Umístění sušičky

1102
10.10.11 13:03

umístění sušičky

Uvažuji o že koupím sušičku na prádlo mám doma čerstvého astmatika a tak sušení an topení moc nepřipadá v úvahu..máte někdo umístěnou sušičku na prádlo na pračce..Dá se to vůbec..mám dost malou koupelnu..díky za typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2087
10.10.11 13:07

Samozřejmě, na pračku se sušička umisťuje velmi často. Nejvhodnější je mít sušičku a pračku stejné značky a koupit mezi to příslušný mezikus, různé značky se na sebe umisťovat nedoporučují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
10.10.11 13:18

Klidně dát na sebe. Mám tak Elektrolux - pračku a AEG - sušičku a pohoda. Nevím jak je to s těmi značkami, ale základ je, aby měly stejný půdorys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
10.10.11 13:22

Já mám obojí AEG a sušička stojí na pračce. Ani jsem mezi ně nekupovala ten mezikus. Mám to takhle už 5 let, a pořád to drží dobře. Nikde nic neskáče, nic se neposouvá… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.10.11 14:17

ahoj
urcite se to da a je to tak asi nejlepsi do malych prostor.
Ja mam uplne pidi koupelnu a nedavno jsem dokoupila na pracku AEG susicku Electrolux, mezikus nevysunovaci a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
10.10.11 14:24
pilcanda píše:
Uvažuji o že koupím sušičku na prádlo mám doma čerstvého astmatika a tak sušení an topení moc nepřipadá v úvahu..máte někdo umístěnou sušičku na prádlo na pračce..Dá se to vůbec..mám dost malou koupelnu..díky za typy

Já jsem skoro rok marodila s počínajícím astmatem a doktorka mi právě doporučila sušit v místnosti prádlo i namáčet ručníky přes topení. A je pravda, že při vlhkém vzduchu se mi výborně dýchalo. Je vidět, že sto lidí je opravdu sto názorů. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
10.10.11 16:38

Nám doktorka taky doporučovala zvlhčovat vzduch jak jen to je možné.Takže to u nás chvílema vypadalo jako v prádelně…
Jinak sušičku mám taky nad pračkou(různé značky) a manžel vyrobil super podstavec a báječně to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
10.10.11 21:36

Ahoj, já sice mám sušička, taky na pračce s " vysouvacím mezikusem", ale slyším prvě, že u astmatiků se nemá sušit v pokoji. Já měla za to, že naopak ten vlhký vzduch pomůže. Ale nevím, astmatika naštěstí doma nemáme.

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
5.10.14 12:52

Dobry den,
jsem absolutni susickovy laik a technicky antitalet, proto se chci zeptat - lze umistit susicku pradla do malinke „spize“ bez odvetrvani - samozrejme jsou tam dveře, ale ne okno, ani zadna ventilace. A susicka potřebuje pouze zásuvku, nebo i nejaky odvod do odpadu (po vodu, ktera mizi z pradla), ci na jakem prinipu to funguje? Je mi jasne, ze bych to mohla hledat na elektro strankach, ale prijde mi jednodussi se zeptat tech, co s tim mají zkusenosti. Predem diky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
5.10.14 12:56

@K82 u nás je to zrovna aktuální, chceme koupit tak studujeme…
tady to jsem si teď pročítala

http://www.levneelektro.cz/…sicku-pradla

• Citovat
  • Upravit
7009
5.10.14 12:56

@K82 sušička má zásobník, takže fakt jen stačí píchnout do elektřiny a nic jiného nepotřebuje. Moje sušička podle mě do okolí vlhko neprodukuje, nicméně produkuje teplo, znatelně ohřála i místnost o cca 10m2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
5.10.14 12:58

@maggie79 @Bibi239
dekuji moc, presne takova info potrebuji.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
5.10.14 12:59

@Bibi239
a ještě k tomu ohrati - co je „znatelne“? 5st.? 10? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
5.10.14 13:00

@K82 já totiž jí budu muset umístit do „kotelny“ doma, tam taky není okno atd. takže nemám kam odvádět vodu… tak musím taky hledat

• Citovat
  • Upravit
270
5.10.14 13:02

@K82 Ahoj, my máme kondenzační sušičku (má zásobník na vodu, který se vylévá po každém sušení) a ta opravdu potřebuje jen zapojení do elekřiny (nejsem si jistá, jestli se ty, co potřebovali napojení na vodovodní odpad, ještě dělají). Ale právě tou kondenzací vzniká v koupelně, kde jí máme, dost velká vlhkost a nějaké odvětrání by se tedy určitě hodilo - aby se ti nedělala ve spíži plíseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí