Test myček na dtest.cz

12
28.9.11 12:26

Test myček na dtest.cz

Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo přístup na stránky dtest.cz?Chci si koupit myčku nádobí a teď tam mají testy myček 2011, které jsou ale zaheslovány a je potřeba zaplatit nějaký poplatek. Nebo bych byla ráda za doporučení nějaké dobré myčky. Známá mi řekla, že si mám hlavně koupit myčku i s drtičem, ať nemusím hodně špinavé nádobí předmývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
28.9.11 12:48

Můžeš si formou sms nechat poslat výsledek vybraného typu.
Stojí to asi 29 kč.
Nebo se Dtest dá koupit v trafice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
28.9.11 12:57

My si objednali ten díl s myčkama-stálo to asi 70kč i s poštovnym, bohužel už ho nemůžu najít abych naskenovala. Ale vybrali jsme myčku podle něj myslím, že byla na prvním místě jako nej. Je to Bosch ActiveWater Eco typ snad 2810S 21 to vypadá podle záručáku, kterej koukám máme v polštině :think: Umyje 13 sad a měla by bejt maximálně ekonomická. Zatím jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
28.9.11 13:16

My máme taky Boschku a maximální spokojenost.
S drtičem - no to slyším poprvé. 8-o
Jako, že tam budeš dávat talíře i s jídlem?
Předmytí jsem nikdy nedala a vždy to umyla skvěle i 3dny zaschlý věci :think: .
Nádobí, pokud je na něm „něco víc“(což teda u nás nebývá :mrgreen: ), tak maximálně jen před vložením do myčky mírně opláchnu studenou vodou pod kohoutkem. Jinak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
28.9.11 14:07

Ahoj, mě tenhle týden dorazila whirpoolka-http://mycky-nadobi.heureka.cz/whirlpool-adg-6240-fd/
má 6l spotřebu, je na 13 sad nádobí a extra tichá-noční program 39,normál 42db, nízká spotřeba energie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra 1985
4.1.13 17:12

Myčka

Dobry den, zařizujem novou kuchyn a vybíráme myčku, líbí se nám tip Whirlpool ADG 6240 FD, z vašeho příspěvku jsme zjistili ža ji máte, mohla bych se zeptat jak jste s ní spokojená. Děkuji za odpověď Petra

• Citovat
  • Upravit
1666
4.1.13 20:19

Dobrý den. tak už nějaký čas ji využíváme a jsme spokojeni.Sice jsme před tím žádnou jinou neměli, ale plní svoji funkci jak má. Využíváme jen 2 programy a občas bychom potřebovali aby byla nafukovací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
9.9.13 10:00
@Stensa píše:
Dobrý den. tak už nějaký čas ji využíváme a jsme spokojeni.Sice jsme před tím žádnou jinou neměli, ale plní svoji funkci jak má. Využíváme jen 2 programy a občas bychom potřebovali aby byla nafukovací :)

Mohla bych se prosím zeptat jak se u téhle myčky nastaví stupeň tvrdosti vody?? Mačkám na 3 vteřiny jak je v návodu tlačítko programu a tlačítko vypnutí a prostě mi to nejde… Pořád se mi rozsvicí jen kontrolka na volbu programu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.9.14 17:38

Nemá někdo prosím d-test myček 2014?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
16.9.14 18:25

Já…co potřebuješ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
13.2.15 21:28

Mohl by mi někdo prosím poslat test vestavěných myček 2014? Nebo sem postnout třeba první tři nejlépe hodnocené? Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16186
13.2.15 21:33

@Elenloth pošli ni mail, ráno ti to tam hodím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
13.2.15 21:36

A víte, proč se za ty časopisy platí a že jde i objednat jednotlivý test? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
13.2.15 21:44

@Virginia Za ten článek chtějí 79Kč, to je skoro cena za celý časopis, tak ať si trhnou. :twisted: Předplatitelem jsem byla dva roky, ale potom mi výsledky testů v oborech, ve kterých se aspoň trochu orientuju přišly podivné, tak jsem s předplatným skončila. O to víc mě překvapilo, jaké dTest používá obchodní praktiky. Nevyžádané složenky na moje jméno, přesvědčovací telefonáty, „akční“ nabídky. Horší než můj mobilní operátor :cert:

• Citovat
  • Upravit
13714
13.2.15 21:46

@Elenloth co ti přišlo nevěrohodné a na základě čeho přesně? Máš li chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí