Digitální televize - jak na to?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
digitalni televize - jak na to
Dobry vecer vsem,
potrebovala bych poradit nebo se poucit z vasich zkusenosti.
Bydlim v Praze, poridila jsem novou TV, je full HD. A ted do ni nejak potrebuju dostat vysilani. Pres koax ze spolecne anteny nam funguji jen nektere programy (tusim, ze je to jenom jeden multiplex ci co) a tak bych rada vsechny zdarma sirene. Na vnitrni zesilovaci antenu jsem nechytla vubec nic. ![]()
Asi mi nezbyde nic nez parabola a nejake dalsi zarizeni ![]()
Moc diky za rady, jsem sama zenska, zadnej chlap okolo a tyhle veci mi nejak unikaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hm,to je divný.Na zabudovaný set-top-box by jsi měla chytit všechny volně šířené
Někde bude něco nastavený špatně.Nemáš nějakýho kamaráda co se v tom vyzná.Tam fakt může jít o jednu funkci a telka poběží jak fík ![]()
My taky nechytnem nic,ale jen na chatě uprostřed lesů
Což není tvůj případ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzduchem šířené programy v Praze - je jich 10 + 3 v HD - čt, nova, prima. Přes společnou anténu bys je měla všechny chytit. Víc jich není. Vnitřní anténa moc nechytne - jak kde. Jedině ji vystrčit z okna.
Pak jedině kabelovka nebo satelit. V HD koukáme často na National Geographic, to je nádherný. A už je i v češtině. Dál Discovery, History, Spectrum… + hodně využíváme dětské programy: Disney, Nickelodeon, Duck… ![]()
Jakou sis pořídila tv ?
Kdyby něco, tak klidně napiš, technika je můj přítel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit