Jaký kuchyňský robot?

26574
7.10.11 18:31

Jaký kuchyňský robot

Vánoce se blíží a typů na dárek od tchánů a našich pro nás není nikdy dost.
Přemýšlím že by se mi hodil nějaký kuchyňský robot, co by uměl všechno. Od sekání, míchání až k mletí masa. Máte nějaký tip? měl by ideálně vypadat i hezky, aby mohl stát na kuchyňské lince a nemusí stát deset tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58838
7.10.11 18:48

Nám naprosto vyhovuje Bosch Mám ho já, mamka i sestra a všechny jsme naprosto spokojená. Používám ho dost často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
7.10.11 19:09

taky tak, mám ho já, mamka, ségra :mrgreen: Přitom mamka už ho má 18 let, pořád funguje a nikdy žádná závada :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.10.11 19:53

Záleží taky jak často vaříš a pečeš. Já mám kenwood a jsem max spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2599
7.10.11 20:01

Já jsem vybrala Moulinex:
http://www.korunka.cz/…er-maxipress

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
7.10.11 20:26

přidávám se ke spokojeným s robotem Bosch, je fakt super…hlavně já vždycky kynutý těsto dělala růčo a nechtěla o nějakým přístroji na to slyšet a s tímhle robotem je to taková úleva…ruce nebolí a utáhne 2kg těsta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
7.10.11 20:28

Taky mam ten Bosch z prvniho odkazu a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.10.11 20:49

Taky mám Bosh Mum, i moje mamka, obě dvě jsme s ním spokojené. Zmíněný kenwood jsme koupili sestře, vypadá líp, je celý stříbrný, ale vůbec na něm nedělá takže nemůžu říct jaký je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.10.11 20:53

Já na tom kenwoodu dělám hodně. Kynuté těsta, sníh,sekani a bez sebemenších problémů. Všechno je v nerezu, takže se to nezničí jako plast a dá se to dobře udržovat a dávat do myčky. Předtím jsem měla robot v plastu a některé součastky postupně odcházeli, ale opravdu záleží kolik na tom člověk dělá. Pokud 1× měsíčně tak stačí nějaká levnější řada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.10.11 21:11
mystique 01 píše:
Já na tom kenwoodu dělám hodně. Kynuté těsta, sníh,sekani a bez sebemenších problémů. Všechno je v nerezu, takže se to nezničí jako plast a dá se to dobře udržovat a dávat do myčky. Předtím jsem měla robot v plastu a některé součastky postupně odcházeli, ale opravdu záleží kolik na tom člověk dělá. Pokud 1× měsíčně tak stačí nějaká levnější řada.

A jaký Kenwood?
No jak na tom často budu dělat nevím, ale když něco kupuju, tak chci většinou něco bytelnějšího, kvalitnějšího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.10.11 21:15
jenny.fields píše:
mystique 01 píše:
Já na tom kenwoodu dělám hodně. Kynuté těsta, sníh,sekani a bez sebemenších problémů. Všechno je v nerezu, takže se to nezničí jako plast a dá se to dobře udržovat a dávat do myčky. Předtím jsem měla robot v plastu a některé součastky postupně odcházeli, ale opravdu záleží kolik na tom člověk dělá. Pokud 1× měsíčně tak stačí nějaká levnější řada.
A jaký Kenwood?
No jak na tom často budu dělat nevím, ale když něco kupuju, tak chci většinou něco bytelnějšího, kvalitnějšího :mrgreen:

jj,taky by mě zajímalo jakej :palec:

Příspěvek upraven 07.10.11 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.10.11 21:15

http://www.obchodni-dum.cz/…sklo/z72253/
Brali jsme tenhle, protože motor má větší výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.10.11 21:21
mystique 01 píše:
http://www.obchodni-dum.cz/…sklo/z72253/
Brali jsme tenhle, protože motor má větší výkon.

Taky bych si představovala něco nerez spíš :palec:
Ale tady u toho nějak nemůžu nalézt, co to všechno umí. Píšou o hnětení těsta a na tom odkazu jsou k dokoupení další věci-něco na strouhání, něco na mletí masa..každé bratru za 2 tísíce, to už se to šplhá moc vysoko… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
7.10.11 21:22

Já jsem dneska viděla v Apetitu reklamu na tenhle a tak mne to vlastně napadalo:
 http://www.homeandcook.cz/…chef-gourmet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
7.10.11 21:25

V základu je na sníh, na třené testo, na kynuté těsto a ten skleněný mixer. Asi jedine co člověk vyložene potřebuje dokoupit je to strouhací příslušenství. Ikdyž zatím jsem se bez něj obešla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí