Prádlo prostě nevoní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Spíš tipuju, že to dělá ta sušárna
A když sušíš venku, je to lepší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude spíš tou sušárnou
když prádlo vyndaváš z pračky, tak voní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Temaho píše:
To bude spíš tou sušárnoukdyž prádlo vyndaváš z pračky, tak voní?
Jo, zakladatelka psala, že voní, jen když je mokré…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli to v susarne nevoni, rekla bych ze to pradlo nacichne z tamniho vzduchu ne? Pokud pradlo voni po vyndani z pracky a po ususeni uz ne…
A co koupelna? Koupit snury na pradlo a natahnout nad vanu? Taky mame maly byt, na susak sice jeste misto je, ale kdyz peru vic pracek, taky vesim do koupelny nad vanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fragola píše:Temaho píše:Jo, zakladatelka psala, že voní, jen když je mokré…
To bude spíš tou sušárnoukdyž prádlo vyndaváš z pračky, tak voní?
Aha, jsem si nevšimla
Tak v tom případě sázim na sušárnu. Fakt nemáš možnost to narvat do bytu? Balkon nemáte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co tohle? To byste nikam nenacpali? Je to do vejšky
http://www.ikea.com/…ts/00176080/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zkoušela jsi usušit aspoň nějakej kousek doma? Jestli je voňavej?:-) Já jsem teda radši, když mi prádlo „voní“ neutrálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no u nás je to atypické
máme hodně nízké stropy 210cm
tak do vejšky to nenacpu.V létě suším venku a taky to moc nevoní ale asi víc než ted.
Když ho vyndám z pračky tak nádherně voní a jak si pro něj přijdu do sušárny už nevoní - takový zatuchlý..pak si přijdu jak prase holky.Přitom pořád uklízim a peru a žehlim.
- Citovat
- Upravit
Mě prádlo nikdy nevonělo..Při jakékoli pračce a při různém sušení..
A nijak extra mi na tom nezáleží..příjde mi to trochu zmanipulované reklamou..že má vonět ![]()
Mamka strkala do skříní mýdlo, tak to vonělo..Já to nedělám, tak nevoní..je prostě jen čisté - to od praní očekávám..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co stropní věšák do koupelny ? My ho máme a je to super věc. V zimě na balkoně sušit nemůžu, tak jsem za něj ráda.
Aviváž používám Ecover a peru v Persilu a prádlo voní pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale zkusim pár kousků doma usušit abych viděla jestli je to sušárnou nebo pračkou…děkuju moc všem.
- Citovat
- Upravit
Lizbeth píše:
Mě prádlo nikdy nevonělo..Při jakékoli pračce a při různém sušení..
A nijak extra mi na tom nezáleží..příjde mi to trochu zmanipulované reklamou..že má vonět
Mamka strkala do skříní mýdlo, tak to vonělo..Já to nedělám, tak nevoní..je prostě jen čisté - to od praní očekávám..
No prádlo od té mé kamarádky voní nádherně.Tak jsem zjištovala čím pere a když vyperu já tak nic.Nechápu.
Půjčila mi na dcerku oblečení a bomba.
- Citovat
- Upravit
Taky bych to tipovala na tu sušárnu.Zkus usušit něco doma u uvidíš.Jinak mě prádlo z pračky voní až dost.Takže dávám poslední dobou minimum aviváže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem.Mám doma cca 9 let starou pračku beko.Vcelku dobře vypere ale prádlo prostě nevoní.
Kámoška dává Persil gen sensitiv a silan sensitiv aviváž a nádherně jí to voní.Já to dávám také a nevoní to.Jen když je to mokré a dám to sušit pak ne.
Suším to v sušárně kde to moc hezky nevoní - cítím tam prach a ještě něco.Do bytu se mi prádlo nevejde.Mám 42m a neni to kam dát.Ani do obýváku a předcín je mikro.
Tak nevím jestli by to mohlo být tou pračkou a nebo tou sušárnou?
Děkuju za rady.