Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
MUFICE píše:Holly85 píše:A v jakém Globusu? Včera jsem byla na Zličíně a tam to karamelové neměli
NO a mám pro někoho tip. Byli jsme včera v Globu a koupili si to Latté machiato caramel, a teda mňamkový jeNo a k tomu jsme tam mrkli na sklinky na to Latté, tak sme vzali dvě takové pěkné s rozšířeným vrchem, mají teda jen 2 dcl, ale tak nám to neva, a ty 2 cl ještě pro nás ještě není takový extra rozdíl. Ale hlavně stály jedna jen 55 myslim. Takže kdyby někdo chtěl, tak tam může mrknout.
Nj, sme byli v Ostravském. Ale tak možná ho měli v tom Zlínsém vyprodaný. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holly, nevím, mi ale přijde že třeba Tassimo používá nějakou jinou technologii a potom těch 3,3 bar stačí? Fakt nevím - pila jsem z něja ale latte - řekla bych že napěněné to bylo více než z DG a Milka taky. Hledala jsem jestli o tom nepíšou něco na stránkách Tassima - ale nic jsem nenašla ![]()
- Citovat
- Upravit
Ivuc píše:
Moc prosím, poraídte kde se dají koupit kapsle chai tea latte do dolce gusta?Mj. dolce gusto máme již několik let a spokojenost maximální. Letos jsem chtěla vyměnit za Tassimo - ovšem moc děkuji za upozornění že má latk jen 3,3 bar - tím pádem už zájem nemám. Přiotm mi viděli předváděčku a paní říkala že má tlak taky 15 bar - není možné že to mají nějak jinak dělané? Latte z toho bylo výborné a i krásně napěněné totiž…
No též, nám říkal týpek v Datartu, když nám ho ukazoval, že má 15 barů a přitom houbelec. A jestli to může být nějaká nová technologie, jak se tu někdo ptal, tak fakt netuším. Ale pokud ano tak by se tím určitě výrobci oháněli, ale nikde nic. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň Ivuc, to jsi se ptala zrovny ty na tu novou technologii, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, já
. Já to info 3,3bar ale envidím ani na stránkách www.tassimo.cz - nebo blbě koukám? Mají to jen v netových obchodech. A krabici jsem tenkrát nezkoumala teda - je to už více než měsíc kdy jsme to zkoušeli, tenkrát v globusu… Ale přece normálních 3,3 bar by nic nenapěnilo ne? No je ti nějaké divné… Já si ho fakt chtěla nechat nadělit od ježíška, ovšem než zjistím jak je to s tím tlakem tak ho fakt nechci… Jinak s DG jsem spokojená maximálně, měli jsme ten původní, pak Melody, teď Circolo no a chtěla jsem zase vzykoušet něco nového že jo
. DO horšího ale fakt nepůjdu.
Jinak co mi u těchto kávovarů vyhovuje maximálně je to, že děti si natočí horkou vodou na 1 čaj když je potřeba - žádné riziko opaření atd. u toho není - jen zapnout, natočit horkou vodu a hotovo - takže se i ušetří, varnou konvici už dávno nemáme - tu děti vždycky natočily plnou, udělaly jeden čaj a zbyrek vody byl k ničemu že jo :-/
- Citovat
- Upravit
ja zas slysela ze napeneny mliko je vic e z DG,
pokud jste videli rady ptaka lsokutaka asi posledni 3 dily tak nejdriv tam bylo Dg a hend se zminovali ze ma 15 bar a dalsi tyden tam bylo tassimo a jen predvedli jaka je tam kava a to jedno macknuti na co se snazi nalakat lidi o tlaku ani tuk, tkaz pochybuju o novy technologii to by se tim ohaneli taky jako tim ejdnym zmacknutim…ale oni se radsi nezminili vubec a doufamj v to co opravud je a to v to ze si lidi takovy veci nezjsitujou ja jsem to zjisitla az tady jinak me ani nenapadl se pidit po tlaku…nastesti jsem to vcas zjitial, kamaradka si jela pro tassimo do obchodu a ja ji psala svuj nazor a nakonec prijela s DG circolo…
Jinak uz nekolikrat sje mtu cetla ze karamelovy latte je vybrony a ja dala kapsle segre aby ho zkusila a dnes mi rikala ze to je hnus…ze bylo desne sladky, ze karamel citila jen kdyz se delalo mliko a ze to pak chutnalo a smrdelo jak zpoceny ponozky
, tak nehcpau musim h taky zkusit ![]()
taky si rikam je je skvely na caj..segra taky schovala varnou konvici ale nakonec ji zas vyndali prece jen dkyz vari a potrebuje ji tak se hodi…
dns rano jsem mela takovou chut na choccocino uz aby byly ty vanoce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajla:
No možná právě proto, že to má jen 3,3 bary, tak o tom ani nemukli v tom pořadu. ![]()
Tak ona ta karamelová příchuť je právě v tom mlíku, jinak kapsle s kávou je klasická jak u normálního latté. Já nevim, na to jak nesladim, tak mi to až tak sladké nepřišlo. Ale záleží jak komu po chuti
jak zpocený ponožky?
tak to je pěkné, mi to teda fakt vonělo po kávě a karamelu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ted mi tu manžel říká že to že je to kapslový kávovar tak záleží jak jsou dělané ty kapsle - že prý tomu Tassimu asi ten malý tlak slačí. No fakt nevím, prd tomu rozumím. DG znám z domu, latte piju pořád, z toho tassima mi to ale opravdu přišlo napěněnější - jak je to možné nevím. A ta milka čokoláda byla vynikající. Až budu mít někdy chvilku tak z těch stránek tassimo zkusím napsat dotaz schválně, třeba to vysvětlí…
Ajla: My konvici nepoužíváme vůbec - máme indukční varnou desku, vaření na ní je rychlejší než v konvici, takže na to to nepotřebuju vůbec a na čaj si dělají děti vodu v DG - to je super.
- Citovat
- Upravit
Ajla píše:
ja zas slysela ze napeneny mliko je vic e z DG,
pokud jste videli rady ptaka lsokutaka asi posledni 3 dily tak nejdriv tam bylo Dg a hend se zminovali ze ma 15 bar a dalsi tyden tam bylo tassimo a jen predvedli jaka je tam kava a to jedno macknuti na co se snazi nalakat lidi o tlaku ani tuk, tkaz pochybuju o novy technologii to by se tim ohaneli taky jako tim ejdnym zmacknutim…ale oni se radsi nezminili vubec a doufamj v to co opravud je a to v to ze si lidi takovy veci nezjsitujou ja jsem to zjisitla az tady jinak me ani nenapadl se pidit po tlaku…nastesti jsem to vcas zjitial, kamaradka si jela pro tassimo do obchodu a ja ji psala svuj nazor a nakonec prijela s DG circolo…Jinak uz nekolikrat sje mtu cetla ze karamelovy latte je vybrony a ja dala kapsle segre aby ho zkusila a dnes mi rikala ze to je hnus…ze bylo desne sladky, ze karamel citila jen kdyz se delalo mliko a ze to pak chutnalo a smrdelo jak zpoceny ponozky
, tak nehcpau musim h taky zkusit
taky si rikam je je skvely na caj..segra taky schovala varnou konvici ale nakonec ji zas vyndali prece jen dkyz vari a potrebuje ji tak se hodi…
dns rano jsem mela takovou chut na choccocino uz aby byly ty vanoce
Jééé v kterém přesně dílu toho Loskutáka byly ty kávovary???Ráda bych na to mrkla.
Díky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky pročítám poctivě diskuzi rozhodovali jsme mezi DG, tassimo a nespress. Nespresso jsme zavrhli díky tomu,že se musí kapsle kupovat pouze přes net, tassimo kvůli těm barům a tak budem kupovat DG. Zvažuju zda fontana nebo to nové creativa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jake creativa ot je to se srdickama?
Ja mam fontanu a desne se mi libi, na druhym miste se mi asi libi circolo a pak picolo a nakonec asi kachna ![]()
No to DG tam bylo tak 14 dni zpet a tassimo minuly tyden…
jsem zvedava na to karamelovy teda jak ho ohodnotim ja
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já se dívala do archivu a nikde tam tahle reportáž nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanka1 píše:
Ivuc a Mufice,
ja chai tea latte kupovala v Datartu v Letnanech, svetle fialova krabicka:https://www.dolce-gusto.cz/…richute.aspx?…
a netusila jsem, ze se dela jeste vanilkove latte, ja myslela ze je to lonska limitovana edice, to bylo vyborne - ovonene vanilkou a ne tak sladke jako karamelove latte…
https://www.dolce-gusto.cz/…richute.aspx?…
Tak to vanilkové latté jsem taky loni kupovala v Datartu, tak tam asi vyrazím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to chai tea latte maji i v okayi…
tak ja nevim bylo to tam jako ty tipy loskutaka myslim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždycky po Loskutákovi mají nějaké reklamy - tam propagují různé výrobky, tak to bude asi v tom ne???
Vloni jsme to vanilkové latte měli, měli ho i ve Sparu - musím říct, že mi ale moc nechutnalo, tak ani nevím jestli budu zkoušet ten karamel. To chai latte bych ale chtěla - ok máme kousek, tak se nejdřív zkusím stavit tam. Díky za tip ![]()
- Citovat
- Upravit