Doporučte pračku - s programem namáčení a pak vyprání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doporučte pračku (s programem namáčení a pak vyprání)
Pračka že mi ještě pere, ale je děsná, tak jsem se rozhodla, že si vyberu novou, pro případ, že by bylo třeba pořídit ji rychle.
Celkem by mě zajímalo, jestli je pračka, co umí prádlo namočit s práškem, počkat volitelný čas (třeba do rána) a pak dokončit prací cyklus, aniž by vypustila buben.
Potom napište, jak máte hlučnou pračku po třeba roce užívání, napište značku. A jak vám to pere. A co vás ohledně praček napadne, jaké máte šikovné funkce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,já mám Electrolux.Má spoustu programů,které ani nevyužiju.Ale když bych chtěla namočit prádlo do rána,tak zapnu program nechám napustit buben,chvíli to nechám prát at se prášek smíchá s vodou a pak pračku stopnu,a program dokončí na druhý den.Mám tam i noční režim,který se mi osvědčil.
- Citovat
- Upravit
Ja mam AEG lavamat, ma program zastaveni s vodou v bubnu, nevim, jestli je to ale ono..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
levmah28 píše:
Ahoj,já mám Electrolux.Má spoustu programů,které ani nevyužiju.Ale když bych chtěla namočit prádlo do rána,tak zapnu program nechám napustit buben,chvíli to nechám prát at se prášek smíchá s vodou a pak pračku stopnu,a program dokončí na druhý den.Mám tam i noční režim,který se mi osvědčil.
Praveze me se k tomu nechce behat - mame to v jinym patre a hlavne se na to zapomene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme AEG Lavamat a dělám to stejně jako Levmah, nechám napustit vodu, chvíli prát a vypnu. Po nějaké době zapnu znova, pračka si většinou připustí trochu vody a pere dál, nevypouští. A vzhledem k tomu, že má časovač, tak se to dá nastavit, aby začala prát sama po nějaké době. Jen to vypnutí musím udělat sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucah píše:
Ja mam AEG lavamat, ma program zastaveni s vodou v bubnu, nevim, jestli je to ale ono..
To je myslím na to, že se při posledním máchání nevypustí voda, aby se prádlo nezmačkalo, kdyby zůstalo v pračce delší dobu. Ale ještě jsem to nepoužila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vmísím se sem,holky chtěla bych poradit pračku do 7 000,děkuji novou ![]()
- Citovat
- Upravit