Robot, nebo lepší pekárna?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Robot, nebo lepší pekárna?
Ahoj , zvažuju nákup kuchyňského robota, asi něco jako toto
Ale zárověň si říkám, že hodně funkcí určitě nevyužiju. Chtěla bych hlavně na míchání těst a to i hodně tuhých.
Strouhání, natož nějaký mletí masa asi moc často neproběhne
(spíš teda nikdy)
Nesplní tyhle funkce nějaká inteligentnější pekárna, kterou bych samo využila i na pečení ![]()
Díky za tipy.
J.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak to budes mit urcite lepsi pekarnu. Ja mam oboji a na testa pouzivam spis tu pekarnu… mam: http://www.elektro-kuchyne.cz/…ex-ow6000-31
ale to ti asi kazdej doporuci neco jinyho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud chceš používat jen na hustá těsta, tak ti stačí pekárna určitě. Já mám i robota a v tom zase šlehám žloutky s cukrem do pěny, sníh z bílků atd. + strouhám zeleninu na saláty atp., ale třeba mlýnek na maso nemám a asi bych ho na maso nevyužila, ale na strouhanku třeba jo. Záleží opravdu jak hodně a co vaříš a pečeš. Třeba by ti stačila pekárna a nějaký ruční šlehač.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, díky. Ruční šlehač mám. Bílky ale stejně šlehám ručně, mě nejvíc štvou právě ty tuhý těsta (vánočka, nudle
), strouhanku skoro vůbec nepoužívám ![]()
pry - líbí se mě ta tvoje pekárna
využiješ víc programů než těch pár základních..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám pekárnu a na těsta si ji nemůžu vynachválit, ale plánuji koupi i nějakého jednoduššího robota.. přece jen té mé pekárně trvá hodinu a půl, než těsto umíchá a vykyne, což je někdy dost dlouhá doba
A robota chci využívat, jak už tu někdo psal, na šlehání bílků atd..
- Citovat
- Upravit
řešila jsem stejný problém a jednoznačně si kup pekárnu-vyjde levněji než robot-leda by jsi si koupila levný krám, který stejně kynutý těsto nautáhne
mám pekárnu eta siesta a dělám v ní kynutý těsto, těsto na vánoční cukroví, prý umíchá i marcipán, peču v ní kuřecí stehna pro dva lidi, maso na plátky, švagrová v ní dělá i rýžovou kaši,.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,potrebovala bych poradit.Chci koupit priteli na vanoce robota,ale ne moc draheho a dobreho.Mate nektera zkusenost?Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
umicha pekarna i tesno na medovnik nebo na pernicky? To bych se celkem bala, ze to spalim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudloslava píše:
umicha pekarna i tesno na medovnik nebo na pernicky? To bych se celkem bala, ze to spalim.
Jak bys to spálila?? ![]()
- Citovat
- Upravit
Pudla myslela spálit motor, ne?
Já loni dělala těsto na perníčky jen v pekárně a šlo to skvěle!! M8m Etu Delicca. Nudle jsou ale jiný kalibr
ty dělám v ruce teda. Vesměs dělám jen menší množství max ze tří vajec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliška píše:
Pudla myslela spálit motor, ne?
Já loni dělala těsto na perníčky jen v pekárně a šlo to skvěle!! M8m Etu Delicca. Nudle jsou ale jiný kalibrty dělám v ruce teda. Vesměs dělám jen menší množství max ze tří vajec.
jasne motor
tak nudle bych si teda netroufla do niceho, vsak to je tvrdsi jak modurit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na kynutý těsta hlasuju pro pekárnu, a podle mě nemusí být ani nějaká „lepší“… my máme úplně obyčejnou a těsto umí skvělé.
Robota mám taky, a popravdě řečeno ho používám jednou za rok na namletí piškotů do vosích hnízd
Na nic jinýho se mi to nechce vytahovat, sestavovat, rozebírat, mýt, uklízet. Pekárna mi stojí na lince pořád a skládá se jen z mísy a hnětacího háku… prostě je to celý jednodušší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
madi píše:
Aha, tak motor mě nenapadl
mě taky ne
fakt už su dlouho doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit