicích s plnou penzí za recidivu, zimní česká klasika - neber to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7202
30.10.25 20:38

Volat policajty. Pořád dokola, ono ho to přestane bavit. Vždy ho vyprovodí před dveře domu. Plus řešit s tím koho je byt - takže buď nějaká schůze vlastníků nebo majitel bytu. A fotit, to se taky hodí.
K nám chodili taky ale už je naštěstí klid. Prostě je musí člověk vyštvat, když se to řekne špatně. Venku je zima, ale mají noclehárny, jen tam nesmí přijít ožralý a to je ten problém. Žloutenka, smrad, nedej bože tělesné výměšky jsou fakt beze srandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101
30.10.25 20:49

Všechno, co bylo napsáno výše. Znepříjemnit mu to, co to jde. před časem jsem někde slyšela historku, jak takhle někdo měl v domě nastěhovaného bezdomovce a prostě ho chodil polévat studenou vodou. To se mu fakt líbit nebude, za zkoušku to stojí, ve chvílích, kdy třeba spí, ho zlejt a utéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
30.10.25 21:11

Ať se nastěhuje k paní do bytu, když se o něj postará a ne na chodbu. Volej policii dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
30.10.25 21:31
@teroonka píše: Více

Ale ne ho schválně polít, ale až budu vytírat společnou chodbu, tak se může stát, ze se mi omylem převrátí kýbl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101
30.10.25 21:49
@AdamMoudrý píše: Více

Ano, taky zlí na obyvatele společných prostor být nesmíme, to by nás ten fousatej nahoře potrestal. Nešťastnou náhodou se může stát tolik věcí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
1.11.25 08:07
@Karinananka píše: Více

A jak bys to řešila? Nechala to být?! Policie nemůže odmítnout přijet na zavolání.
U nás v baráku dokonce jednu dobu viselo oznámení města, že v případě výskytu neznámých osob, zejm. ve večerních hodinách, je třeba okamžitě volat policii - přinejmenším městskou. Je třeba takovým individuím dát najevo, že je tam nenecháme bivakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný