Pračka se sušičkou nebo pračka a sušička?

13338
19.10.11 06:53

Pračka se sušičkou nebo pračka a sušička?

Přemýšlíme o koupi sušičky na prádlo, přes zimu musíme sušit prádlo v domě a ačkoliv větráme, vlhkost je tu strašná. Teď zase začíná to období, tak jsme přemýšleli, že by prádlo vysušila sušička :-D. Můj přítel prý slyšel, že je lepší koupit zvlášť pračku a zvlášť sušičku a ne 2v1 pračku se sušičkou. Jaké máte zkušenosti vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
19.10.11 07:07

Kamarádka měla před pár lety 2 v 1 a prý už nikdy, prý to pořádně ani nepere, ani nesuší. Teď to má zvlášť.
My máme oboje zvlášť, 2 v 1 bych nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
19.10.11 07:10
Nelisa píše:
Kamarádka měla před pár lety 2 v 1 a prý už nikdy, prý to pořádně ani nepere, ani nesuší. Teď to má zvlášť.

Nevíš, jaká to byla značka? Ta 2v? Problém je v tom, že máme omezený prostor, takže to budeme muset dát na sebe a mám strach, aby sušička postavená na pračce nedostávala zabrat těmi otřesy při máchání. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
19.10.11 07:14

Kdysi jsem elektro prodávala a nefandím výrobkům 2 v 1, ono to pak většinou ani jednu věc nedělá jak by mělo. Já jsem rozhodně pro koupit pračku a sušičku.

Příspěvek upraven 19.10.11 v 07:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
19.10.11 07:16
Míša8808 píše:
Nelisa píše:
Nevíš, jaká to byla značka? Ta 2v? Problém je v tom, že máme omezený prostor, takže to budeme muset dát na sebe a mám strach, aby sušička postavená na pračce nedostávala zabrat těmi otřesy při máchání. :think:

Z tohoto bych strach neměla, ony ty výrobky dávají na sebe běžně, dá se mezi koupit mezi kus. Kamarádka to má taky na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
19.10.11 07:22

Problém je, že když je to 2v1, susička usuší jen polovinu vypraného prádla. Vypereš sice 7 kg prádla, ale do susičky můžeš dát jen 3,5 kg. Zbytek musíš dát na susák nebo čekat, než se usuší prádlo v susičce (suší se tak 2 hodky).

Jsem pro variantu každé zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
19.10.11 07:25

Známá měla 2v1 a jak se tu píše, nic to nedělalo pořádně. Teď má samostaný a je naprosto spokojená.

• Citovat
  • Upravit
13503
19.10.11 07:50

ahoj
ja jsem pro variantu pracka A susicka, ja to mam taky tak, taky jsem omezena prostorem, ale mam to v koupelne na sobe.
Jinak v byte, kam jezdime na dovcu je pracka se suskou dohromady a nemuzu si stezovat. Je to znacka Ariston a peru i susi dobre, akorat ma velkou spotrebu vodu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
19.10.11 07:57

Holky, díky, tak já mrknu po každým zvlášť. Měli jsme v úmyslu koupit Boschku, to je pro mě taková záruka kvality, říkala jsem si, že by i 2v1 mělo fungovat, ale pro jistotu koupíme zvlášť. Jestli teda vůbec. :mrgreen: Nám by stačila jen sušička, jenže máme pračku plněnou vrchem, tudíž nepadá v úvahu to dávat na sebe a vedle sebe se nám to nevejde, ani provizorně :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
19.10.11 08:03

Tak ja mela AEG 2v1 a za me spokojenost. Ususilo mi to vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
19.10.11 08:08
74paja píše:
Tak ja mela AEG 2v1 a za me spokojenost. Ususilo mi to vsechno.

Přesně tak:) taky máme AEG, ještě ke všemu vestavnou:) toho místa v bytě není tolik, no:) Pokud bych na to měla místo, koupila bych zvlášť, měla bych rychleji vypráno, takhle musím počkat až se mi dopere a dosuší jedna várka a až pak hodit druhou, kdybych to měla zvlášť, tak se mi jedna suší a druhá už zase pere:)

Nemyslím si, že všechny spotřebiče 2v1 jsou špatné. Je důležité hooodně vybírat, porovnávat a nešetřit:) Možná zkus mrknout na nějaký Dtest, tam ti to rozhodování ulehčí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
19.10.11 08:15

Já jsem jednoznačně pro sušičku a pračku zvlášť. Mám sušičku postavenou na pračce už 8 let a není nikde znát jediná známka poškození (a to mezi nimi nemám ten doporučovaný mezikus).
Báječně to šetří čas, navíc, co jsem tak kdysi pročítala různé diskuze a reference, tak 2v1 prý hůře pere, i suší a prádlo je dost pomačkané (ale osobní zkušenost nemám :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
19.10.11 08:26

Taky jsem všude četla, že je lepší pořídit to zvlášť. Hodně chválená je značka AEG, koupíš pračku i sušičku a ten mezikus a můžeš je dát na sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
19.10.11 08:30

máme 2v1 Ariston Hotpoint a spokojenost…má několik programů sušení, tak pokud nechci mít prádlo zmačkané, stačí navolit příslušný program a pere taky suprově :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
19.10.11 08:47

Určitě bych koupila zvlášť pračku a zvlášť sušičku, lépe to pere, lépe to suší, usuší ti to víc prádla a také ti jde při velkém praní práce rychleji od ruky, protože ti pracují oba přístroje současně, takže máš rozpracované 2 várky prádla, ne jednu.

My máme AEG, na sobě s mezikusem a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí