První spuštění myčky

2
16.9.11 18:56

první spuštění myčky

Ahoj všem, potřebuji poradit. Koupila jsem si poprvé myčku, ale nedočkavostí jsem jí pustila bez podrobného přeštudování návodu. :-? Nenapustila jsem do ní vodu a pak nedala sůl… sice se spustila, ale po dvou hodinách jsem zjistila, že se nic neumylo. Už jsem si návod přečetla, doplnila vodu i sůl, ale nic se neděje :cry:
Máte někdo taky zkušenost s tímto? dá se to nějak spravit, nebo jsem si myčku úplně zničila?
díky všem za rady, jsem už z toho zoufalá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13758
16.9.11 19:04

Jak že se nic neděje?

Ty jsi tam hned napoprvé dala nádobí, tabletu a všechno? Myslím, že projednou se nic nestane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.9.11 19:09

Teď nechápu, co se stalo? Pokud myčka není připojená k vodě, vůbec se nespustí (my máme na jeden přívod myčku i pračku, musíme to pouštět na sřídačku a já zapomněla tu myčku připojit k vodě :-D ), začne tam svítit kontrolka o tom, že nemá připojenej přívod vody… :think:
S tou solí neporadím, my používáme jen tablety, tam nic neřeším, jen to tam plácnu, pustím a šmitec… :think: Zkusila bych zpětně pročíst návod :-)

(přiznávám, že ač návody jinak nečtu, tak myčka byla první spotřebič, u kterýho jsem ho pročetla před puštěním od začátku do konce… :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
16.9.11 19:21

No celkem nechápu, jak se ti myčka mohla spustit bez vody?? To snad ani nejde ne?
Já teda nevím, ale když jsem poprvé zapínala myčku, tak na ten nejdelší program a na prázdno, až po té jsem tam doplnila sůl, leštidlo, tabletu, nastavila program a nádobí se umylo :palec: Taky mám jeden kohoutek na pračku i myčku a zvládá to oboje naraz a ani ho nezastavuju :think: Já myslím, že se asi nic nestalo, musíš zjistit, jestli tam máš ten správný program.Podle návodu ji rozjedeš, žádný strach a pevné nervy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.9.11 19:25
Ar-tep píše:
No celkem nechápu, jak se ti myčka mohla spustit bez vody?? To snad ani nejde ne?
Já teda nevím, ale když jsem poprvé zapínala myčku, tak na ten nejdelší program a na prázdno, až po té jsem tam doplnila sůl, leštidlo, tabletu, nastavila program a nádobí se umylo :palec: Taky mám jeden kohoutek na pračku i myčku a zvládá to oboje naraz a ani ho nezastavuju :think: Já myslím, že se asi nic nestalo, musíš zjistit, jestli tam máš ten správný program.Podle návodu ji rozjedeš, žádný strach a pevné nervy :lol:

Nám právě kdesi říkali, že by se tím mohlo podělat čerpadlo, když by chtěly napouštět obě vodu zároveň :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
16.9.11 19:31

Hmmm, tak to já nevím, taky jsme se ptali, jestli můžu prát i mýt zároveň a vodař tvrdil, že klidně, že to v pohodě zvládne a už víc jak rok to tak občas je a šlape to pěkně :nevim: Já měla asi spíš strach, aby to pobral odpad, mám to napojené do kuchyně do dřezu, ale je to v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
16.9.11 19:34

Jestli máš přístupnou zásuvku tak ji vypni ze sítě, třeba se potřebuje „vzpamatovat“.
Jinak co je to za typ myčky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.9.11 21:08

Všem moc díky za rady. Musím se omluvit, po půl dni tápání a zoufání můj milý už myslel, že myčku vyhodí, napadlo ho zkontrolovat odpadní hadici…
jak už asi tušíte, byla něčím od výrobce ucpaná a nemyli jsme protože myčka neřešila sůl, ale ucpaný odpad :lol:
no jo je umyto a já spokojená. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1