Spotřebiče Fratelli Onofri

martina87
23.10.11 08:12

Fratelli Onofri

Ahoj hospodyňky:) Chtěla bych se zeptat, zda nemáte některá zkušenost s touto italskou značkou? Pořizujeme novou kuchyň, a tyto spotřebiče nám ve studiu nabídli (a za dobrou cenu), jenže já to vůbec neznám, a nenašla jsem ani nic na netu :think: Mikrovlnka a varná deska je mi tak nějak jedno, na tom snad nic zkazit nejde, u trouby se budu asi řídit dle vlastnostní(navíc teď mám starou Moru, takže bude asi jakákoliv nová trouba lepší lepší než co mám teď:) ),ale čeho se bojim, to je myčka :nevim: Tu jsem nikdy neměla, a prostě o nich nic nevím. Takže vim jen to, co jsem si vygooglila a z toho všeho už jsem spíš akorát celá zmatená :jazyk: Poradadíte někdo? Je to dobrá znáčka? Nechci si pak říkat, že je ta myčka uplně na nic a měla jsem si koupit Electrolux :zed: :lol: Díky Martina

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mmonica
23.10.11 08:26

Ahoj znacku neznam,ale z vlastni zkusenosti rikam,ze co se tyce pracky ,mycky nebo susicky,tak bych do Italske znacky nikdy nesla,Italove v tomhle maji blbou povest,ja mycku jedine AEG,Bosch,Siemens
jednou jsem koupila,abych usetrila nejakou Italskou mycku a des,honem jsem jela do naseho stareho bytu,co jsme zrovna prodali i s nasi starou dobrou nemeckou myckou a vymenila je,jeste nez se nastehovali novi majitele,Ti byli naprosto stastni,ze maji uplne novou

• Citovat
  • Upravit
1601
23.10.11 09:14

Zkušenost s touto značkou nemám, nicméně jsem hned na poprvé vygůglila toto: http://www.fratellionofri.cz/:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martina87
23.10.11 09:20
Mishaak píše:
Zkušenost s touto značkou nemám, nicméně jsem hned na poprvé vygůglila toto: http://www.fratellionofri.cz/. :wink:

No to jsem našla taky, ale tam se nedočku, zda s tím byl někdo spokojen či nespokojen :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max