Kvalitní žehlička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Žehlička
ahojky, potřebovala bych poradit, potřebuji si koupit novou žehličku a vůbec nevím jakou a podle čeho bych měla hledat
, poradíte?? , chci opravdu kvalitní žehličku, seženu?? poraďte s jakou máte dobrou zkušennost, žehlení není moje oblíbená činnost, tak abych si to co nejvíce usnadnila, teď budu kupovat sušičku na prádlo, ale vím, že některé věci budu muset stejně žehlit, díky moc za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já mam tuto dostala jsem ji k vanocum od babi
http://www.elektro-kuchyne.cz/…agor-pl-2230
nejdriv sem si rikala boze co mi to koupila ale zehli super je težká a dobře paří no jde to s ni jako po másle .-)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tuto a jinou než TEFAL bych nechtěla. Mám s nima jen dobré zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jé já se přidám, taky potřebuju novou, na sušišku sice momentálně neni, ale žehlička šla do kopru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky žehlení nenávidím, máme doma tefal aquaspeed a s ní je to o trošku stravitelnější se mi zdá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky žehlení nenávidím, chci nějakou aby to žehlilo samo asi parní nebo nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj no v první řadě se dívej na parní ráz a čím větší bude tím líp,to je asi nejdůležitější co potřebuješ k žehlení,já mám super žehličku,byla teda dražší ale prožehlí víc vrstev,takže vesele žehlím jen z jedné strany a fakt super
a taky má to,že když odběhnu tak se sama vypne,takže to nežere energii))))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si loni koupila parní generátor
http://www.tefal.cz/…c+GV7250.htm
(cenu berte s rezervou, teď už se dá sehnat do 4 tisíc).
A nemůžu si ho vynachválit. Jak jsem žehlení nenáviděla, tak teďka žehlím fakt ráda. Žehlička je lehká, protože voda je ve spodní části. Pustím páru, a stačí jen jednou „přejet“ přes prádlo a je vyžehleno. I ložní povlečení žehlím přeložené na polovinu a prožehlí se 4 vrstvy najednou úplně s přehledem.
Takže já fakt vřele doporučuji a nikdy už „obyčejnou“ žehličku nechci ![]()
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a jakou máš, já za ní dám i více klidně, hlavně ať se s ní netrápím, jakou s tou doma co mám, hrůza, takže klidně třeba do 4-5 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tterka píše:
Já si loni koupila parní generátorhttp://www.tefal.cz/…c+GV7250.htm
(cenu berte s rezervou, teď už se dá sehnat do 4 tisíc).
A nemůžu si ho vynachválit. Jak jsem žehlení nenáviděla, tak teďka žehlím fakt ráda. Žehlička je lehká, protože voda je ve spodní části. Pustím páru, a stačí jen jednou „přejet“ přes prádlo a je vyžehleno. I ložní povlečení žehlím přeložené na polovinu a prožehlí se 4 vrstvy najednou úplně s přehledem.
Takže já fakt vřele doporučuji a nikdy už „obyčejnou“ žehličku nechci
Mám ji taky a v žádném případě už mi nikdy nesmí do domu ta bez parního generátoru. Fakt super věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
supér, něco takového scháním, děkuju, nevadí mi investovat, když to ulehčí práci, kterou tak nemám ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Denise, já ten parní generátor následně koupila i mamce k Vánocům (a ta si fakt stěžuje úplně na všechno i kdyby to bylo ze zlata a dělalo všechno samo
) a naštěstí je nadšená taky (jen ho tedy při své šikovnosti hned rozmlátila, když ho shodila ze stolu - oprava za 1500 Kč
), ale žehlí fakt skvěle a máma neremcá, že má další krám v baráku. Takže pokud bys nedůvěřovala, dám ti klíďo kontakt na moji věčně nespokojenou mamušku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit