Tassimo x Dolce Gusto - kapsle do kávovaru
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ivuc tak to jsem zvědavá zda to tam teď bude za plnou cenu
Manžel byl včera v datartu nebo kde to a tam byly za 110 to se mu zdálo drahé tak šel do hypernovy a tam byly za 120 takže nevzal nic.A já se těšila že budem přes vánoce popíjet kafíčka
už nám ty oblíbené dochází.Ale stejně neměli ani late vanilka ani karamel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tracy píše:
Ivuc tak to jsem zvědavá zda to tam teď bude za plnou cenuManžel byl včera v datartu nebo kde to a tam byly za 110 to se mu zdálo drahé tak šel do hypernovy a tam byly za 120 takže nevzal nic.A já se těšila že budem přes vánoce popíjet kafíčkauž nám ty oblíbené dochází.Ale stejně neměli ani late vanilka ani karamel
Včera jsem byla v Globusu a měli všechny druhy, kromě karamelového latté za 99 Kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mufice o globusu vím,jen chlap se tam nechtěl stavovat,byl zhnusený z té masy lidí kolem
a vanilkové měli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tracy píše:
Mufice o globusu vím,jen chlap se tam nechtěl stavovat,byl zhnusený z té masy lidí kolema vanilkové měli?
Také ne, ale karamelové tam asi někdy měli, pt tam byl jenom ten nápis a prázný regál. Jinak ostatních druhů tam měli hromadu. Mám takový pocit, že to platí až do Silvestra. Mrkni na letáky na stránkách Globusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanilkové latté jsem loni kupovala v Datartu, tak by tam mohli mít i to karamelové, asi se tam stavím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Karamelový měli v Globusu tam jsem ho kupovala,ale vanilku tam neměli tu jsem kupovala v eshopu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Kaufland dnes ráno měli naprosto vše - fakt no comment…
V Globusu vím že mají za 99, ale u nás není, takže nic. Jinak to karamelové mají i v kauflandu - ale za plnou cenu ať si ho strčí někam
- Citovat
- Upravit
tak jsem si dneska vyklidila skrinku v kcuhyni a naskladala uz zasoby krabic…uz se tesim ![]()
jen to vanilkovy latte mi chybi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://darek.heureka.cz/…specifikace/
nema nekdo tento stojanek? CHci ho koupit kamosce k narozeninam, ale nechci aby se muselo vrtat do zdi a tady pisou jen jednoducha montaz ale jak to tam neni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DG uz mam doma ale mam si ho rpy rozbalit zitra, tak uvidime jestli chut na kafe a cukrovi vecer bude silnejsi ![]()
Krasne Vanoce preji a k cukrovi dobrou kavicku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to už bys mohla vydržet ![]()
I já přeji všem krásné vánoce!!
Uvažuju taky o tom stojánku na kapsle,ale teda zdá se mi to příšerně drahé,zatím jsem si dala kapsle do takového košíčku v kuchyni,vlezly se mi tam kapsle ze 4 krabic což je super,ale musím se v tom tak přehrabovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted jsem akorát dopila latté
My máme krabičky v kuchyn.lince a vždycky si vezmu to, na co mám chut ![]()
Přeji pěkné Vánoce a užijte si nové kávovary ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit