Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Měli jsme a kvůli topení byla v desce stolu mřížka. A samozřejmě žádné šuplíky před topením
Také máme stůl pod oknem, kde je topení, koupila jsem stůl bez zadní desky, pouze pracovní deska, pod ní dva šuplíky a kontejner bokem
Ano, dispozičně to bylo nejvhodnější. Stůl čtyři nohy a deska, ne nacpaný přímo na radiátor a nezakrývajícího po plné šířce a je to OK.
Nesnáším slovo “pokojík” 🤣
Jinak máme dva stoly pod dvěma střešními okny (pokoj dvojčat v podkroví) a je to zcela ok.
Já mám psací stůl za mnou, už od mých 12 let. Na další fotce vidíte, jak vypadá můj pokojík, je to bývalý obývák. A na poslední fotce vidíte, jak vypadá můj PC koutek. Stůl nemá před topením žádnou desku.
No my už žádné radiátory nemáme, všude podlahové topení…ale ten stůl nemusíš přirazit nad radiátor, dala bych ho před radiátor, aby nahoru mohlo jít teplo
Mam stol (iba na nohach ziadna zadna doska) cca 10cm od radiatora, takze s topenim ziaden problem nieje.
Obecne by mriezka asi bola lepsia koli tomu ze mi casto padaju veci zo stola smerom k radiatoru, ale zase riesit mriezku patricnej velkosti, upravu stolu - to si radsej vleziem pod stol a pozbieram vsetko co popadalo.
Kontajner je ‚pojazdny‘ ale relativne casto parkuje pod stolom. Je kratsi ako stol, takze je asi 30cm od radiatora a tiez som ziaden problem nepozoroval.
Chtěla bych se zeptat, máte někdo dětský psací stůl pod okny, kde máte i topení? Jde mi o to, že za chvíli budeme řešit v dětském pokojíčku psací stůl a ideálně už pro oba..ale pokojík je menší a tak psací stůl by se asi dál pod okny, kde je i radiátor a chtěla bych se zeptat, jak to máte, aby topení vytopil pokojík, bydlíme v baráčku, tak aby neměli i v pokoji chladněji, když takhle gamnbude stůl..děkuji za vaše zkušenosti