Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte holky, máte někdo zkušenosti s tímhle bezdotykovým košem? Jak ten senzor funguje, stojí to za ty peníze? Díky ![]()
Kamarádka má něco podobného, otevře se sám ( i když projde kolem dítě
), ale na zavření musí něco zmáčknout…
Ahoj, já nemám zkušenost přímo s touto značkou, ale bezdotykáč máme taky a musim teda říct, že člověk si na tu pohodu dost rychle zvykne
. I když nevim, jestli bych si to koupila sama (vzhledem k té ceně)… u nás to byl svatební dar ![]()
Jo a ještě jsem zapomněla, že senzor funguje úplně jednoduše - prostě se k tomu přiblížíš rukou a hned se otevře. A ten náš se tedy i sám po chvilce zavře. Jedině když ho potřebuju mít otevřený déle, třeba na loupání cibule, tak zmáčknu knoflík, aby se automaticky nezavíral…
@evill no já bych řekla, že je to na nic, stačí opravdu obyčejnej koš
Ten samý má moje mamka a je z něj úplně vedle. My máme máme stejný jako @evill ![]()
@evill taky jsme ho měli, ale pak jsme koupily obyčejný podobný tomuhle http://www.zasilkovyobchod.cz/…-400170.html jen systémově ![]()
Já právě hrozně nerada na ty koše sahám, tak se rozmýšlím, zda to za ty peníze stojí. Ale ten šlapací mě nenapadl, to je fakt. Díky ![]()
Má ho můj zubař, vypadá to, že funguje dobře, otevře se pokaždé, když se k němu přiblížím
![]()
@caliope01 píše:
Já právě hrozně nerada na ty koše sahám, tak se rozmýšlím, zda to za ty peníze stojí. Ale ten šlapací mě nenapadl, to je fakt. Díky
Taky nesnáším, když na koš musím sahat, takže máme šlapací, tohle by mě ani nenapadlo domu kupovat. Ale na druhou stranu proč ne
I když je fakt, že cokoli co mám doma na baterky nefunguje (jsem líná měnit a nabíjet) ![]()
@radkka No, ještě to promyslím, ale vyměnit baterky mně problémy nedělá, tak by to třeba mohlo fungovat ![]()
@caliope01 To já jenom, že asi proto mě vůbec nenapadlo si to pořídit do bytu.
Jinak jak říkám, proč ne..