Mikrovlnka nemikrovlnkuje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mikrovlnka nemikrovlnkuje
Mikrovlnka jede, ale neohřívá, zavolala bych na servis, ovšem chtějí servisní číslo, v záručáku není a na mikrovlnce taky ne
JE TO bAUMATIC, NESTALO SE TO NĚKOMU Z VÁS? Už vařím z vody, páč už si nevím rady : ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nám se to stalo tedy s jinou mikrovlnkou.. ale odnesli jsme do prodejny, kde jsme ji koupili a bez problémů nám jí opravili a vrátili funkční… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle přesně se nám stalo před týdnem, ale zatím jsme to nijak neřešili. Ohřívám malýmu vodu na Sunar a když jsem ji vyndala, byla stále studená, i když mikrovlnka běžela jako normálně…
Jsem zvědavá, jestli někdo odpoví, čím by to mohlo být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na tom servisu by neporadili, kde to číslo hledat? Mně u pračky LG navedli po telefonu úplně jak debila, taky jsem ho neviděla
to není možný, aby tam nebylo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tam nálepka, kde je napsaný sériové číslo: a nic tam není dopsaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se to stalo taky, vzhledem k tomu, že už měla „150 let“, tak jsme ji vyhodili a koupili si za tisícovku novou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Achjééé, tahle nebyla zrovna levná a nemáme ji dlouho, vytáhla bych ji ze zásuvky a nastartovala znovu, ale je vestavěná a museli by jsme vytáhnout i troubu, ale asi nám nic jinýho nezbyde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nemyslím, že pomůže, nám poměrně často vypínají proud a nerozběhla se ani pak… Ale za zkoušku nic nedáte.
Pak jedině zkusit tu opravu, u nás by to třeba nemělo smysl, ale u vás asi jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, přestala mi mikrovlnka ohřívat, je skoro nová těsně po záruce, kolik by mohla stát asi oprava? Nemáte zkušenost, nebo máme koupit novou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cena opravy se bez diagnostiky nedá určit. Může to být např. spálená vysokonapěťová pojistka, ta stojí 150-200 Kč. Ale může to být také špatný magnetron, to je už otázka 1300-2000 Kč. V tom případě by to už opravovat nějak nemělo smysl.
- Citovat
- Upravit