Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
lungo je dobrý,ale dost silný,tak někdy ho vyzkouším s více vody.Au Lait je i s mlíkem a to mi chutná moc ![]()
Ivuc určitě to tam nějak jde nastavit třeba,tam si můžeš udělat svůj recept nějak a dát uložit tak si tam napíšeš do stroje voda a nastavíš odtok půl litru,ale já jsem to ještě nezkoumala víc,máme ho teprve od pátku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no do pr ja chtela v tom pripae au lait, no nezbyva nez dokoupit dalsi ![]()
tak to lungo se vypije manzel ma rad presso s mlikem…a jestli dostanu i tu vecicku na napeneni mlika tak si to bduu delat do naslehanyho mlika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
espresso lungo je espresso z dvojite davky vody, tzn. vody je jednou tolik, nez u bezneho pressa (u toho pidi), neni tedy tolik silne, jako to malinke zabijacke presso ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nakukovatelka píše:
espresso lungo je espresso z dvojite davky vody, tzn. vody je jednou tolik, nez u bezneho pressa (u toho pidi), neni tedy tolik silne, jako to malinke zabijacke presso
Tak to malé musí být fakt zabiják, to by bylo něco tak pro chlapa, ten si dělá i dvojité Lungo. My to presso ještě neměli, pt mi přijde 60 ml kafe dost málo. Když si dělám kafe, tak chci mít aspon 200 ml.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky (i kluci) v Kauflandu maji ode dneska kapsle DG za 80 Kc
, dokoupila jsme to aulait a jeste jedno mini presso barista…
uz mam doma peknou varku krabic a fakt se nemuzu dockat Vanoc, mam desnou chut si ted dat poradny kafe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajlo díky za tip
snad na nás nějaké zbyde ![]()
Tak já si dneska dala esspreso a fuj blééé,to jsem si tam dala krapítko víc vody a dodala mlíko a cukr a málem mi to vypálilo „čočku“
, nedopila jsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajlo, fkat ode dneška ten kaufland??? Co vím tak akce mají vždy od čtvrtku totiž. Ale naženu tam zítra manžela…
Dneska jsem se stavovala v OK, karamelové latte měli - nekupovala jsem alem měli je za 128, a chai latte bohužel neměli - čučel na mě co že to chci, to m moc mrzí.
Dáte ještě někdo tip kde je sehnat? Z netu objednávat nechci ![]()
- Citovat
- Upravit
Ivuc: a do nemcka nejezdite? tam ho maji ale nevim odkud si a jak to mate daleko tak je v kauflandu…my to mame tak 20km takze tam na nakupy jezdime a tam jsem ho videla poprve…taky ho jeste chci
Teta mi rikala ze odedneska ona ma DG pro dceru k Vanocum tak tam moje segra jela a vzala mi ty 2 co jsem psala, ale nemeli ani latte obycejny :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajlo, do Německa jezdíme - do Žitavy, musím ale říct že jsem ho tam minule nehledala - tak příště určitě kouknu. Chodíme tam do kauflandu a do Toom. Já tam akorát jednou zkoumala cenu - vyšlo to steně jak tu a pak pro jaký trh to je vyrýběný - a ty krabičky byly stejně jako v čechách, takže více jsem to nezkoumala. Tak příště až pojedeme tak určitě kouknu, díky moc za tip ![]()
- Citovat
- Upravit
Prosím o radu,přemýšlíme o koupení DG ale nevím jaký model vybrat??Poradíte některá.děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janysekP píše:
Prosím o radu,přemýšlíme o koupení DG ale nevím jaký model vybrat??Poradíte některá.děkuji
Záleží který se ti líbí a co od něj čekáš. Já bych teď volila creativu - vyhovuje mi že má nádobu, kterou nemusíš oddělávat pokud dolejváš vodu - používám vodu z Brita konvice, takže tu pak jen přeleu do nádržky - vzládnou to i děti. A u creativy si můžeš přednastavit to, že ti načerpá přesně tolik vody kolik je potřeba.
Piccolo je maličké - má nádržku jen na 0,6l vody - to by mně třeba vadilo. Líbí se mi ale mooooc vzhledově - hlavně ty limitované edice.
Já mám teď circolo - víceméně jediné co mi vadí je to, že musím vyndávat nádržku když přidávám vodu, jinak spokojenost.
Tlak mají všechny kávovary 15bar, dáváš do toho stejné kapsale - takže opravdu je to o tom co se ti líbí a jakou chceš nádržku na vodu, žádný jiný rozdíl v tom není…
- Citovat
- Upravit
děkuji a u všech si můžu dát víc vody než je dáno nebo to je jen u nějakých typů.myšleno při kávě aby nebyla tak silná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janysekP píše:
děkuji a u všech si můžu dát víc vody než je dáno nebo to je jen u nějakých typů.myšleno při kávě aby nebyla tak silná.
Jj, to můžeš naprosto u všech - krom creativy dáš páčku doprava a točíš vodu tak dlouho jak chceš. A creativa se ti sice zastaví ale pak můžeš přidat - takže regulace vody prostě u všech
- Citovat
- Upravit