Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tassimo x Dolce Gusto - kapsle
Nevíte někdo, zda jsou tyto kapsle použitelné do kávovaru Krups - Dolce Gusto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nezkoumala jsem je, ale tusim ze nepujdou, pac to by byli vyrobci sami proti sobe…
- Citovat
- Upravit
Dal a fakt ho používáte? Já kafe nepiju, manžel si kupuje nescafe 3v1, teď si vymyslel tassimo kvůli laté,jenže mně ty kapsle na jednu kávu přijdou drahé ![]()
Omlouvám se, že narušuju diskuzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za informaci. Dva kávovary nepotřebuju. Spíš bych řekla, že by měli větší odbyt, kdyby byly kapsle podobné, ne? Já třeba si pak raději udělám obyč kávu než z kávovaru a kdybych měla výběr více chutí, tak bych si dala zase jinou příchuť než klasickou kávu. Ale to je otázka názoru
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, určitě to nejde. Tassimo má jiné kapsle od Jacobs(Kraft) s čárovými kódy a i je jiné provedení než Nescafe(Nestle).. A je to dobré - chutná mi z Tassima i Dolce Gusta, jen myslím si, že je to zbytečný žrou peněz…můj názor..
A to mluvím přímo od zdroje, protože to prodávám..nikdy bych si to domů nekoupila.. Je fakt, že tchýně s tchánem to strašně chtějí, i když jsme jim to rozmlouvali.. tak jim ho pořídíme k vánocím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NancyK píše:
Ahojky, určitě to nejde. Tassimo má jiné kapsle od Jacobs(Kraft) s čárovými kódy a i je jiné provedení než Nescafe(Nestle).. A je to dobré - chutná mi z Tassima i Dolce Gusta, jen myslím si, že je to zbytečný žrou peněz…můj názor..A to mluvím přímo od zdroje, protože to prodávám..nikdy bych si to domů nekoupila.. Je fakt, že tchýně s tchánem to strašně chtějí, i když jsme jim to rozmlouvali.. tak jim ho pořídíme k vánocím
Je to drahý dost, ale táák dobrý.
Já jsem si to nekoupila právě kvůli finanční náročnosti těch kapslí! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přesně tak když si to spočteš to už za ty peníze můžu si dát kávu v kavárně se servisem
Nee mám kávu ráda a mám doma pákový preso a když chci to late, tak si mléko také našlehám tryskou… ale je fakt, že tohle je pohodlnější a fakt dobrý ![]()
Alice19761 píše:NancyK píše:Je to drahý dost, ale táák dobrý.
Ahojky, určitě to nejde. Tassimo má jiné kapsle od Jacobs(Kraft) s čárovými kódy a i je jiné provedení než Nescafe(Nestle).. A je to dobré - chutná mi z Tassima i Dolce Gusta, jen myslím si, že je to zbytečný žrou peněz…můj názor..A to mluvím přímo od zdroje, protože to prodávám..nikdy bych si to domů nekoupila.. Je fakt, že tchýně s tchánem to strašně chtějí, i když jsme jim to rozmlouvali.. tak jim ho pořídíme k vánocím
Já jsem si to nekoupila právě kvůli finanční náročnosti těch kapslí!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych zašla do kavárny, ale jaksi není kdy - nemám hlídání, syn tam nevydrží sedět a kamarádky bych tam ani nedostala. Takhle si udělám radost, stejně co pořád doma dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osmanka píše:
Taky bych zašla do kavárny, ale jaksi není kdy - nemám hlídání, syn tam nevydrží sedět a kamarádky bych tam ani nedostala. Takhle si udělám radost, stejně co pořád doma dělat
Já zajdu jednou za uherák, ale kafíčková jsem, to zase jo.
Letos jsem si to na dovolené užila vrchovatě.Každý den jsem si zašla
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale co člověk si má užívat
Osmanka píše:
Taky bych zašla do kavárny, ale jaksi není kdy - nemám hlídání, syn tam nevydrží sedět a kamarádky bych tam ani nedostala. Takhle si udělám radost, stejně co pořád doma dělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky a když už se tu tak debatuje. Které je tada lepší DG nebo to Tassimo? Myslím tím přístroje i chuť kávy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NancyK píše:
Tak to potom joHorší je když by ti chodili často návštěvy, tak by se to asi taky prodražilo..
Ale co člověk si má užívat![]()
Osmanka píše:
Přesně!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MMartina1 píše:
holky a když už se tu tak debatuje. Které je tada lepší DG nebo to Tassimo? Myslím tím přístroje i chuť kávy.
Mno, to Tassimo jsem ještě v reálu nevyzkoušela
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nu já bych řekla, že je dobrý obojí… DG má tich káv a všeho spoustu - osobně jsem měla preso, late, CAPPUCCINO a CHOCOCINO jo a jednou CAPPUCCINO ICe a včechny byli dobrý:)
Tassimo má jen late, late karamel, capucino a cafe crema asi… a z toho jsem měla late a přišlo mi to dost podbné DG, ale taky dobrý:)
Spíš jde o to, že Tassimo chce lidi nalákat novou technologií čteček čárových kódů na kapslích - dáš kapli a zmáčkneš tlačítko a ono to samo naměří vodu atd…a udělá to samo.. U DG musíš zapnout vodu a zase vypnout…to je jediný rozdíl podle mě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit