Mikrovlnka nemikrovlnkuje

3641
6.10.11 11:34

Mikrovlnka nemikrovlnkuje

Mikrovlnka jede, ale neohřívá, zavolala bych na servis, ovšem chtějí servisní číslo, v záručáku není a na mikrovlnce taky ne :D JE TO bAUMATIC, NESTALO SE TO NĚKOMU Z VÁS? Už vařím z vody, páč už si nevím rady : :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
755
6.10.11 11:43

Nám se to stalo tedy s jinou mikrovlnkou.. ale odnesli jsme do prodejny, kde jsme ji koupili a bez problémů nám jí opravili a vrátili funkční… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.10.11 11:43

Tak tohle přesně se nám stalo před týdnem, ale zatím jsme to nijak neřešili. Ohřívám malýmu vodu na Sunar a když jsem ji vyndala, byla stále studená, i když mikrovlnka běžela jako normálně…
Jsem zvědavá, jestli někdo odpoví, čím by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.10.11 11:55

A na tom servisu by neporadili, kde to číslo hledat? Mně u pračky LG navedli po telefonu úplně jak debila, taky jsem ho neviděla :oops: :zed: to není možný, aby tam nebylo :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
6.10.11 12:02

Je tam nálepka, kde je napsaný sériové číslo: a nic tam není dopsaný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.10.11 12:08

Nám se to stalo taky, vzhledem k tomu, že už měla „150 let“, tak jsme ji vyhodili a koupili si za tisícovku novou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
6.10.11 12:19

Achjééé, tahle nebyla zrovna levná a nemáme ji dlouho, vytáhla bych ji ze zásuvky a nastartovala znovu, ale je vestavěná a museli by jsme vytáhnout i troubu, ale asi nám nic jinýho nezbyde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.10.11 12:23

To nemyslím, že pomůže, nám poměrně často vypínají proud a nerozběhla se ani pak… Ale za zkoušku nic nedáte.

Pak jedině zkusit tu opravu, u nás by to třeba nemělo smysl, ale u vás asi jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
28.2.13 14:11

Holky, přestala mi mikrovlnka ohřívat, je skoro nová těsně po záruce, kolik by mohla stát asi oprava? Nemáte zkušenost, nebo máme koupit novou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnnnnn
1.3.13 20:34

Cena opravy se bez diagnostiky nedá určit. Může to být např. spálená vysokonapěťová pojistka, ta stojí 150-200 Kč. Ale může to být také špatný magnetron, to je už otázka 1300-2000 Kč. V tom případě by to už opravovat nějak nemělo smysl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max