Digitální televize - jak na to?

248
21.9.11 00:01

digitalni televize - jak na to

Dobry vecer vsem,
potrebovala bych poradit nebo se poucit z vasich zkusenosti.
Bydlim v Praze, poridila jsem novou TV, je full HD. A ted do ni nejak potrebuju dostat vysilani. Pres koax ze spolecne anteny nam funguji jen nektere programy (tusim, ze je to jenom jeden multiplex ci co) a tak bych rada vsechny zdarma sirene. Na vnitrni zesilovaci antenu jsem nechytla vubec nic. :pocitac:
Asi mi nezbyde nic nez parabola a nejake dalsi zarizeni :nevim:
Moc diky za rady, jsem sama zenska, zadnej chlap okolo a tyhle veci mi nejak unikaj :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
21.9.11 08:12

Hm,to je divný.Na zabudovaný set-top-box by jsi měla chytit všechny volně šířené :think: Někde bude něco nastavený špatně.Nemáš nějakýho kamaráda co se v tom vyzná.Tam fakt může jít o jednu funkci a telka poběží jak fík :lol:

My taky nechytnem nic,ale jen na chatě uprostřed lesů :roll: Což není tvůj případ. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
21.9.11 09:46

Vzduchem šířené programy v Praze - je jich 10 + 3 v HD - čt, nova, prima. Přes společnou anténu bys je měla všechny chytit. Víc jich není. Vnitřní anténa moc nechytne - jak kde. Jedině ji vystrčit z okna.

Pak jedině kabelovka nebo satelit. V HD koukáme často na National Geographic, to je nádherný. A už je i v češtině. Dál Discovery, History, Spectrum… + hodně využíváme dětské programy: Disney, Nickelodeon, Duck… :palec:

Jakou sis pořídila tv ? :-D Kdyby něco, tak klidně napiš, technika je můj přítel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí