První spuštění myčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
první spuštění myčky
Ahoj všem, potřebuji poradit. Koupila jsem si poprvé myčku, ale nedočkavostí jsem jí pustila bez podrobného přeštudování návodu.
Nenapustila jsem do ní vodu a pak nedala sůl… sice se spustila, ale po dvou hodinách jsem zjistila, že se nic neumylo. Už jsem si návod přečetla, doplnila vodu i sůl, ale nic se neděje ![]()
Máte někdo taky zkušenost s tímto? dá se to nějak spravit, nebo jsem si myčku úplně zničila?
díky všem za rady, jsem už z toho zoufalá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jak že se nic neděje?
Ty jsi tam hned napoprvé dala nádobí, tabletu a všechno? Myslím, že projednou se nic nestane…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď nechápu, co se stalo? Pokud myčka není připojená k vodě, vůbec se nespustí (my máme na jeden přívod myčku i pračku, musíme to pouštět na sřídačku a já zapomněla tu myčku připojit k vodě
), začne tam svítit kontrolka o tom, že nemá připojenej přívod vody… ![]()
S tou solí neporadím, my používáme jen tablety, tam nic neřeším, jen to tam plácnu, pustím a šmitec…
Zkusila bych zpětně pročíst návod ![]()
(přiznávám, že ač návody jinak nečtu, tak myčka byla první spotřebič, u kterýho jsem ho pročetla před puštěním od začátku do konce…
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No celkem nechápu, jak se ti myčka mohla spustit bez vody?? To snad ani nejde ne?
Já teda nevím, ale když jsem poprvé zapínala myčku, tak na ten nejdelší program a na prázdno, až po té jsem tam doplnila sůl, leštidlo, tabletu, nastavila program a nádobí se umylo
Taky mám jeden kohoutek na pračku i myčku a zvládá to oboje naraz a ani ho nezastavuju
Já myslím, že se asi nic nestalo, musíš zjistit, jestli tam máš ten správný program.Podle návodu ji rozjedeš, žádný strach a pevné nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ar-tep píše:
No celkem nechápu, jak se ti myčka mohla spustit bez vody?? To snad ani nejde ne?
Já teda nevím, ale když jsem poprvé zapínala myčku, tak na ten nejdelší program a na prázdno, až po té jsem tam doplnila sůl, leštidlo, tabletu, nastavila program a nádobí se umyloTaky mám jeden kohoutek na pračku i myčku a zvládá to oboje naraz a ani ho nezastavuju
Já myslím, že se asi nic nestalo, musíš zjistit, jestli tam máš ten správný program.Podle návodu ji rozjedeš, žádný strach a pevné nervy
Nám právě kdesi říkali, že by se tím mohlo podělat čerpadlo, když by chtěly napouštět obě vodu zároveň
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmmm, tak to já nevím, taky jsme se ptali, jestli můžu prát i mýt zároveň a vodař tvrdil, že klidně, že to v pohodě zvládne a už víc jak rok to tak občas je a šlape to pěkně
Já měla asi spíš strach, aby to pobral odpad, mám to napojené do kuchyně do dřezu, ale je to v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli máš přístupnou zásuvku tak ji vypni ze sítě, třeba se potřebuje „vzpamatovat“.
Jinak co je to za typ myčky??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem moc díky za rady. Musím se omluvit, po půl dni tápání a zoufání můj milý už myslel, že myčku vyhodí, napadlo ho zkontrolovat odpadní hadici…
jak už asi tušíte, byla něčím od výrobce ucpaná a nemyli jsme protože myčka neřešila sůl, ale ucpaný odpad ![]()
no jo je umyto a já spokojená. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit