Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ve zkratce:
kapsle kompatibilni nejsou
Tassimo ma maly tlak na preso
Dolce Gusto je lepsi
- Citovat
- Upravit
Máme Tassimo, teď čerstvě, jsem moc spokojená… Vybrala jsem si ho kvůli tomu, že kafe v tom je mletý zrnkový (ne instatní) Jacobs Kronung a já ho prostě mám ze všech kafí nejradši. Ale latíčko je z Dolce Gusto lepší, resp. má víc pěny, díky tomu tlaku, kafe je rozhodně lepší z Tassima. Kapsle Tassimo jsou o malinko dražší, ale dají se koupit v akci, teď je v Kauflandu do Vánoc za 79,90. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mufice,
protoze tu byla nove zalozena naprosto stejna diskuse - rozdil mezi Tassimo a Dolce Gusto a ja na to poukazala, proc je nekdo linej cist v aktivni diskusi a neustale zaklada diskuse nove…
ty posledni prispevky pocinajici nickem Tracyyy jsou zkopirovane z diskuse puvodni…
- Citovat
- Upravit
Hanka1 píše:
Mufice,
protoze tu byla nove zalozena naprosto stejna diskuse - rozdil mezi Tassimo a Dolce Gusto a ja na to poukazala, proc je nekdo linej cist v aktivni diskusi a neustale zaklada diskuse nove…ty posledni prispevky pocinajici nickem Tracyyy jsou zkopirovane z diskuse puvodni…
Já to taky hlásila
a pak jsem psala admince, proč tuhle diskuzi zamkla. Neodpověděla, ale odemkla, to je hlavní. Asi to bylo omylem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš.ka44 píše:zazinka3333 píše:Tchibo má tři tlačítka - překapávaná káva, caffé crema a presso (pro každou kávu je třeba jiný tlak a je nastavené jiné množství vody, které si můžeš ale nastavit podle svého), a tedy i tři druhy kapslí. Ale z kapsle na presso si můžeš udělat třeba caffé crema tím, že zmáčkneš jiné tlačítko, než kterému odpovídá barva kapsle, a tak ti kapsle pressa projede pod menším tlakem a s větším množstvím vody. Tasssimo ti z kapsle pressa udělá jenom presso.
pavlinka33
Já tomu dost dobře nerozumím…jak to celé myslíte???
Děkuji za info…teď tomu rozumím…vím, že tenhle kávovar existuje, ale neuvažuju o něm, tak jsem nepátrala a vůbec jsem nechápala, o čem je řeč a přišlo mi to hrozně složité
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už se teda asi definitivně rozhodla…beru tenhle: http://www.profizona.cz/…reativa-sedy
Jen mě teda trošičku štve, že ho nemají nikde na prodejně,abych ho mohla omrknout
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zazinka3333 píše:
Já už se teda asi definitivně rozhodla…beru tenhle: http://www.profizona.cz/…reativa-sedy
Jen mě teda trošičku štve, že ho nemají nikde na prodejně,abych ho mohla omrknout![]()
Vypadá pěkně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vypada pekne a myslim ze i v realu bude fajn…
videla jsem ten malinkej co ma stejnou barvu a taky automatizovanej ze se a zvolit mnoststvi vody atd takze nejaky DG uz to umi jako Tassimo ze si klikens kolik vody chces…
urcite bude prefekt, jen ja bych za to nedala tolik penez jen kvuli displeji…ale ma ot i svy vyhody
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už delší dobu uvažuji o koupi Tassimo nebo DG,proto jsem začala číst vaše příspěvky na srovnání obou kávovarů.Dnes dopoledne jsem byla nakupovat v obchodním centru v UL ve FORU v elektru a měli předváděčku ns Tassimo (cena 3490,– Kč )-ochutnala jsem kávu latte a byla opravdu výborná.Odpoledne jsem jela s přáteli do Německa -do Realu a mají tam v akci Tassimo 4012EE za 69,90 Eur.Než sem se stačila zpamatovat z té ceny,tak mi už vyprodali černou barvu,kterou jsem si celou dobu přála,mají už jen bílou a červenou. Dostanou prý nové zboží po 14.12.,tak že si pro něj zajedu . Bude to super dárek k vánocům. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dneska rano jsem videla reklamu na Dolce Gusto Circolo taky s automatickou cteckou kapsli a autodavkovanim vody… ![]()
Tassimo fajn, pokud nekdo pije latte nebo slabe kavy, ja mam v rodine i par pressaru a tomu bych presso ze 3 baroveho pristroju, pac tomu se pressovac rikat ani neda, radsi nenabidla… ![]()
- Citovat
- Upravit
Hani a to je nějaký nový typ Circola, nevíš? My si ho teď totiž koupili k vánocům, tak jestli se mám bít do hlavy, že jsme chvilku nepočkali nebo jak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit