Kvalitní žehlička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tterka píše:
Já si loni koupila parní generátorhttp://www.tefal.cz/…c+GV7250.htm
(cenu berte s rezervou, teď už se dá sehnat do 4 tisíc).
A nemůžu si ho vynachválit. Jak jsem žehlení nenáviděla, tak teďka žehlím fakt ráda. Žehlička je lehká, protože voda je ve spodní části. Pustím páru, a stačí jen jednou „přejet“ přes prádlo a je vyžehleno. I ložní povlečení žehlím přeložené na polovinu a prožehlí se 4 vrstvy najednou úplně s přehledem.
Takže já fakt vřele doporučuji a nikdy už „obyčejnou“ žehličku nechci
No tak to je pecka, to by se mi taky líbilo… jenže ted jsme koupili drahou sušičku, tak si budu muset ještě počkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a jakou sušičku, jestli se můžu zeptat?? také budu kupovat pračku a sušičku zvlášt
(prý je to lepší) a předběžně mám vybranou AEG, jakou máš ty??jaký typ??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám taky pračku a sušičku AEG, typ ti neřeknu, protože jsem líná jít do koupelny
(ale už je mám skoro 8 let, takže ten typ už asi ani nebude v prodeji). Jen tedy, pokud jsi pošuk jako já, tak doporučuji sušičku na větší množství prádla. Já mám na 6 kg a mám pocit, že jí často dost přetěžuji, takže dost vážně o koupi nové - na 7 kg
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AEG T59880 Nemůžu si ji vynachválit. Kupovali jsme ji především proto, že se nám v zimě dělala na zdech domu plíseň. Každý říkal, že nejvíc vlhkosti jde z prádla a asi tomu tak bude, protože se z prádla při sušení odpaří průměrně 2 litry vody
Byla jsem fakt překvapená, že tolik. To je jak kdybych denně nalila na zdi 4 litry vody (průměrně peru 2 pračky denně). Navíc většinu prádla opravdu nemusím žehlit což ocenuji nejvíc. Žehlím akorát moje co není elastické a chlapova trika. A ty měkké ručníky, to je úplná slast se do nich utírat ![]()
A dalším překvápkem byl prach který je z jedné várky prádla. Ve dvířkách je takové síto (filtr) a z něj sundavám po každém sušení prach velikosti menší pěsti
Sušičku mohu jen doporučit
Na netu jsem našla recenze kde si stěžují, že nemá český manuál a popisky… Ale my máme vše jak na displeji, tak na sušičce i v manuálu hezky česky
Asi tak výrobce reagoval na ohlasy zákazníků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jé děkuju moc si hodná, já na ní jdu kouknout, mám doma dva kocourky a těch chlupů je dost, nejvíce mi to vadí na povlečení, nejde to dolu a na ponožkách, je to hrůza, děkuju moc za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám české popisy i na té osm let staré pračce a sušičce
.
A co se týče chlupů, tak na to je sušička fakt expert ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovali jste teď někdy novou žehličku? S tou mojí se už nedá žehlit…tak bych ráda tentokrát koupila nějakou kloudnou, jakou máte z těch co se teď prodávají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě nejvíce vyhovují philips, mají tenkou žehlící plochu a tak se lépe žehlí záhyby. Má zúženou špičku, takže kolem knoflíku taky prima. Zaměřila bych se na dostatečný parní ráz a velikost nádržky na vodu. Také na výši wattů, já mám 2600 W. Ta moje má už v zadu i kaslík na odvápnění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi, přestala mi fungovat žehlička a tak potřebuji akutně novou. Můžete mi doporučit, s kterou jste spokojené? Moc děkuju za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Phillips Azur Performer Plus, mám tuto, černou, a žehlí pomalu sama
Odvápňování, postřik, tři volby napařování, rychle nahřátá… jsem spokojená
Vím, že si i chválí značku Tefal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdenuli za sebe doporučuji systémovou žehličku (parní generátor), ale je to větší investice. Mám Perfectcare Elit a naprosto skvělá. Parní generátor mám už asi 7 let a za klasickou napařovačku bych už nevyměnila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amaly8 píše:
Phillips Azur Performer Plus, mám tuto, černou, a žehlí pomalu samaOdvápňování, postřik, tři volby napařování, rychle nahřátá… jsem spokojená
Vím, že si i chválí značku Tefal
Na tuto jsem se taky dívala, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám jak klasickou žehličku, tak i tu ruční napařovací od oravi a obě jsou super.
- Citovat
- Upravit
@Kikinka01 Od jako značky tu napařovací žehličku máš? Taky bych si chtěla nějakou pořídit, ale vzhledem k recenzím si vůbec nejsem jistá tím, od jaké značky ji koupit.
- Citovat
- Upravit