Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holly85 píše:dalimil píše:A tak je to zas jeho názor, no ale docela tam vysvětluje proč je lepší tlak min. 9 barů. Chěla jsem tu hodit ještě jeden odkaz, ale házelo mi to error, tam právě psali o tom, proč těch min. 9 barů. Stránky jsou kavovary.cz. Takže mě osobně Tassimo prostě s 3,3 bary nepřesvědčí. I doma máme obyč. presovač s 15 bary a to kafe je prostě fakt dobré.Holly85 píše:
Tu třebas dávám lehké zamyšlení jednoho týpka nad Tassimem, je tam i vysvětlení proč je 3,3 barů málo.http://www.kava-online.cz/…ovar-tasimo/To mě moc zamyšlení nepřijde, to mi přijde jako že to ani neochutnal…
nějaké ohlasy jsou na Heuréce
http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…013/recenze/
já mám taky pressovač s 15 bary, ale na mě je to moc pracný
Takže jsem ho strčil do skříně a nechal na lince nechal jenom tassimo.
Nejsem kafař a na ty sladký bomby je tassimo jednoduchý a dobrý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tassimo nedela studene napoje, coz je pro mne velke minus krom tech zminovanych tlacich a barech ![]()
Ja treba holkam delam Nesquika a aby byl k piti tak na zaver tam cmrdnu ze studene vody a v lete si to nedovedu predstavit bez Ice Capuccina a holky piji Nestea… ![]()
Navic kvalita kavy od Nescafe a od Jacobs je nesrovnatelna. Nescafe jsou o tridu vys.
Mimochodem co rikate na reklamy na Nespresso s Georgem Cloonym_
![]()
- Citovat
- Upravit
reklama je skvela ![]()
je fakt ze moc studeny naoje si u segry nedelame ale v lete to ice capucino sem tam jo to je fakt a nestea jsem zkusila a chutna mi…
a s tou tridou kavy je to taky fakt…a zatim i vic druhi kavy na vyber
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj též máme doma i Nestea a je dobrý, já si ho teda víc ředím bo je na mě moc sladký, takže tím líp pro mě.
Koneckonců, pokud se Tassimo udrží na trhu tak taky bude mít víc druhů káv.
Mno já třeba zas instatní kávu Nescafé nepovažuju za kafe od tý doby co jsme si doma začali dělat presso. Ačkoli do té doby, bylo Nescafé jedno z nejkvalitnější instant. káv pro mě. Jiné byly chutově fakt hrozné. Ale jak člověk ochutná lepší, tak to co pil doposud začně považovat, no prostě za nekafe
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ja si ho taky redim mnohem vic jako ostatne skoro vsechny ty kavy…
ja moc kafar nejsem, teda spis na to ze si doma udelam rozpustnou kavu to rozhodne ne a ani turka toho jsem nepila snad nikdy ![]()
ale latte a ty ostatni kavy mam rada, proste kvalitni kafe takze uz se fakt tesim na ty Vanoce
az budu mit svoje DG a nebudu muset na poradny kafe chodit k segre…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla píše:
no ja si ho taky redim mnohem vic jako ostatne skoro vsechny ty kavy…ja moc kafar nejsem, teda spis na to ze si doma udelam rozpustnou kavu to rozhodne ne a ani turka toho jsem nepila snad nikdy
ale latte a ty ostatni kavy mam rada, proste kvalitni kafe takze uz se fakt tesim na ty Vanoceaz budu mit svoje DG a nebudu muset na poradny kafe chodit k segre…
A tak i to chození k segře má svoje plus, pokecáte, dáte si kafe apod. Já to zas nemám takhle. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no to jo
a usetrim, krabici ji teda koupim obcas kdyz ji to tam piju
ale pak bude chodit ona ke mne jsem dvojcata a obe jsem an matersky takze se vidame skoro kazdy den a u kaficka to neam chybu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holly85 píše:
Jj též máme doma i Nestea a je dobrý, já si ho teda víc ředím bo je na mě moc sladký, takže tím líp pro mě.Koneckonců, pokud se Tassimo udrží na trhu tak taky bude mít víc druhů káv.
Mno já třeba zas instatní kávu Nescafé nepovažuju za kafe od tý doby co jsme si doma začali dělat presso. Ačkoli do té doby, bylo Nescafé jedno z nejkvalitnější instant. káv pro mě. Jiné byly chutově fakt hrozné. Ale jak člověk ochutná lepší, tak to co pil doposud začně považovat, no prostě za nekafe![]()
Tak to máš pravdu, že žádné instantní kafe se nevyrovná tomu z automatu DG. Ted jak mám ten automat rozbitý, tak si dělám rozpustné kafe a přijde mi to slabé a skoro bez chuti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ženské, vy mě děláte takové chutě. Dostaneme od tchánů DG k vánocům a už se nemůžeme dočkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MMartina1 píše: ženské, vy mě děláte takové chutě. Dostaneme od tchánů DG k vánocům a už se nemůžeme dočkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja taky az k vanocum a dnes jsem si v Globusu koupila prvni chococino ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, celou dobu diskuzi sleduju a nakonec jste nás s chlapem přesvědčili a rozhodli jsme se pro DG
Náš sen bylo Circolo a to jsme teď koupili navíc naprosto levně díky vánočním akcím, takže já jsem na Ježíška natěšená jak nikdy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vid ja uz set aky desne tesim, jenze jsme si objednala DG fontana na netu a uz je ot 11 dni ap orad neprisla, sice ji dam az pod stromek, ale aposn ten pocit ze je doma a omrknout ji a taky si objednat ty hrnky zdarma …snad brzy prijde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla hrničky zdarma, to je super
My bohužel dostaneme jen 3 balíčky kapslí, ale co, hlavně že Gusto bude doma, kapsle už se dokoupí
Teď mají i v Datartu akci, že k tomu limitovanému Picolu dávají hrníčky v barvě grátis. Hodně tlačí na ty vánoce, ani se nedivím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No skvely takze ja psala na ty stranyk odkud jsemsi ho objednala a odpoved po 3 dnech a 12ti dnech cekani na DG zadna, tak jsm se rozcilila a dnes jsem to zrusial a jehle najednou rpisel email s tim ze objednavku rusi, tak jsem si ho objednala dnes na mall.cz a zitra mi prijde, tomu rikam servis…
No Werusko ale ty hrnicky jsou ke kazdymu DG, v krabici mas karticku s kodem a musis e zaregistrovat na jejich strankach a koupit si treba je jedno baleni kapsli za 126 Kc a hrnicky k tomu bdues mit zdarma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit