Čím nahradit destilovanou vodu do žehličky?

QQQQ
14.9.11 09:51

Čím nahradit destil. vodu do žehličky?

Ahojte všechny kočky z Emimina :mavam: :kytka:

Potřebuji poradit :wink: Kamarádka mi půjčila svou žehličku a trvá na použití destilované vody. Myslela jsem, že mám a ejhe :lol: nemám :cry: Potřebuji dnes vyžehlit závěsy(30metrů čtverečních :poblion: :mrgreen: )a nevyplatí se mi jet do města jen pro destilku.

Tak se ptám, jestli se to dá něčím nahradit :think: Napadá mě do normální vody kapku octa :nevim: Nechci ji tu žehličku pokazit nebo zanést vod. kamenem, vypadá , že byla drahá :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
14.9.11 09:54

Ahoj WW,
já vodu do žehličky převařuju a zatím nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.9.11 09:56

Po jednom pouziti to nezaneses…ale slibilas to…
Ja destilovanou nepouzivam vubec, mam Tefal Aquaspeed ( v reklame do ni lije vodu z vazy :mrgreen: ). A ani pred tim jsem ji moc nepouzivala.
Ten ocet by mohl stacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.11 09:57

Já tam teda můžu lít normální vodu,ale liji tam vodu z filtrační konvice :wink: Nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.9.11 09:57

Převařená voda by měla být naprosto v pohodě. Nebo pokud máš sušičku, tak přefiltrovanou vodu ze sušičky :wink: .
Já jsem si koupila parní generátor a tam se naopak nesmí 8-o destilovaná voda používat. Do teď nechápu proč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
14.9.11 09:58

Vodu do zehlicky leju uz asi 10 let normalni z kohoutku. Bylo mi uz tenkrat pri nakupu receno, ze destilka do zehlicek uz se nepouziva, ze to bylo kdyz zacinaly. Ze uz je to vymysleny jinak :-) A bylo to tak i v navodu. Mam Philips. Nic s ni zatim nebylo, hreje a naparuje jako diva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.9.11 09:58

Tak ja davam uz 2 roky do zehlicky primo vodu z vodovodu a nikdy nebyl zadny problem :)Zehlicka zanesena neni :) No je to taky tim,ze tady mame velice kvalitni vodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.9.11 10:00

Mám parní generátor a používám vodu z Brita konvice (máme hodně vodního kamene), destilka se nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
14.9.11 10:05

.

Příspěvek upraven 21.03.21 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
14.9.11 10:14

Děkuju za rady :kytka: Takže převařím vodu z kohoutku a pro jistotu kápnu ocet :palec: Snad to nepozná 8-) :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
14.9.11 10:14
meduzza píše:
My třeba máme dost tvrdou vodu, to by žehlička dopadla, pokud nemáš destilku, nalila bych tam převařenou kojeneckou vodu.
ww píše:
Tak se ptám, jestli se to dá něčím nahradit :think: Napadá mě do normální vody kapku octa :nevim:
Ocet bych tam určitě nedávala.

Tak a teď čtu ocet ne… :lol: Proč? :think:

• Citovat
  • Upravit
36544
14.9.11 10:18

Převařit z kohoutku, to postačí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.9.11 10:19

převařená voda, kojenecká voda, voda ze sušičky..

jinak já liju do žehličky vodu z kohoutku. už 7 let. voda je tvrdá, jak blázen. a zatím se nic nestalo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
22.9.11 21:05

to jsem taky u jedné žehličky dělala, že jsem převařovala vodu, ale prý je to úplně stejné,jako natočit jí přímo z kohoutku.Za dva roky mi začala téct z ní voda.Nejlepší je mít svojí žehličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí