Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
313
25.12.11 21:34

melanka, to je super nápad, vidíš - já ani nečtu že je tam psané množství - ale fakt je, tím ež ty sklenice máme tak dělám většinou do nich, takže jen kouknu kde to má končit na sklenici to množství a je to.

Jinak máme i neorigoš sklenice, větší, tam držím jen ten poměr a je to taky moc dobré :-)

Weruska píše:
No právě, zachovat ten poměr :mrgreen: Ne ne, skleničky jsme tam neměli, ani jsem nevěděla, že někdy byly součástí balení :think:

Jj, dřív tam byly - já měla úplně to staré DG, pak stejné ale novější a teď circolo a ve všem byla uvítací krabice kde byla sklenička, hrneček + vzorky kapslí. Jinak sklenice bych nekupovala - jsou zbytečně drahé. Teď už jich ale 6 máme díky tomu že jsem je posbírala na nákupy těch kapslí když byli v akci - byly časy kdy dávali za nákup 2 krabic kapslí skleničku, což bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.12.11 22:35

ja taky nemam origos sklenice, ale libily by sem iale ta cena..no nevim…
mam jen na to maly presso a popravde je nejlespi, apson manzel si ho chvali na me je moc silny..
jinak to beru odhadem, nekdy naredim moc to je fakt no…

jinak holky delala jsme odpo manzelovi presso a bzucelo to ale nic neteklo, no vsimlaj sem is ze dosla voda a dolila jsem, ale porad po spusteni nic neteklo tak jsem zase vyndal a zas zandala kapsli a pak u ti bylo ok ale vykapala i voda kolem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
25.12.11 22:38

Ajlo, podle mě blbá kapsle - taky se mi to bohužel někdy stane :-( Normálně když dojde voda vypnu, dodám vodu, zapnu a pokračuju. Někdy se ale stane to co píšeš ty a vody je tam dost - neteče ale nebo teče voda i vedle - některé kapsle jsou evidentně kazové. Pro tvé uklidnění - moc často se to naštěstí nestává ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
25.12.11 22:39

Ajlo, se sklenicema vydrž až je budou dávat k nákupu - čas od času je dávají pořád, teď už teda za nákup 3 balení, ale když jsou v akci - co jsem si všimla tak to má globus a interspar, tak si to pohlídej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
25.12.11 22:40
marketpospisil píše:
Zdravím všechny fandy kávy,milé maminky mám dotaz!
Ježíšek mi donesl Tassimo..Překvapilo mě že je docela hodně hlučný!!!Nevím jestli jste to tady rozebírali moc se mi nechce číst celou diskusi,můžete mi poradit?? :think:
Ze začátku vydává dost hlasitý zvuk,pak se trochu ztiší-nevím jestli je to na reklamaci nebo to tak má být???
Mooooc děkuju za rady..
Jinak jsem už zkoušela Milku a Latté a je bezkonkurenční co říkáte?Ale mě ježíšek donesl 5 balení z akce v Kauflandu po 79 kč..Nějak si nedovedu představit za to pak dát plnou cenu :nevim:

Má to asi tak být, mě taky jakoby cvaká na začátku.

Já myslím, že ty akce budou pořád nějak čas od času pokračovat, chce to jenom počkat, nebo nakoupit do zásoby. :mrgreen:
Milka je magnet na děti, ale raději jim jí ředím mlékem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.12.11 22:45

no ja tu kapsi vyndal a znova dala tu samou ap ak to teklo uz, asi se to spatne propichlo nebo nevim…

fakt treba i v globusu? ja myslela jen na jejich strankach tak to musim hlidat a kdyby jste to objevili tak dejte taky vedet :-) chtela bych na latte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
25.12.11 22:52
Ajla píše:
no ja tu kapsi vyndal a znova dala tu samou ap ak to teklo uz, asi se to spatne propichlo nebo nevim…fakt treba i v globusu? ja myslela jen na jejich strankach tak to musim hlidat a kdyby jste to objevili tak dejte taky vedet :-) chtela bych na latte

Taky tam nechávám tu samou - ale teče to přes ní pak šíleně blbě v porovnání s tím jak to teče když je to ok.

Jj, fakt i globus - já mám ty sklenice odtama, teď je v poslední době dávali k nákuou 3ks kapslí. Kdybych to viděla v letáku dám vědět - já ale na leták kouknu jen sem tam, nemáme globus ve městě, spíš s intersparem se na mě dá spolehnout - tak jezdím nejčastji a leták mám v ruce co týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.12.11 22:54

no to je fakt ais to neteklo tak jako normalne :think:

no j prolizim i globus je blizko, ted tam ty kapsle meli v akci skoda ze k nim nedavali sklenice..tak snad to tam brzy bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
25.12.11 23:35

Ahojky tak já si vodu odměřuji v kojenecký lahvi mam jich stále při ruce dost kvůli synovi a sklenice jsem si koupila od dolce gusta originál mam 4× na latté 2× na chococino a 2× na presso,ale kdyby byla akce písněte určitě se další sklenky hodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
26.12.11 02:37

Tak pro všechny rýpalky ohledně tlaku Tassima jeden odkaz: http://www.tassimo.cz/…m-t-disc/903#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
26.12.11 10:06
Ivuc píše:
Ajlo, se sklenicema vydrž až je budou dávat k nákupu - čas od času je dávají pořád, teď už teda za nákup 3 balení, ale když jsou v akci - co jsem si všimla tak to má globus a interspar, tak si to pohlídej ;-)

Fakt? V Globusu nakupuju kapsle dost často a ještě jsem se s tím nesetkala. DG máme asi rok. Jestli budou mít akci, tak pro ně hned poletím :)

Jinak Lungo si dělám do hrníčků na 200 ml a dolévám si tam ještě mléko. Na latté mám 2 skleničky, kde mám odměřené, kam to musím napustit, aby to bylo přesně podle návodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
26.12.11 10:22

Jo jo, trik s kojeneckou láhví je dobrý a chocochino či jak se to píše bylo luxusní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mildafleck
26.12.11 10:36
sexyfraga píše:
Ahojky tak já si vodu odměřuji v kojenecký lahvi mam jich stále při ruce dost kvůli synovi a sklenice jsem si koupila od dolce gusta originál mam 4× na latté 2× na chococino a 2× na presso,ale kdyby byla akce písněte určitě se další sklenky hodí :lol:

Nechápu proč to odměřujete když program vám odměří množství vody sám a pokud se vám to zdá málo nebo moc můžete použít jiný program.Já jsem koupil DC Creativa a tam si můžu vytvořit program uložit a už to dělá pokaždé stejný.

• Citovat
  • Upravit
Klika
26.12.11 10:39

Zdravím, chci překvapit manželku koupí kapslového kávovaru. Váhám mezi Tassimo a DG. Přečetl jsem celou diskusi, ale pořád váhám a nejsem rozhodnut (Jestli je tlak 3,3 nabo 15 není pro mě rozhodující). Měl bych pár dotazů, pro ty, kteří tyto kávovary mají.
1 - Jde u obou typů (Tassimo a DG) naplnit hrnek pouze horkou vodou?
2 - Jak je to s dolíváním vody do nádržky? V diskuzi je hodně psané o dolívání do DG (kde se to liší podle modelu - u některého se musí nádržka vytáhnout celá, u jiného se dolívá otvorem v nádržce), ale o Tassimu jsem nic nenašel, nebo to přehlédl. :zed:
3 - je v balení s kávovarem přibalena nějaká sada na odvápnění, či vyčištění? (nějaký servisní disk??) Nebo se to vše musí dokoupit?
Díky za rady a odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
313
26.12.11 10:43
Weruska píše:
Jo jo, trik s kojeneckou láhví je dobrý a chocochino či jak se to píše bylo luxusní :pankac:

Díky, já tu psala že si myslím že v tom bude nějaký fígl, jen jsem to nemohla na jejich stránkách najít a nedostala jsem se k tomu jim zavolat ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí