Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

4243
19.10.11 10:58

Tassimo x Dolce Gusto - kapsle

Nevíte někdo, zda jsou tyto kapsle použitelné do kávovaru Krups - Dolce Gusto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
19.10.11 11:01

Nezkoumala jsem je, ale tusim ze nepujdou, pac to by byli vyrobci sami proti sobe…

• Citovat
  • Upravit
2204
19.10.11 11:11

nejsou, Tassimo mám doma, je to jiná kapsle neš DG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.10.11 11:15

Dal a fakt ho používáte? Já kafe nepiju, manžel si kupuje nescafe 3v1, teď si vymyslel tassimo kvůli laté,jenže mně ty kapsle na jednu kávu přijdou drahé :nevim:
Omlouvám se, že narušuju diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
19.10.11 11:26

Díky za informaci. Dva kávovary nepotřebuju. Spíš bych řekla, že by měli větší odbyt, kdyby byly kapsle podobné, ne? Já třeba si pak raději udělám obyč kávu než z kávovaru a kdybych měla výběr více chutí, tak bych si dala zase jinou příchuť než klasickou kávu. Ale to je otázka názoru :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
19.10.11 11:28

Ahojky, určitě to nejde. Tassimo má jiné kapsle od Jacobs(Kraft) s čárovými kódy a i je jiné provedení než Nescafe(Nestle).. A je to dobré - chutná mi z Tassima i Dolce Gusta, jen myslím si, že je to zbytečný žrou peněz…můj názor.. :nevim: A to mluvím přímo od zdroje, protože to prodávám..nikdy bych si to domů nekoupila.. Je fakt, že tchýně s tchánem to strašně chtějí, i když jsme jim to rozmlouvali.. tak jim ho pořídíme k vánocím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
19.10.11 11:31
NancyK píše:
Ahojky, určitě to nejde. Tassimo má jiné kapsle od Jacobs(Kraft) s čárovými kódy a i je jiné provedení než Nescafe(Nestle).. A je to dobré - chutná mi z Tassima i Dolce Gusta, jen myslím si, že je to zbytečný žrou peněz…můj názor.. :nevim: A to mluvím přímo od zdroje, protože to prodávám..nikdy bych si to domů nekoupila.. Je fakt, že tchýně s tchánem to strašně chtějí, i když jsme jim to rozmlouvali.. tak jim ho pořídíme k vánocím :-)

Je to drahý dost, ale táák dobrý.
Já jsem si to nekoupila právě kvůli finanční náročnosti těch kapslí! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
19.10.11 11:34

přesně tak když si to spočteš to už za ty peníze můžu si dát kávu v kavárně se servisem :-D Nee mám kávu ráda a mám doma pákový preso a když chci to late, tak si mléko také našlehám tryskou… ale je fakt, že tohle je pohodlnější a fakt dobrý :lol:

Alice19761 píše:
NancyK píše:
Ahojky, určitě to nejde. Tassimo má jiné kapsle od Jacobs(Kraft) s čárovými kódy a i je jiné provedení než Nescafe(Nestle).. A je to dobré - chutná mi z Tassima i Dolce Gusta, jen myslím si, že je to zbytečný žrou peněz…můj názor.. :nevim: A to mluvím přímo od zdroje, protože to prodávám..nikdy bych si to domů nekoupila.. Je fakt, že tchýně s tchánem to strašně chtějí, i když jsme jim to rozmlouvali.. tak jim ho pořídíme k vánocím :-)
Je to drahý dost, ale táák dobrý.
Já jsem si to nekoupila právě kvůli finanční náročnosti těch kapslí! :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
19.10.11 11:37

Taky bych zašla do kavárny, ale jaksi není kdy - nemám hlídání, syn tam nevydrží sedět a kamarádky bych tam ani nedostala. Takhle si udělám radost, stejně co pořád doma dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
19.10.11 11:39
Osmanka píše:
Taky bych zašla do kavárny, ale jaksi není kdy - nemám hlídání, syn tam nevydrží sedět a kamarádky bych tam ani nedostala. Takhle si udělám radost, stejně co pořád doma dělat :-)

Já zajdu jednou za uherák, ale kafíčková jsem, to zase jo.
Letos jsem si to na dovolené užila vrchovatě.Každý den jsem si zašla :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
19.10.11 11:41
Tak to potom jo :palec: Horší je když by ti chodili často návštěvy, tak by se to asi taky prodražilo..
Ale co člověk si má užívat :dance: :lol:
Osmanka píše:
Taky bych zašla do kavárny, ale jaksi není kdy - nemám hlídání, syn tam nevydrží sedět a kamarádky bych tam ani nedostala. Takhle si udělám radost, stejně co pořád doma dělat :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
19.10.11 11:42

holky a když už se tu tak debatuje. Které je tada lepší DG nebo to Tassimo? Myslím tím přístroje i chuť kávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
19.10.11 11:43
NancyK píše:
Tak to potom jo :palec: Horší je když by ti chodili často návštěvy, tak by se to asi taky prodražilo..
Ale co člověk si má užívat :dance: :lol:
Osmanka píše:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
Přesně!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
19.10.11 11:43
MMartina1 píše:
holky a když už se tu tak debatuje. Které je tada lepší DG nebo to Tassimo? Myslím tím přístroje i chuť kávy.

Mno, to Tassimo jsem ještě v reálu nevyzkoušela :think: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
19.10.11 11:53

nu já bych řekla, že je dobrý obojí… DG má tich káv a všeho spoustu - osobně jsem měla preso, late, CAPPUCCINO a CHOCOCINO jo a jednou CAPPUCCINO ICe a včechny byli dobrý:)
Tassimo má jen late, late karamel, capucino a cafe crema asi… a z toho jsem měla late a přišlo mi to dost podbné DG, ale taky dobrý:)
Spíš jde o to, že Tassimo chce lidi nalákat novou technologií čteček čárových kódů na kapslích - dáš kapli a zmáčkneš tlačítko a ono to samo naměří vodu atd…a udělá to samo.. U DG musíš zapnout vodu a zase vypnout…to je jediný rozdíl podle mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí