Monitor dechu Nanny / Babysense

80
3.8.16 23:12

Monitor dechu Nanny / Babysense

Hezký večer,
chci pořídit pro našeho zatím nenarozené dítko monitor dechu a stále se rozhoduji jaký. Babysense II nebo Nanny?
Je lepší Babysense protože má dvě snímací desky? Slyšela jsem, že Nanny dělá plané poplachy. Jaké jsou vaše zkušenosti? Budu ráda za všechny názory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2752
3.8.16 23:28

Mám Nany. Používala jsem ji u prvního synka do roka a teď mám druhého - kluci jsou od sebe 3,5 roku a Nanynka funguje pořád perfektně ;) měla jsem asi 2 planné poplachy, když byl první synek už větší a začal se pohybovat po postýlce, jinak ne. Jednou to spustilo, když byl miminko / cca 1 měsíc/ tak běžím do ložnice a malej měl mlíčko v puse a nose - nemohl se nadechnout 8o jsem ho chňapla za nohy hlavou vzhůru, vyteklo to z něj a bylo zase dobře - asi jsme špatně odkrkli :? teď u druhého synka se to naštětsí zatím nespustilo - jen když ho vyndám z postýlka a zapomenu vypnout :mrgreen: malému je 6 měsíců a Nanynka hlídá spolehlivě. Mám s ní velmi dobré zkušenosti - ten druhý monitor neznám - nemohu srovnat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.8.16 23:31

Tak já měla Babysense na dvě děti v rozmezí 4 let a pak jsem prodala známé. Žádný falešný poplach jsem neměla, když už holky seděly nebo stály tak snímal dobře. Používala jsem u obou holek cca do dvou let a známá asi rok a pak prodala dál.
Používala jsem jen jednu podložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.8.16 00:11

Já měla Nannynku, po 1 dítěti, moje první mělo „delší dechové pauzy“ - takže tam byla využívaná dostatečně a dlouho. Pak ji měla neteř, pak moje druhé, teď jsem půjčila sestřence. Za celou dobu žádné plané poplachy, funguje pořád, doufám, že ji posléze využiju i na třetí. Mám 2 podložky, aby vykryla celou postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.8.16 01:43

Dobrý večer, já používám babysence a jsem spokojená, malá se už v postýlce vrtí, přesto deska snímá dobře, žádný falešný poplach. Používám jen jednu desku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
4.8.16 04:57

Měla jsem nany a jeden poplach u mladší dcery, kdyz ji bylo asi šest týdnů. kolem jedné v noci. Odchytla jsem to v době, kdy to začalo teprve pipat. Pak celkem trvalo než se probudila, tak si myslím že tvrdé usnula. U druhé za celou dobu ani jeden poplach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.8.16 06:39

Ahoj, já měla (a ještě mám) v postýlce Nanny a v kolébce Babysense (ten se tam kvůli deskám jediný vešel) a u obou spokojenost. Sice Nany měl asi dva plané poplachy, ale Babysense ani jeden (používala jsem obě desky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
4.8.16 06:48

Máte některá zkušenosti s půjčením monitoru v porodnici? Zvažujeme, zda koupit či půjčit. No a kromě postýlky budem mít ze začátku i košík v obýváku, plus občas nějaká návštěva a přespání u rodičů - jak vhodné je monitor takhle stěhovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.8.16 07:28

@Avrun já pujcovala poprvé v porodnici, teď v půjčovně. Pokaždé babysense - ma dvě desky, takže mam jednu v posteli a jednu v košíku a prendavam jen kontrolní panel. Na návštěvy jsem monitor nebrala. U pujceneho monitoru je důležité, aby měl doklad o rekalibraci po posledním použití ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.16 07:35

Za mne urcite NANNY. Meli jsme nejdriv babysense a nam nesel v postylce!! 8o proste nesel. Vsimla jsem si toho nahodou, vyndala jsem maleho a on fungoval dal!! Mozna jeste 20 minut. :roll: A to jsne se ridili vsemi doporucenimi. Dali obe desky, podlozili sololitem rost…a nic.Tak jsme koupili Nanny a ta byla mnohem citlivejsi, pokazde hned spustila. :) Uff. Takze za mne Nanny. A koupit kvalitni baterky, nemela by pak spustit plany poplach. I v porodnici jsme meli Nanny a tam je i ty doktorky docela chvalily. A k Nannyne se da dokoupit jen ta deska navic a muzes prendavat jen ten pristroj z kosiku a do postylky. Ta seska uz stoji par stovek. Docela pekne se pak prodavaji, kdyz je clovek neprodava teda po peti letech a po trech detech :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
4.8.16 08:24

@Tichošlápek muž mi tady teď říká, že dvě desky jsou zbytečnost, že jedna bude stabilně v postýlce a v obýváku si ho už snad pohlídám :roll: dostal menší hysterák, proč to vůbec řeším…o té kalibraci vím, ale půjčovny ho snad dávají i s nějakým potvrzením, že byla provedená. Podle čeho se vlastně kalibruje? To mi nějak není jasný - podle miminka těžko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.8.16 11:40

@Avrun nastavuje se stejna citlivost jako u nového přístroje - používáním se to muze rozhodit ;) a muzovi bych řekla, ze mu to muze byt fuk kolik desek kde po bytě bude ne? Vždyť se to jen dá pod matraci a hotovo ;) jde hlavně o tvůj klid. Jinak nam to potvrzeni dali v porodnici i půjčovně. Já bych bez monitoru i v košíku byla na nervy - malý tam je když třeba vařím, hraju si s batoletem apod a to bych se zbláznila ho porad kontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
5.8.16 10:23

@Tichošlápek ono mu to asi fuk je, spíš uvažuje, že bude dražší, když budou v balení dvě desky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
5.8.16 19:59
@Shaari90 píše:
U nás v porodnici nám Babysense zapůjčili za 900 Kč na půl roku. Jako není to málo, ale zase naše pojišťovna nabízí myslím 800 Kč příspěvek na pomůcky pro novorozence a čerstvé maminky, tak doufám, že nám to půjčovné aspoň z části proplatí ;)

Ano, to jsem si také pak chtěla vyřídit. jenže na to bohužel koncem roku už nelze spoléhat - pojišťovna má prostě určitý balík peněz a když ho maminy vyčerpají brzy během roku, tak ty ostatní už mají smůlu :nevim: Mám TP v září, takže bůh ví jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
5.8.16 20:00

@Shaari90 hm, tak na to dáme pozor, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie