Bezdrátová/bezšňůrová žehlička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
ahoj my mame. zehlicka je bezsnurova, dava se dobyt na „zakladnu“
ja tedy skoro nezehlim, to je manzelovo konicek ![]()
znacku nevim, zjistim, az se maly vyspi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám s tou základnou. Philips je to myslím, kouknu se ti. Je tam přepínání buď se šňůrou nebo bez. A po pravdě bez šnůry se při normálním žehlení nestíhá v té základně vůbec nahřívat, takže to nepoužívám a jedu se šňůrou. Bez šnůry používám jen občas, když žehličku nahřeju třeba v kuchyni a v obýváku potřebuji jednorázově na sedačce přejet halenku rychle než jdu do práce.Lehká tedy není. Jenže já lehké nemám ráda, protože pak o to víc musím zas tlačit mi přijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám tu samou jak píše Barusak78. A taky to bezšňůry nepoužívám, protože mě pořád zdržovalo to „dobíjení“. Takže podruhé bych už bezšňůrovou nekupovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, mně dnes psala kámoška, že její známá bezdrátovou má a taky si stěžuje na to dobíjení, jak jste tady holky psaly, takže zřejmě půjdu do nějaké kvalitní se sňůrou. Hodně tady chválí Tefalky, tak uvidíme. Každopádně díky moc za info, je to dost zásadní toto vědět! ![]()
- Citovat
- Upravit
Mám bezdrátovou žehličku Moulinex již 8 let a nemůžu si jí vynachválit.Žehlí super a není třeba ji stále „dobíjet“Už jsem si zvykla žehlit bez kabelu.Nedokážu si představit,že bych měla kabelovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
ráda bych koupila bezdrátovou žehličku. Ta moje dodělává a představa žehličky bez šňůry mě nadchla. Našla jsem tady ovšem jen jedno dva roky stary téma, kde jsou jen dva příspěvky. Koukala jsem i na internet a tam taky nic moc není… Pokud některá takovou žehličku máte, prosím o info. Já bych ocenila, kdyby byla lehká, dobře žehlila i napařovala, což se o té mé staré vykopávce říct už nedá. Díky moc za případné rady!