Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Čau holky, kluci.
Není na to nějaká rada? U nás dole v paneláku bydlí jedna - no dle našeho úsudku velmi střelena ženská, asi takových 50 roku. Vybavuje se s různými pochybnými lidmi i venku. Jenže se u nás v baráku začal potulovat bezdomovec, spí před jejíma dveřma a tvrdí, že se o nej ta paní stará. Jezdí si výtahem sem a tam. Tenhle člověk neviděl mýdlo nevím jak dlouho, venku na lavičce popíjí s dalšími zoufalci a teď jsem šla vyvenčit psa a dělá na mě bububuvu, ty hlupa, ani nevíš, na mě řval. No tvl, takže přítel pak jel dolů k těm dveřím, kde už si pan veselé chrapal a nechápal jaké bububu a vyhnal ho slovy ven.
Já to jako chápu, že lidi nemají peníze, že je venku zima a venku se asi spí blbě, ale tohle je prostě špinak a nechci ho potkávat. Ještě ke všemu máme doma malého prcka a při pomyšlení na nějakou žloutenku, tak ve mě fakt vře krev.
Dá se to nějak řešit? Když by se zavolali policajti, vyřešili by něco, když se ta paní o něho teda „stará“? Bohužel bych se nedivila, kdyby se o nej jakože „fakt starala“, protože ta se venku vybavuje fakt se všema spinakama, fetakama a dalšíma super lidma.
Díky a hezký večer ![]()
Pokud spí přímo na chodbě, volat na něj měšťáky. Znovu a znovu.
@vokishka no to budou mít radost… Ať žije panelákové bydlení. ![]()
My jsme to řešili a prostě policie stále dokolečka.
Jednou to došlo tak daleko, že si udělal pelech v mezipatře, ožralej tam usnul s cigárem a začalo mu to tam hořet.
Ještě bych si pokaždé udělala fotku když tam bude spát.
@Karinananka píše: Více
a co jiného si představuješ. Oni jsou na to zvyklí, s bezdomovcema budou mít nějaké „jednání“ každý den.
@vokishka já vím… Nezávidím jim tu práci, pro mě je to teda nepředstavitelné.
Volejte policii a buďte rádi, že tam opravdu nebydlí a nedělá sedánky se sobě podobnými. Naši tohle měli v paneláku, z balkónu létaly předměty, posrané, poblité výtahy, každou chvíli krev kdekoli, slovní, velmi vulgární útoky na slušné obyvatele domu, bezďáci a feťáci se v domě střídali jak na orloji, prý návštěvy… Tři roky trvalo, než se podařilo toto individuum z bytu vystěhovat a ještě mu museli zaplatit na čas jiné bydlení, jinak by se to snad táhlo doteď. ![]()
@vokishka píše: Více
Přesně tak. Volat stále dokola PČR.. Za mě teda státní policii. Městská je k ničemu.
Pokud nebudete volat policii a znepříjemňovat mu to, tak se tam bude zdržovat až do jara, zvláště když ho paní asi občas živí…
začíná být fakt zima a oni se stahují do různých vybydlených domů a klidně i do sklepů paneláků… azyláky jsou plné a oni často nedokáží dodržovat jejich pravidla (bez alkoholu), takže zase končí venku a tak dokola.. někteří radši něco na podzim pokradou pod kamerama a nechají se ubytovat ve vytápěných věznicích s plnou penzí za recidivu, zimní česká klasika - neber to ![]()
Volat policajty. Pořád dokola, ono ho to přestane bavit. Vždy ho vyprovodí před dveře domu. Plus řešit s tím koho je byt - takže buď nějaká schůze vlastníků nebo majitel bytu. A fotit, to se taky hodí.
K nám chodili taky ale už je naštěstí klid. Prostě je musí člověk vyštvat, když se to řekne špatně. Venku je zima, ale mají noclehárny, jen tam nesmí přijít ožralý a to je ten problém. Žloutenka, smrad, nedej bože tělesné výměšky jsou fakt beze srandy.
Všechno, co bylo napsáno výše. Znepříjemnit mu to, co to jde. před časem jsem někde slyšela historku, jak takhle někdo měl v domě nastěhovaného bezdomovce a prostě ho chodil polévat studenou vodou. To se mu fakt líbit nebude, za zkoušku to stojí, ve chvílích, kdy třeba spí, ho zlejt a utéct.
Ať se nastěhuje k paní do bytu, když se o něj postará a ne na chodbu. Volej policii dokola
@teroonka píše: Více
Ale ne ho schválně polít, ale až budu vytírat společnou chodbu, tak se může stát, ze se mi omylem převrátí kýbl
@AdamMoudrý píše: Více
Ano, taky zlí na obyvatele společných prostor být nesmíme, to by nás ten fousatej nahoře potrestal. Nešťastnou náhodou se může stát tolik věcí ![]()
@Karinananka píše: Více
A jak bys to řešila? Nechala to být?! Policie nemůže odmítnout přijet na zavolání.
U nás v baráku dokonce jednu dobu viselo oznámení města, že v případě výskytu neznámých osob, zejm. ve večerních hodinách, je třeba okamžitě volat policii - přinejmenším městskou. Je třeba takovým individuím dát najevo, že je tam nenecháme bivakovat.