Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivuc
20.12.11 17:59

Tracy, a z jakého eshopu abych měla tip prosím?

Dneska jsem byla v kauflandu - kapsle vyprodané, a to tam měli psané i Latte karamel. Akce prý končí zítra a doplňovat prý nebudou určitě. To mě štve, vůbec mě nenapadlo že by mohli mit nějakou akci od út - platnost letáku je vždy od středy :,(

• Citovat
  • Upravit
8384
20.12.11 20:58

dnes jsem se bavila s tetou a jeji dcera tam jela vecer a uz nebyly taky… :-(

nerict mi to tak ot vubec nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
20.12.11 21:01
Ajla píše:
dnes jsem se bavila s tetou a jeji dcera tam jela vecer a uz nebyly taky… :-(nerict mi to tak ot vubec nevim

Já tam bylo táno po 7. hodině, než jsem jela do práce - a NIC. A hrozmě mě tím štvou - oni tam toho dají pár kousků, pak nedoplní, zítra to má končit, takže když tam pak člověk půjde ve čtvrtek ráno, za plnou cenu to mít budou - a to je to co mě štve - tváří se že nemají, přitom jasně že mají, šmejdi to jsou.

• Citovat
  • Upravit
8384
20.12.11 21:14

no segra rikala ze tam otho meli hodne no a vecer uz nic takze na doplneni nemeli urcite nic

Jeee jeste me napadlo co delaji v Kauflandu, jdes do informai a reknes jim ze tam maji mit to a to v akci a nemaji a jeslit by ti to objednali a oni ti to objednaji a kdyz ot prijde mas to porad za tu cenu co byla v kaci…to uz udelali mamce kolikrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
20.12.11 21:17

Ajlo, já má s nima skušenost že poslední den akce není NIC a hned druhý den za plnou cenu plné regály - proto jim nevěřím :-(

A to co píšeš nabzí Globus - ne Kaufland, nebo alespoň jsem o tom nikde nečetla ani neslyšela - o globusu to vím.

• Citovat
  • Upravit
8384
20.12.11 21:20

no v Kauflandu taky, alepson u nas…mamka uz takhle objednala treba tablety do myckyp risly teda docela pozde ale zavolali ji a dali za tu cenu co byly v akci…

to jsou pekne vycurany kdyz nedoplni a dalsi den daji plny regal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
20.12.11 21:23

Ajlo, a píšou to někde - nevíš? Kdyby jo tak bych se tam zítra spavila - pojedu okolo. Odkud jsi, jestli se mohu zeptat?

A proto píšu že to jsou podvodníci - zažila jsem to totiž několikrát to jeden den večer vyprodané a druhá den ráno plný regál za plnou cenu :-/

• Citovat
  • Upravit
8384
20.12.11 22:48

nevim jeslti to nekdo pisou, mamka to vi od tety co mela obcerstveni a bezne ot tak delala :nevim: ..Jsme z Karlovych Varu…

no jo no to se jim vyplati nedodat zbozi ze je vyprodany a druhej den ho napalit za vic…maj toho mit tolik abyto nebylo za hodiny vyprodany, ale to bylo dobry lakadlo jak tam natahat lidi kdyz to aj nejniz ze vsech obchodaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
20.12.11 23:12

Tak to hste bohužel zd ruhýho konce reoubliky. Jsem to tedky hledala na netu - není tam o tom ani slovo, tak jsem jim napsala dotaz a zrovna jsem jim tam do toho vmetla že je mi ajsné že ve čtvrtek ráno tam toho budou mít plný regály - jsem zvědavá co mi napíšou a odepíšou na to objednání. O kaufu jsem to fakticky nikdy neslyšela. Vím jen o tom Globuse - ovšem tam se mi nikdy nestalo že by něco z letáku neměli…

• Citovat
  • Upravit
8384
20.12.11 23:24

no prave v Glubusu maji veci co maji v akci dlouho…taky si nepamatuju ze by jim neco doslo..prece mam akci treba na tyden tak si zajisim aby toho bylo an tyden, preceto zbozi prodavaji i dal tak co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
20.12.11 23:56

Taky se mi ještě nestalo, že by v Globusu něco v akci neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
21.12.11 13:57

V Kauflandu to takhle funguje taky, teda alespoň vím, že tchán to takhle využívá pořád u nich v obchodě. Pokud tedy v letáku nemají napsáno, že je v prodeji 30 kusů, v tom případě přes to vlak nejede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
21.12.11 18:35

Tak v Kauflandu jsem dneska byla - to že zboží z letáku objednají prý už dávno neplatí, tak to bylo prý dříve. To stejné mi napsali i na můj dotaz, který jsem posílala z jejich sxtránek - takže opravdu ne.

Jinak mi napsali že zboží z akcí průběžně doplňují a mají dostatek - tak jsem jim odepsala ýže je to lež a znovu zdůraznila že pravidleně se nám stává že zboží je pouze 1. den, pak po zbytek akce cedule a po akci hned v 6:00 hodin ráno plné regály - to jsem zvědavá jestli mi ještě napíšou. Jsou to fakt šmejdi

• Citovat
  • Upravit
12982
21.12.11 20:08

Ivuc už fakt ne? Hmm to je škoda, takovéhle akce jsou v tom případě úplně na nic :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivuc
21.12.11 20:53

Werusko, fakt ne - na infu mi paní řekla že si na mě může akorát napsat telefon a pokud naskladní, tak mi zavolat - to mě fakt pobavilo, jsem jí říkala že jsem ještě neviděla že by něco naskladnili když to vyprodají, ovšem že po akci toho mají hafo - jen pokrčila rameny že ona ta to nemůže - tedy známka toho že je to skutečně pravda - mají vyčleněný počet kusů, která v akční ceně prodají a víc ani prd :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max