Jaký kuchyňský robot?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1174
5.12.15 10:04

Do neděle maji v Lidlu akci na Silvercrest. Má 1300w, 6 -ti litrovou mísu a váží přes sedm kilo, takže to bude pořádný robot. Navíc stoji 2.690,– Kč. Kdybych doma neměla Etu gratus, tak si pro něj hned běžím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.12.15 10:12
@Moise píše:
@IdealMan je a navíc v Německu se prodává za zlomek ceny než co u nás :zed:
Viděla jsem ho na předváděčce a poradil si skoro se vším, ale ten design zamrzl někdy před dvaceti lety. To ten kmx je fešák :mrgreen:

No a co vám brání si ho objednat z Německa? Záruka by měla být v celé EU dva roky, nebo tak nějak a zásuvky se tam snad neliší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.12.15 11:01
@Ijaa píše:
Do neděle maji v Lidlu akci na Silvercrest. Má 1300w, 6 -ti litrovou mísu a váží přes sedm kilo, takže to bude pořádný robot. Navíc stoji 2.690,– Kč. Kdybych doma neměla Etu gratus, tak si pro něj hned běžím.

v lidlu ho měli minulé pondělí ne? já jsem tam byla v poledne a paní mi řekla, že v osm ráno byli všechny pryč, ten akorát neměl krouhánía strouhání no :nevim: ale původně jsem byla rozhodnutá pro něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.12.15 11:02
@Elenloth píše:
@smajlicek90 Pokud chceš míchat kynutá těsta, tak bych pod 900W nešla. Zvláště těsto na chleba dá robotovi zabrat. Jinak to není zas tak striktní podmínka.

na kynutý těsta mám pekárnu, z kynutýho vlastně dělám jenom chleba, knedlíky a nebo vánočku u pekárny se mi líbí, že to tam hned vykyne a je to bez starostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.12.15 11:03
@modrasek13 píše:
Ahojda, mam Bosh mum 5424, 900 w, je i s mlynkem na maso, pouzivam ho na vsechna testa, mleti masa, krouhani, mixer, proste vsechno a za me muzu jenom doporucit :palec:

na ten koukám ze všech nejvíc porovnávám ho s kenwoodem km 285, ale u obou už je to vyšší cena, kterou si doma ne a ne obhájit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.12.15 11:05

Já jsem si původně chtěla koupit jenom s metlama na těsto a krémy, ostatní příslušenství jsem nechtěla, na krouhání mám doma starýho německýho robota a mlýnek zatím nepoužívám, odšťavňovač mám zvlášť, jenže ted zase přemýšlím jestli když už budu kupovat robota jestli nekoupit s váce příslušesntvím a všude kam přijdu " to musí mít příkon min 900 nebo radši 1000 w " ale když koukám na recenze u robotu 600 nebo 700 w tak se to taky dá a o převodech se u jednotlivých kousků málo kdy dočtu :zed: tak já nevim to nemůže být jeden druh sakriš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
5.12.15 11:21

@IdealMan mám Kitchenaid z UK, za zlomek ceny…nic lepšího neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
5.12.15 13:15
@smajlicek90 píše:
v lidlu ho měli minulé pondělí ne? já jsem tam byla v poledne a paní mi řekla, že v osm ráno byli všechny pryč, ten akorát neměl krouhánía strouhání no :nevim: ale původně jsem byla rozhodnutá pro něj

Ja byla v Lidlu ve čtvrtek a ještě je tam měli. Ono asi jak kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
5.12.15 14:57
@Ijaa píše:
Ja byla v Lidlu ve čtvrtek a ještě je tam měli. Ono asi jak kde.

u nás jakmile nestojíte před sedmou venku a nejste mezi pár prvními ve frontě tak nemáte šanci všechno hned pryč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
6.12.15 17:19

Za mě Lidl ne, spotřebiče jsou sice vcelku levné, ale nic nevydrží. Nějaké mám a co se fakt používá denně nebo často, přežije tak dva tři roky max. Navíc robot nemá krouhání ani možnost dokoupení příslušenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
6.12.15 17:43

@smajlicek90 já lituju jenom jedné věci, že jsem si ho nekoupila dřív :mrgreen: Taky se mi do něj nechtělo kvůli té ceně, říkala jsem si, že to je zbytečné a rozhodně nebylo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.12.15 20:27
@modrasek13 píše:
@smajlicek90 já lituju jenom jedné věci, že jsem si ho nekoupila dřív :mrgreen: Taky se mi do něj nechtělo kvůli té ceně, říkala jsem si, že to je zbytečné a rozhodně nebylo. ;)

oni delají vlastne stejné roboty jen s jinym příslušenstvím a jinou cenou ten mum 5424 je „nejvyšší“ má 900w a teda en mlýnek a lis na citrusy ten trošku nižší nemá lis, ale má mlýnek a 700 w a ten nejnižší za 3800 nemá ani li ani mlýnek na maso a taky jen 700 w tak přemýšlím co všechno využiju no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
6.12.15 21:29

@smajlicek90 Já mám ten se 700w bez lisu na citrusy s mlýnkem na maso. Maso mele bez problému a zvládne i kynuté těsto z půlkila mouky - to mám vyzkoušené mám pocit že v návodu uvádí i víc ale nepamatuju si to přesně návod jsem studovala před asi 4 nebo 5 lety když jsem si toho robota kupovala tenkrát jsem neměla peníze na ten 900w a trochu se toho bála ale zatím zvládl všechno co jsem mu naložila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.12.15 21:40

Já si taky právě myslím, že 700 w by mělo stačit, někdo zas říká, že jsou to vyhozený peníze, jen mezi nimi zas neni takový cenový rozdíl aby jsem si když už tak nekoupila ten 900w ale pořád si právě pokládám otázku potřebuju ten mlýnek na maso potřebuju ten lis na citrusy? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.12.15 21:45

Kdybych tušila jestli odšťavňovač co dostanu k vánocům zvládne i citrusy bylo by jedno dilema vyřešeno :-D ale nemůžu to nikde dohledat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí