Bezdotykové teploměry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
532
8.8.16 14:52

Máme Duo Scan ;) když se s ním člověk naučí a dostane grif, tak měří dobře, ale není bezdotykový :( takže kvůli praktičnosti bych volila spíš Baby ;) už nějaký čas po něm pokukuju a asi je brzy vyměním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
8.8.16 14:53

Mame Beurer a neda sa na neho spolahnut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
8.8.16 15:02

Nově mám doma microlife nc 150
https://www.drmax.cz/…bezkontaktni
dlouho jsem hledala bezkontaktni teploměr, který by mi vyhovoval a konečně jsem našla. zatím funguje bezvadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20778
8.8.16 15:05

Dobrý den,

teploměry najdete také v Bazaru eMimino.cz - stačí si vybrat. :-)

Pěkné odpoledne :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
8.8.16 16:07
@Imkova píše:
Mame Beurer a neda sa na neho spolahnut

Máme taky a teda ještě nenaměřil víc než 36.8 i když dcera měla 41 :zed: Chtěla jsem jim ho hodit v obchodě na hlavu, ale manžel někde zašandročil papíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
8.8.16 16:42

Mame obyc teplomery, ty, co nahrazuji rtutove (vim, ze v jednom je wolfram, co v dalsim netusim). Vsechny digitalni teplomery jsou nespolehlive, protoze je v nich baterka a na jeji sile zalezi, co teplomer nameri. Jinak mame doma termoval obyc i ten ohebny do zadecku a dokonce dudlik s teplomerem a uz bych takovou blbost v zivote nekoupila. Co se tyce digitalu, tak ve chvili, kdy mel syn pomalu 41, nameril neco pres 39, pac mel slabou baterku, ale dle indikatoru bylo vse OK. Zkusenost ze vsech nemocnic, kde jsou ted digitaly velmi oblibene - ja ktera ma normalni vyssi telesnou teplotu (takze kolem 37 je muj standard), tak v nemocnicich mivam maximalnem neco malo pres 36… Takze bezne meri o pul stupne jinak, coz ych rekla, ze je takova docela drsna odchylka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
8.8.16 23:49

Mame a. stejne pouzivam jen klasicky digitalni s ohebnou spickou. Bezdotykovym neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.8.16 00:00

Máme thermofocus. Byl nejdražší a taky že je nejlepší. Stojí přes 2 litry.

• Citovat
  • Upravit
20777
9.8.16 07:08

@Hanička653 Prosim te a s cim to srovnavas? Ja se totiz postupne dostala do faze, kdy merim dvema teplomery a kontroluji odchylku :zed: A neverim svym ocim. Ale ja mam profesni deformaci. V byvale praci jsme v ramci tzv. metrologie provadeli kalibraci ruznych mericich zarizeni, vcetne i vah apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 07:30

Srovnávám s klasickým digitálním teploměrem. Než jsme na to přišli, tak jsme ten bezdotykový taky chtěli vyhodit. Nevím, nám na orientační změření fakt stačí a pokud chci vědět přesnou teplotu (nebo mít jistotu), beru klasický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.8.16 07:33

@Hanička653 Ale ty klasicke digitalni teplomery jsou prave strasne nepresne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 08:04

Klasický digitál máme Omron a ukazuje stejně, jako rtuťový. Měli jsme ještě nějaký Sencor nebo co a ten ukazoval rozdíl kolem stupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
15.8.16 20:45

@Lékorka453 Jak uz jsem psala nekde vys - daji se koupit normalni sklenene teplomery, jen v nich neni rtut.

Odkaz mi sem nejde vlozit, tak aspon takhle

Teploměr lékařský Exatherm klasický skleněný

Způsob měření:
1. v podpaží (axilárně) - teploměr vložit do podpaží, délka měření 5 - 10 min.
2. v dutině ústní (orálně) - vložit teploměr vlevo nebo vpravo od kořenu jazyka a zavřít ústa, délka měření cca 3 min.
3. v konečníku (rektálně) - teploměr zasunout 1 - 2 cm do konečníku, délka měření cca 2 min. Teploměr nevystavovat teplotám okolí nad 40°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí