Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
19.12.11 23:18

jj v Nemecku vyjde nasteno, jen si myslim ze tam maj vse driv, protze tam bylo a v Cr jsem ho jeste nikde nevidela, svoje prvni a zatim jediny chai tea latte jsem mela odtamtud…

janysek: vsechyn DG jsou stejny na vykon, kvlaitu kavy a podibne, lisi se jen designem, krom creativy ta uz je vymakana v tom smyslu jak uz se tu psalo…

zalezi jaky design se ti libi u ostatnich si proste vodu volis jak ty chces coz mne vyhovuje, delam si vsechyn kavy s vice vody…

napriklad ja zvolila DG fontana i kvuli veliksoti andrzky na alespon 1l..picolo ma 0,6 coz neni moc, al to uz se tu psalo…
Pokud ho chces do Vanoc nak na mall.cz je porad maji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
19.12.11 23:29

Ajlo jasný, určitě příště kouknu. Jinak když jsem to okukovalaněkdy v říjnu tak to ho tam ještě neměli určitě - myslím chai latte. A teď jsme tam ten chai latte kupovali v sáčcích - 10ks za 2E - je taky výborné, určitě zase příště koupím.

Nádržku an vodu má největší creativa a melody - 1,5l, circolo - 1,3l

No já si do budoucna koupím creativu, jsem rozhodnutá - ten objem a nádržka na vodu je bezkonkurenční + další bonusy. Si říkám že po návnocích by mohla být i někde ve slevě - uvidíme…

• Citovat
  • Upravit
8384
19.12.11 23:33

no ja ani nevim my tam byli asi v listopadu a byla u toho cedulka novinka..tak to tam nebylo dlouho…

Ja jsem zvedava jak buu psokojena s fontanou, kdyz jsem tam dala jednu sklenicku tak jsem se chvili bala ze z toho spadne :-D ale litr vody mi staci apson bdue cerstva a i pronavstevu vyjde na jeden zatah snad…

urcite pak crativu zlevni..vsechny DG byly drazsi nez kdyz vysly…jen fontana nevim ta mi nejak unikla nebyla tak videt jako treba circolo kdyz vyslo…
a na netu ho pak sezenes dobre si myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
19.12.11 23:36

holky jak chutná to chai latte?jsem četla že je to černý čaj s mlékem :think: tož to nevím zda by mi chutnalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
19.12.11 23:37

Tak to jsme tam fakt byli dříve - pak ještě v prosinci, to jsem ale na kapsle fakt vůbec nekoukala. Tak příště.

Taky vůbec nevím kdy ceraiva vyjela. na netu se dá ale sehnat za 3t - já za půlku prodala melody II na aukru, takže když prodám circolo budu na to skoro mít :-)

Litr vody je taky vpohodě. Mě ale vážně nejvíc točí to vyndávání nádržky - u meldoy to bylo fakt lepší, jen dodat vody, zadělat víčku a bylo. Normálně fakt lituju že jsem raději neprodala circolo, no nic, alespoň mám důvod si koupit nový že jo :-DDDDD

A sranda je že jsem původně chtěla Tassimo kupovat a teď se zase vracím k DG :-DDDD

• Citovat
  • Upravit
Ivuc
19.12.11 23:39
Tracy píše:
holky jak chutná to chai latte?jsem četla že je to černý čaj s mlékem :think: tož to nevím zda by mi chutnalo :roll:

Čaj s mlékem taky nepiju - asi jsem to ani nikdy nezkoušela, ale neláká mě to. Ovšem chai latte chutná výborně - jako slbavé kafe bych tipla? Měli jsme ho te´d v těch sáčcích z německa - příchuť kakao, citron, vanilka + skořice - po ochutnání bych vůbec neřekla že piju čaj. Z DG jsem ještě neměla - ale věřím že to bude taky moc dobré.

• Citovat
  • Upravit
8384
19.12.11 23:40

udelala jsi dobre Dg je lepsi ne tassimo…

to chai tea latte chutna jako kava s mlikem mi prijde slabsi teda (ale asi jsem si dala moc vody) se skorici…ale je to takovy jemnejsi je v tom i zazvor, takze je to takovy Vanocni..mne to chutna..zrovna ted bych si dala, nevim jeslit je to tim ze DG dostanu az pod stromek ale mam porad chut na chococino, latte atd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
19.12.11 23:40

já mám creativu za 3030kč z netu,ale osobní odběr :)
trochu nechápu proč jsou ještě dražší DG starší kolekce :/ to jen díky novým barvám?našla jsem i přes 4tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
19.12.11 23:43

tak já chtěla prve nespresso,ale jakmile jsem zjistila,že se dají kapsle koupit pouze z netu byla jsem rozhodlá pro tassimo.pak jsem pročetla tuto diskuzi a druhý den jsem objednávala DG :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.12.11 23:43

jj taky bych nerekla ze piju caj,
ja teda muzu i caj s mlike, bylaj sme 3 mesice v anglii a tam se to jinak nepij, spis jsem cernosskou spolubydlici ucili pit caj s citronem a rikala jak ji to chutna…

jak pises je to jak slaby kafe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
19.12.11 23:44

Ajlo tak díky,zkusím ho teda koupit jaké to bude :) chochocino mi dneska vypil syn a místo laté jsem dnes vyzkoušela esspreso a to už nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.12.11 23:44
Tracy píše:
tak já chtěla prve nespresso,ale jakmile jsem zjistila,že se dají kapsle koupit pouze z netu byla jsem rozhodlá pro tassimo.pak jsem pročetla tuto diskuzi a druhý den jsem objednávala DG :))

ja taky byla rozhodnuta pro tassimo pak jsem sla sem a jeste chvili sjem byla rozhodnuta ze si pro nej jedu, jeste ze jsem to neudelala a driv sem nekdo napsal ze ma 3,3 bar to pro me bylo rozhodujici :-D a jsem faaakt desne rada ze jsem se nenechala oblbnout reklamou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
19.12.11 23:48

právě v reklamě ty kávy vypadají fakt luxusně,zrovna když jsem se rozhodovala tak byla ordinace v růž.zahr. a doktorka Tichá tam 2× dělala v tassimu.Tak to jsem měla ještě nutnání změnit rozhodnutí z DG na tassimo,ale nakonec to dopadlo tak jak to dopadlo :DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.12.11 23:49

jo jo ta reklama v ruzovce je fakt vtipna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
20.12.11 00:04

Máme už rok DG … nedala bych ho miláčka :-D