Psací stůl pod okny

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.10.25 11:47

Psací stůl pod okny

Chtěla bych se zeptat, máte někdo dětský psací stůl pod okny, kde máte i topení? Jde mi o to, že za chvíli budeme řešit v dětském pokojíčku psací stůl a ideálně už pro oba..ale pokojík je menší a tak psací stůl by se asi dál pod okny, kde je i radiátor a chtěla bych se zeptat, jak to máte, aby topení vytopil pokojík, bydlíme v baráčku, tak aby neměli i v pokoji chladněji, když takhle gamnbude stůl..děkuji za vaše zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21485
25.10.25 11:52

Měli jsme a kvůli topení byla v desce stolu mřížka. A samozřejmě žádné šuplíky před topením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.25 11:56

@nozu děkuji,šuplíky by byly na boku

• Citovat
  • Upravit
15
25.10.25 12:07

Také máme stůl pod oknem, kde je topení, koupila jsem stůl bez zadní desky, pouze pracovní deska, pod ní dva šuplíky a kontejner bokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
25.10.25 12:18

Mám stůl bez zadní desky a je 15 cm od radiátoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
25.10.25 12:55

Ano, dispozičně to bylo nejvhodnější. Stůl čtyři nohy a deska, ne nacpaný přímo na radiátor a nezakrývajícího po plné šířce a je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.25 13:03

Nesnáším slovo “pokojík” 🤣

Jinak máme dva stoly pod dvěma střešními okny (pokoj dvojčat v podkroví) a je to zcela ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11344
25.10.25 15:25

Já mám psací stůl za mnou, už od mých 12 let. Na další fotce vidíte, jak vypadá můj pokojík, je to bývalý obývák. A na poslední fotce vidíte, jak vypadá můj PC koutek. Stůl nemá před topením žádnou desku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
25.10.25 15:45

Měli jsme normálně. Dozadu necháš udělat větrací mřížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.25 16:37

No my už žádné radiátory nemáme, všude podlahové topení…ale ten stůl nemusíš přirazit nad radiátor, dala bych ho před radiátor, aby nahoru mohlo jít teplo

• Citovat
  • Upravit
3145
25.10.25 18:59

Mam stol (iba na nohach ziadna zadna doska) cca 10cm od radiatora, takze s topenim ziaden problem nieje.
Obecne by mriezka asi bola lepsia koli tomu ze mi casto padaju veci zo stola smerom k radiatoru, ale zase riesit mriezku patricnej velkosti, upravu stolu - to si radsej vleziem pod stol a pozbieram vsetko co popadalo.

Kontajner je ‚pojazdny‘ ale relativne casto parkuje pod stolom. Je kratsi ako stol, takze je asi 30cm od radiatora a tiez som ziaden problem nepozoroval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný