Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1472
11.12.11 17:20
MUFICE píše:
Holly85 píše:
NO a mám pro někoho tip. Byli jsme včera v Globu a koupili si to Latté machiato caramel, a teda mňamkový je :palec: No a k tomu jsme tam mrkli na sklinky na to Latté, tak sme vzali dvě takové pěkné s rozšířeným vrchem, mají teda jen 2 dcl, ale tak nám to neva, a ty 2 cl ještě pro nás ještě není takový extra rozdíl. Ale hlavně stály jedna jen 55 myslim. Takže kdyby někdo chtěl, tak tam může mrknout.
A v jakém Globusu? Včera jsem byla na Zličíně a tam to karamelové neměli :evil:

Nj, sme byli v Ostravském. Ale tak možná ho měli v tom Zlínsém vyprodaný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
11.12.11 17:21

Holly, nevím, mi ale přijde že třeba Tassimo používá nějakou jinou technologii a potom těch 3,3 bar stačí? Fakt nevím - pila jsem z něja ale latte - řekla bych že napěněné to bylo více než z DG a Milka taky. Hledala jsem jestli o tom nepíšou něco na stránkách Tassima - ale nic jsem nenašla :-(

• Citovat
  • Upravit
1472
11.12.11 17:22
Ivuc píše:
Moc prosím, poraídte kde se dají koupit kapsle chai tea latte do dolce gusta?Mj. dolce gusto máme již několik let a spokojenost maximální. Letos jsem chtěla vyměnit za Tassimo - ovšem moc děkuji za upozornění že má latk jen 3,3 bar - tím pádem už zájem nemám. Přiotm mi viděli předváděčku a paní říkala že má tlak taky 15 bar - není možné že to mají nějak jinak dělané? Latte z toho bylo výborné a i krásně napěněné totiž…

No též, nám říkal týpek v Datartu, když nám ho ukazoval, že má 15 barů a přitom houbelec. A jestli to může být nějaká nová technologie, jak se tu někdo ptal, tak fakt netuším. Ale pokud ano tak by se tím určitě výrobci oháněli, ale nikde nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
11.12.11 17:25

Promiň Ivuc, to jsi se ptala zrovny ty na tu novou technologii, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
11.12.11 17:34

Jj, já :-D. Já to info 3,3bar ale envidím ani na stránkách www.tassimo.cz - nebo blbě koukám? Mají to jen v netových obchodech. A krabici jsem tenkrát nezkoumala teda - je to už více než měsíc kdy jsme to zkoušeli, tenkrát v globusu… Ale přece normálních 3,3 bar by nic nenapěnilo ne? No je ti nějaké divné… Já si ho fakt chtěla nechat nadělit od ježíška, ovšem než zjistím jak je to s tím tlakem tak ho fakt nechci… Jinak s DG jsem spokojená maximálně, měli jsme ten původní, pak Melody, teď Circolo no a chtěla jsem zase vzykoušet něco nového že jo :-D. DO horšího ale fakt nepůjdu.

Jinak co mi u těchto kávovarů vyhovuje maximálně je to, že děti si natočí horkou vodou na 1 čaj když je potřeba - žádné riziko opaření atd. u toho není - jen zapnout, natočit horkou vodu a hotovo - takže se i ušetří, varnou konvici už dávno nemáme - tu děti vždycky natočily plnou, udělaly jeden čaj a zbyrek vody byl k ničemu že jo :-/

• Citovat
  • Upravit
8384
11.12.11 17:45

ja zas slysela ze napeneny mliko je vic e z DG,
pokud jste videli rady ptaka lsokutaka asi posledni 3 dily tak nejdriv tam bylo Dg a hend se zminovali ze ma 15 bar a dalsi tyden tam bylo tassimo a jen predvedli jaka je tam kava a to jedno macknuti na co se snazi nalakat lidi o tlaku ani tuk, tkaz pochybuju o novy technologii to by se tim ohaneli taky jako tim ejdnym zmacknutim…ale oni se radsi nezminili vubec a doufamj v to co opravud je a to v to ze si lidi takovy veci nezjsitujou ja jsem to zjisitla az tady jinak me ani nenapadl se pidit po tlaku…nastesti jsem to vcas zjitial, kamaradka si jela pro tassimo do obchodu a ja ji psala svuj nazor a nakonec prijela s DG circolo…

Jinak uz nekolikrat sje mtu cetla ze karamelovy latte je vybrony a ja dala kapsle segre aby ho zkusila a dnes mi rikala ze to je hnus…ze bylo desne sladky, ze karamel citila jen kdyz se delalo mliko a ze to pak chutnalo a smrdelo jak zpoceny ponozky 8o , tak nehcpau musim h taky zkusit :-)))

taky si rikam je je skvely na caj..segra taky schovala varnou konvici ale nakonec ji zas vyndali prece jen dkyz vari a potrebuje ji tak se hodi…

dns rano jsem mela takovou chut na choccocino uz aby byly ty vanoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
11.12.11 18:14

Ajla:
No možná právě proto, že to má jen 3,3 bary, tak o tom ani nemukli v tom pořadu. :lol:
Tak ona ta karamelová příchuť je právě v tom mlíku, jinak kapsle s kávou je klasická jak u normálního latté. Já nevim, na to jak nesladim, tak mi to až tak sladké nepřišlo. Ale záleží jak komu po chuti :nevim: jak zpocený ponožky? :mrgreen: tak to je pěkné, mi to teda fakt vonělo po kávě a karamelu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
11.12.11 18:35

Tak ted mi tu manžel říká že to že je to kapslový kávovar tak záleží jak jsou dělané ty kapsle - že prý tomu Tassimu asi ten malý tlak slačí. No fakt nevím, prd tomu rozumím. DG znám z domu, latte piju pořád, z toho tassima mi to ale opravdu přišlo napěněnější - jak je to možné nevím. A ta milka čokoláda byla vynikající. Až budu mít někdy chvilku tak z těch stránek tassimo zkusím napsat dotaz schválně, třeba to vysvětlí…

Ajla: My konvici nepoužíváme vůbec - máme indukční varnou desku, vaření na ní je rychlejší než v konvici, takže na to to nepotřebuju vůbec a na čaj si dělají děti vodu v DG - to je super.

• Citovat
  • Upravit
1250
11.12.11 18:35
Ajla píše:
ja zas slysela ze napeneny mliko je vic e z DG,
pokud jste videli rady ptaka lsokutaka asi posledni 3 dily tak nejdriv tam bylo Dg a hend se zminovali ze ma 15 bar a dalsi tyden tam bylo tassimo a jen predvedli jaka je tam kava a to jedno macknuti na co se snazi nalakat lidi o tlaku ani tuk, tkaz pochybuju o novy technologii to by se tim ohaneli taky jako tim ejdnym zmacknutim…ale oni se radsi nezminili vubec a doufamj v to co opravud je a to v to ze si lidi takovy veci nezjsitujou ja jsem to zjisitla az tady jinak me ani nenapadl se pidit po tlaku…nastesti jsem to vcas zjitial, kamaradka si jela pro tassimo do obchodu a ja ji psala svuj nazor a nakonec prijela s DG circolo…

Jinak uz nekolikrat sje mtu cetla ze karamelovy latte je vybrony a ja dala kapsle segre aby ho zkusila a dnes mi rikala ze to je hnus…ze bylo desne sladky, ze karamel citila jen kdyz se delalo mliko a ze to pak chutnalo a smrdelo jak zpoceny ponozky 8o , tak nehcpau musim h taky zkusit :-)))

taky si rikam je je skvely na caj..segra taky schovala varnou konvici ale nakonec ji zas vyndali prece jen dkyz vari a potrebuje ji tak se hodi…

dns rano jsem mela takovou chut na choccocino uz aby byly ty vanoce

Jééé v kterém přesně dílu toho Loskutáka byly ty kávovary???Ráda bych na to mrkla.
 Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
11.12.11 18:46

Ahojky pročítám poctivě diskuzi rozhodovali jsme mezi DG, tassimo a nespress. Nespresso jsme zavrhli díky tomu,že se musí kapsle kupovat pouze přes net, tassimo kvůli těm barům a tak budem kupovat DG. Zvažuju zda fontana nebo to nové creativa :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
11.12.11 21:06

jake creativa ot je to se srdickama?

Ja mam fontanu a desne se mi libi, na druhym miste se mi asi libi circolo a pak picolo a nakonec asi kachna :-)

No to DG tam bylo tak 14 dni zpet a tassimo minuly tyden…

jsem zvedava na to karamelovy teda jak ho ohodnotim ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
11.12.11 21:25

Tak já se dívala do archivu a nikde tam tahle reportáž nebyla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50161
11.12.11 21:41
Hanka1 píše:
Ivuc a Mufice,
ja chai tea latte kupovala v Datartu v Letnanech, svetle fialova krabicka:

https://www.dolce-gusto.cz/…richute.aspx?…

a netusila jsem, ze se dela jeste vanilkove latte, ja myslela ze je to lonska limitovana edice, to bylo vyborne - ovonene vanilkou a ne tak sladke jako karamelove latte…

https://www.dolce-gusto.cz/…richute.aspx?…

Tak to vanilkové latté jsem taky loni kupovala v Datartu, tak tam asi vyrazím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
11.12.11 21:50

to chai tea latte maji i v okayi…

tak ja nevim bylo to tam jako ty tipy loskutaka myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
11.12.11 22:17

Vždycky po Loskutákovi mají nějaké reklamy - tam propagují různé výrobky, tak to bude asi v tom ne???

Vloni jsme to vanilkové latte měli, měli ho i ve Sparu - musím říct, že mi ale moc nechutnalo, tak ani nevím jestli budu zkoušet ten karamel. To chai latte bych ale chtěla - ok máme kousek, tak se nejdřív zkusím stavit tam. Díky za tip :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max